מנו וייסבורד
משתמש רשום
ניסיתי לבדוק תור לחידוש דרכון בבית שמש ונותן לי רק עוד כמה חודשים מישהו יודע איך כן אפשר לברר תורים לחודש הקרוב
א. אם לא קבעת את התור דרך כניסה למשתמש, שדורש אימות SMS, אין אפשרות לראות ולבטל אלא דרך המייל, היינו לשלוח להם את מס' הזהות והסניף שנקבע בו התור, ולבקש לבטלו.מישהו יכול לעזור לי להבין איך אני אמור לראות תור שהזמנתי כבר?
(הוא לא נותן לי להזמין תור אחר, והתור הקודם נראה לי יוצא בפורים...)
שלחתי להם מייל וזוהי התגובה:
שלום,
שירות מרשם מוזמנים בית שמש תאריך ...
דרכון שהתוקף שלו מוגבל (שנה/שנתיים) לעומת דרכון רגיל שהוא ל5 או 10 שנים + הוא דרכון לא ביומטרי.מה זה אומר דרכון זמני, אפשר פירוט?
תודה מראש!!
תודה רבה רבה עזרת לי מאוד!!!!דרכון שהתוקף שלו מוגבל (שנה/שנתיים) לעומת דרכון רגיל שהוא ל5 או 10 שנים + הוא דרכון לא ביומטרי.
העלות שלו גבוהה יותר.
אך דרכון זמני מונפק במקום או תוך 3 ימים לעומת דרכון רגיל(ביומטרי) שמונפק עד 6 שבועות.
??עד איזה גיל זה קטין? ומאיזה גיל זה בגיר?
לעניין דרכון?עד איזה גיל זה קטין? ומאיזה גיל זה בגיר?
פשוט אפשר לבוא ולהיכנס?בגלל הבחירות, עבור חידוש ת.ז. אין צורך בתור
בעיקרון ככה אמור להיות, אבל בחלק מהלשכות אם יש עומס, כבר לא יכניסו. כדאי ללכת ללשכה פחות עמוסה, וכן לבוא מוקדם ככל האפשר לשעת הפתיחה.פשוט אפשר לבוא ולהיכנס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: