לקפריסין 350 שקל.היי אני מחפש את הטיסה הכי זולה שיכולה להיות מישראל לכל יעד בעולם הכי זול
בשבוע הראשון של בין הזמנים פסח שזה אומר שבוע הבא ליום אחד לא משנה לאיפה
(לא לאילת) תודה רבה
נכון הזמנו את הסיטרואן ברלינגו,, והיה חסר אז הם הציעו לנו במייל להחליף,אין את הרכב הזה באתר שלהם.
יש רק 7 מקמות סיטרואן ברלינגו,
או 9 מקומות ידני אבל, לא אוטומטי.
ודווקא זה מוצא חן בעיניי הרכב הזה.
מתי השכרת את זה?
לפני כמה זמן?
זה הכי זול???לקפריסין 350 שקל.
למה שביקשת .זה הכי זול???
מוזר מאוד כי הם מתעקשים על זה.ברקרו? לא ביקשו.
ויש סיכוי לבקש להם במייל ישיר את הרכב הזה?נכון הזמנו את הסיטרואן ברלינגו,, והיה חסר אז הם הציעו לנו במייל להחליף,
לפחות לגבי ק"מ ללא הגבלה, באתר של ברקרו נדמה לי כתוב שאם עושים ביטוח מלא אצלם מקבלים את הרכב ללא הגבלת קילומטר.מוזר מאוד כי הם מתעקשים על זה.
גם על ק"מ ללא הגבלה הם לא מסכימים לוותר.
אין חיה כזו.לפסח לניו יורק טיסה זולה?
עכשיו אני רואה שרק לכרטיס קלאסיק יש אפשרות לבחירת מקום רגיל, כנראה שזה הכרטיס שהיה ליהתכוונתי לזה,
שיכול להיות שנפתח אופציית בחירת מקומות ללא תשלום עוד לפני הצ'ק אין.
הם ענו לי שללא הגבלה זה רק מ4 ימים.לפחות לגבי ק"מ ללא הגבלה, באתר של ברקרו נדמה לי כתוב שאם עושים ביטוח מלא אצלם מקבלים את הרכב ללא הגבלת קילומטר.
לקחנו 3, גם לנו הם אמרו שרק אם לוקחים 4, אבל אחרי שאמרנו להם שיש לנו הצעה מקבילה טובה יותר הם הסכימו.הם ענו לי שללא הגבלה זה רק מ4 ימים.
אתה לקחת 4?
כי אני צריך שלוש.
523 שקלטיסה הכי זולה ביוני לעשרה ימים ללונדון
מישהו?
המספר שכתבתי - זה קישור לכרטיס.
קשור לקרעסטיר וליארצייט?מי יכול לעזור? טיסות זולות בשבוע שבועיים שאחרי פסח לוינה/בודפשט? (עם מזוודה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: