זה אפילו לא בדיחה... 2.5 מיליון איש ממתינים בתור למשרד הפנים (לפי המידע שהם מסרו)׳גל״צ׳: משבר הוצאת הדרכונים: רשות האוכלוסין וההגירה הודיעה כי תפתח במהלך חודש מאי לשכה ייעודית במרכז הארץ עבור הנפקת דרכונים ביומטריים.
כשבררתי את הנושא נאמר לי שמיד שהוסיפו את הלשכה בביתר לאתר, התורים נתפסו מיד ע"י תושבי האזור (ולא רק),הלשכה בביתר נפתחה לפני כחצי שנה,
אין תורים זמינים כלל, גם לא לעוד חצי שנה,
ניסינו להגיע ללא תור ולא הסכימו להכניס אותנו,
איך יתכן שאין תורים???
אוכלוסיית ביתר מונה כ65000 איש, כולם הזמינו תורים???
במקום ת"ז אני מציגה דרכון ,זה נורמלי????
לפחות יש לך את האפשרות להזמין,לא, לא, לא,
אני בהלם!
לא נורמלי!
אני קוראת שהתפנו תורים במשרד הפנים, ומייד רצה ששה ושמחה לקבוע תור באשדוד,
בודקת חודש, ועוד חודש ועוד, ועוד,
הגעתי עד ליולי 2024!
ועדיין לא היה, התייאשתי.
כרגע התור הכי רחוק שיש הוא לאוקטובר 2023 בחלק מלשכות גם התורים האלו נתפסו.לא, לא, לא,
אני בהלם!
לא נורמלי!
אני קוראת שהתפנו תורים במשרד הפנים, ומייד רצה ששה ושמחה לקבוע תור באשדוד,
בודקת חודש, ועוד חודש ועוד, ועוד,
הגעתי עד ליולי 2024!
ועדיין לא היה, התייאשתי.
יתכן שזה קשור לשימוש בבוטים לקביעת תורים?כמעט כל לילה בחצות נפתחים תורים ליום נוסף בעוד חצי שנה אבל לרוב הם נתפסים עד שעות הבוקר
הבעיה היא לא רק בתורים אלא גם [ואולי בעיקר] בהדפסת הדרכונים, ולזה כנראה שהפתרון יותר מורכב.פרוג הוא כח גדול של אזרחים רבים, אולי מכאן תצא הישועה
אם מישהו מכיר כאן אחד בכיר או במשרד הפנים או בעירייות, חשבתי שאפשר להציע שיעשו ימי הנפקה מרוכזים בעירייות, דהיינו: שיבואו עשרות נציגים ממשרד הפנים עם עמדות ניידות של הנפקה [מחשב עם אינטרנט] ויפתחו מוקדים בעירייה, ויסיימו בבת אחת את כל העומס ההזוי הזה, וככה יתפנו התורים ונחזור לשפיות.
אמנם המצלמה שמצלמת את התמונה של הדרכון/ת.ז. היא כנראה מצלמה שיותר קשה לנייד אותה, אז שיפתחו עוד כמה שעות של שעות צילום בלבד בכל הסניפים של משרד הפנים, ובסניפים רק יצלמו במהירות, ואח"כ בחוץ ישבו הנצגים של העירייה, וכך יסיימו שבוע אחר שבוע עיר אחר עיר, ויסיימו עם הסאגה המוזרה הזו!!
וכמובן אפשרי גם הארכת התוקף של הדרכונים [אם זה מסתדר בטיחותית עם שאר מדינות העולם]
וכן להאריך את שעות הפעילות של כל הסניפים בארץ
וכן לתוח עוד סניפים [נראה שזה כבר בתכנון]
מה הקשר הדפסת הדרכונים??הבעיה היא לא רק בתורים אלא גם [ואולי בעיקר] בהדפסת הדרכונים, ולזה כנראה שהפתרון יותר מורכב.
אבל אולי סוף סוף מישהו מתחיל לעבוד
שעות אחרי שהושבע: השר החדש כינס ישיבה דחופה - כל רגע
שעות אחדות לאחר כניסתו לתפקיד: שר הפנים משה ארבל, כינס ישיבה דחופה בנושא משבר הדרכונים והתחייב לשים אותו בראש סדר העדיפויותwww.kore.co.il
חשבון פשוטמה הקשר הדפסת הדרכונים??
שיתנו לי תור ושיקח להם חודשיים להדפיס את הדרכון.
אין תורים!!!!
להוסיף שעות, פקידים, וימי קבלה בלשכות הרבה יותר דחוףיש עוד תיקונים, אבל אלה הדחופים ביותר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: