לא קשור בכלל...קשור לקרעסטיר וליארצייט?
כי אם לא תברחו מהימים שמסביב זה כי אז המחירים בשמיים,
אלא אם כן אתם רוצים דווקא כן להילולא
איזה ימים אלו?
לא קשור בכלל...קשור לקרעסטיר וליארצייט?
כי אם לא תברחו מהימים שמסביב זה כי אז המחירים בשמיים,
אלא אם כן אתם רוצים דווקא כן להילולא
זה לא חוקיהיי
משהו יודע אם יש אפשרות בצפון איטליה לנסוע 6 אנשים ברכב של 5? (4 מאחורה)
מבחינה חוקית הכוונה...
כן@3524 חוץ מברקרו ואבריקס, ישנם עוד חברות סלובקיות שיביאו לך את הרכב לנמל התעופה בוינה?
בליל היארצייט יש לך רק במרחק, הכול תפוס.יש למישהו המלצה למקום לינה לשבת של היארצייט של ר'שיעלה בבודפשט אולי להצטרף
כיחיד בתשלום למקום קיים בחיפוש בוקינג הכל תפוס אלא או במחירים יקרים.
כמו כן אשמח בייארצייט באיזור קרעסטיר להצטרף ללינה בתשלום.
ממליצים על אוטורנטל, ידעתי עליהם אבל יש להם בערך 15 רכבים זה נראה כי לימים שאני מעוניין אין להם רכב אחד פנוי.כן
השכרת רכב וינה | חברות מומלצות והשכרה מוזלת | אוסטריה למטיילים
חברות השכרת רכב בוינה יש בשפע, אך יש דרכים להוזיל עלויות אם פונים לחברות השכרה בסלובקיה השכנה. קראו איך לחסוך בהשכרת רכב לטיולaustriatravel.co.il
השכרת רכב זולה לטיול בסלובקיה 2024 | סלובקיה - האתר הרשמי בעברית
טיול טבע בסלובקיה או באוסטריה דורש התניידות ברכב. השכרת רכב מחברה סלובקית משתלם יותר מבחינת המחיר. קראו על חברות מומלצות ועל הטבות לישראליםbratislava.co.il
אני דיברתי על בודפשט ועל שבת אם יש לכם רעיון או להצטרף לקבוצה קיימת...בליל היארצייט יש לך רק במרחק, הכול תפוס.
כתבת את זה גם, לא?כמו כן אשמח בייארצייט באיזור קרעסטיר להצטרף ללינה בתשלום.
צודק 100 אחוז סליחה.אגב מצאתי במרחק רבע שעה נסיעה.אבל מחפש גם על בודפשט.כתבת את זה גם, לא?
או שאני הוזה?
תבדקי בנתב"ג - לוח טיסות.אם בכרטיס טיסה שהזמנתי יש שוני בין מה שהם שולחים במייל לאתר בשעה-
מה קובע?
במייל הם כותבים 3 שעות קודם בלי לכתוב שהטיסה השתנתה
אפשרי לראות שם רק של 24 השעות הקרובותתבדקי בנתב"ג - לוח טיסות.
תבדקי בנתב"ג - לוח טיסות.
תודה מצאנו שם- באמת מה שהיה באתר שלהם היה נכון לא מה שבמייל...אפשרי לראות שם רק של 24 השעות הקרובות
תבדקי בנתב"ג - לוח טיסות.
אפשר לראות גם כמה חודשים קדימהאפשרי לראות שם רק של 24 השעות הקרובות
איך?אפשר לראות גם כמה חודשים קדימה
המראות לתחילת אוקטובר:איך?
באתר של נתב"ג ככל שאני יודע אי אפשר (אני לא מצאתי איך)
אפשר באתרים אחרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: