אני הייתי בשלומציון המלכה,באיזו לשכה ראית עמדות ריקות ופקידים מובטלים?
שווה לבוא לשם ולנסות להיכנס בלי תור
בביתר עילית היה ריק לחלוטין הייתי היחידה שם עם 3 פקידות משועממות ששיחקו בטלפונים שלהם ושוחחו בהנאה כאילו הן בחופשה בתאילנד, ועברתי תשאול כשניכנסתי בדקו את הת.ז בקפדנות רבה.באיזו לשכה ראית עמדות ריקות ופקידים מובטלים?
שווה לבוא לשם ולנסות להיכנס בלי תור
אז מדוע אין תורים זמינים ללשכה בביתר עלית?בביתר עילית היה ריק לחלוטין הייתי היחידה שם עם 3 פקידות משועממות ששיחקו בטלפונים שלהם ושוחחו בהנאה כאילו הן בחופשה בתאילנד, ועברתי תשאול כשניכנסתי בדקו את הת.ז בקפדנות רבה.
אני גם ניסיתי לקבוע הרבה זמן נכנסתי כל יום לאתר בלי להתייאש עד שיום אחד צץ לי תור בודדאז מדוע אין תורים זמינים ללשכה בביתר עלית?
ניסיתי כל יום ובשעות הבוקר המוקדמות (בהמלצתם), ואין תורים.
מעצבן לשמוע שהפקידות מובטלות והציבור ממתין עד בוש.
אני הייתי בביתר והיה ממש עמוס, חיכיתי שעה וחצי בערך בתור, נכנסתי הרבה אחרי השעה של התור,אז מדוע אין תורים זמינים ללשכה בביתר עלית?
ניסיתי כל יום ובשעות הבוקר המוקדמות (בהמלצתם), ואין תורים.
מעצבן לשמוע שהפקידות מובטלות והציבור ממתין עד בוש.
תפסתי תור עכשיו ב23.5 בירושלים
יש עוד הרבה תורים!
אני רוצה ניסיתי להזמין עכשיו ולא הצלחתי
זה דחוף לי ממש@אם הבנים שמחה! כותב לי שהשרות אינו זמין.
איך הצלחת????
רוצים לשלוח לי ת.ז. ואני אנסה?זה דחוף לי ממש
זה נותן לך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: