שאלה שלא קשורה לתור רגע,
כמה עולה לחדש דרכון?
וכמה עולה להנפיק חדש לשני ילדים?
מכירים אולי מישהו שיכול לסדר תור דחוף?יש למישהו תור פנוי במרכז הארץ להשבוע?
תודה!תעריפי אגרות למסמכי נסיעה, אשרות ואזרחות
טבלת התעריפים מעודכנת לתאריך 1.1.2021.חיילים בודדים יהיו פטורים מתשלום אגרה עבור מסמכי נסיעה, למעט מסמך שאבד/נגנב/הושחת.התשלום עבור דרכון ותעודת זהות - בכרטיס אשראי בלבד (באתר ובלשכות).החל מה8.7.2020 - המשרתים בשירות לאומי-אזרחי זכאים להנחה כמו חיילים.www.gov.il
לא,תודה!
מה קיץ אינטרנר חורף אינטרנט?
אפשר לחדש או להפיק חדש באינטרנט ללא צורך לבוא ללשכה?
בסביבות 7:30 בבוקר, כמעט קבוע יש תורים בהר חומה.עקבתי ולא רואה
בעיקרון אפשר ב2 הלשכות אבל ברגיל אין תורים פנויים בכללמשהו יודע אם בכל לשכה אפשר לעשות זמני מיידי או רק בבני ברק דהיינו אם אני בא עכשיו לאיזה לשכה ומצליח להכנס בין התורים האם אני יכול לקבל דרכון זמני
יש שם עכשיו בני ברק דרכון זמני תורים פנויים לחצי שעה הקרובהמשהו יודע אם בכל לשכה אפשר לעשות זמני מיידי או רק בבני ברק דהיינו אם אני בא עכשיו לאיזה לשכה ומצליח להכנס בין התורים האם אני יכול לקבל דרכון זמני
משהו יודע אם בכל לשכה אפשר לעשות זמני מיידי או רק בבני ברק דהיינו אם אני בא עכשיו לאיזה לשכה ומצליח להכנס בין התורים האם אני יכול לקבל דרכון זמני
אפשר בכל לשכה לעשות זמני מיידי או לא?בעיקרון אפשר ב2 הלשכות אבל ברגיל אין תורים פנויים בכלל
כדי ללכת ללשכה במבצע קדש לשכה לדרכון זמני
בחלק מהלשכות אפשר לא בכולם וזה לא מיידי.אפשר בכל לשכה לעשות זמני מיידי או לא?
זה מה שעשיתי כעת ואני מאחר לתור בגלל פקקים משהו יודע אם יכניסו אותיבחלק מהלשכות אפשר לא בכולם וזה לא מיידי.
רק בלשכה לדרכונים זמניים במבצע קדש בבני ברק זה זמני שמקבלים במקום והם פתוחים כל יום עד הלילה ויש הרבה תורים פנויים אז אפשר להיכנס לאתר של משרד הפנים לבחור בלשכה לדרכונים זמניים ולקבוע תור להיום ...
אני מאחר את התור בשעה ללשכת הדרכונים הזמניים בבני ברק משהו יודע אם זה בעיה להכנס??זה מה שעשיתי כעת ואני מאחר לתור בגלל פקקים משהו יודע אם יכניסו אותי
הסתדרתם?אני מאחר את התור בשעה ללשכת הדרכונים הזמניים בבני ברק משהו יודע אם זה בעיה להכנס??
לעשות גלישה בסתראני מנסה כבר כמה ימים לקבוע תור ללשכה בבני ברק וכל פעם שמגיעים לשלב הסופי מופיעה הודעה כזאת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: