ישר כחבדרך כלל לרכבים גדולים קשה למצוא סוכנות אמינה במחיר הוגן, אבל הייתי לפני חודש בקשר עם סוכן ישראלי תושב וינה והמחירים שלו נהדרים, הוא אמר שאפשר דרכו להשיג גם רכבים של 9 מקומות במחיר מצוין. המספר שלו 055-3003467 והוא דובר עברית.
אנחנו שכרנו בפעם אחרונה דרכו והיינו מאוד מאוד מרוצים.
תזכו למצוות נעזרנו בכם רבות גם בעבר עם מידענכון. אפשר גם להתכתב איתו בעברית בוואטסאפ, מי שיש לו.
מאיזה יום עד לאיזה יום?לא נוהגים...
ואנחנו כבר אחרי הזמנת כרטיסים(3 לילות 790 ש"ח).
ידוע לך על הובר\ דרייבר במחיר הגיוני מוינה לבודפסט?(משם ממשיכים ברכבת)
איפה בוינה?בינתיים לא מוצאים שום דירה פנויה...(בקרבת מקום לאיזור היהודי)
אם ידוע לכם על משהו כזה,
נשמח למידע.
וינה.איפה בוינה?
או בקרעסטיר?
אפשר להסתדר בלי רכב?תקחו באחד העיירות מסביב ייחתך לכם המחיר בחצי.
(כמובן שעדיף רק עם המלצות של יהודים בבוקינג..)
ישיר בקרוב ל1000 שקל.מחפשת כרטיסים בזול לנסיעה לקרעסטיר בג' איר 24/4 ל24 שעות.
אשמח להמלצות!
היה משהו בקיווי ליומיים עם עצירה של 16 שעות בלונדון במחיר 630 שקל.לאו דווקא ישיר ואפשר גם יומים
מכיוון שזה הפעם הראשונה שאני מתכננת דבר כזה ואני בורה בנושא אשמח מאוד לעזרה.. (מאיפה מזמינים כרטיס וכוו..)
תודה רבה
ממליצה מאד על השכרת רכב ABRIX שמביאים את הרכב לוינה או לשדה תעופה, לקחנו רכב של 8 מקומות מהם, לא היה מאד זול, אבל לא ראינו רכבים בגודל הזה בזול יותר...אני רוצה לשכור רכב בוינה ואשמח להיעזר בניסיונכם הרב
איזה רכב?ממליצה מאד על השכרת רכב ABRIX שמביאים את הרכב לוינה או לשדה תעופה, לקחנו רכב של 8 מקומות מהם, לא היה מאד זול, אבל לא ראינו רכבים בגודל הזה בזול יותר...
שרות פצצה ממש! (הייתה טעות בהזמנה ע"י מי שהזמין לנו, והם ב2 בלילה הלכו להביא לנו רכב אחר...., בחזור שכחנו למלא דלק בכניסה לשדה והם הסכימו שנשלם להם ואפילו פחות ממה שהיה חסר...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: