אני מעוניינת,יש לי תור מיותר ב28 בספטבר ב8:00 בבוקר בלשכה בבני ברק
מי שמעונין, יכול ליצור איתי קשר במייל tzipi22352 שטרודל גימל...
רק לחידוש ת"ז או גם להנפקת דרכונים?היום יכלו ללכת למשרד הפנים באשדוד ללא תור בין השעות 2-5 .והכניסו את כולם.
כנראה גם מחר יוכלו להגיע בלי תור. הם אומרים שזה בגלל הבחירות. שיהיה לכולם ת"ז מעודכנת.
צריכה תור ללשכה בפתח תקווה
לחדש תז שפג תוקפה
תודה מראש.
עדכון למעוניינים:
התפנו כרגע כמה תורים בירושלים, סניף הר חומה, לשבוע הבא.
בעיקר בשעות אחה"צ
בחירות 2022: לאחר פעילות ח״כ אורי מקלב - רשות האוכלוסין מפרסמת הבוקר כי ניתן יהיה להנפיק תעודות זהות באופן מידי בלשכות השונות ברחבי הארץ ללא צורך בתור מוקדם, בכדי לאפשר את מימוש זכות ההצבעה בבחירות. מגיעים ומנפיקים.
צפה בקובץ המצורף 1203688
לא צריך תור, בקיצוראני צריך תור דחוף להשבוע (עד סוכות) לחידוש ת.ז. בבני ברק או במודיעין עילית!
מי שיוכל לעזור לי - תבוא עליו הברכה!
אני ישבתי על האתר האתר כשעה וריפרשתי וקבלתי תור ליום למחרת לרמת גןמכירים אולי מישהו שיכול לסדר תור דחוף?
בגלל הבחירות, עבור חידוש ת.ז. אין צורך בתור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: