את זה צריך לשאול רו"ח.למען הציבור, נשמח שתברר ותעדכן איך ובאיזה צורה.
אני מאמין שרוב ככל הציבור לא מגיש דוחות לבד אלא דרך רו"ח, והוא צריך לדעת את זה.
אני ינסה גם לברר.
את זה צריך לשאול רו"ח.למען הציבור, נשמח שתברר ותעדכן איך ובאיזה צורה.
יש כאן אשכול לאזרחים אמריקאים.פניתי לאחרונה למלווה משקיעים שיעזור לי לפתוח תיק השקעות והוא אמר לי שהוא לא מתעסק אם אזרחי ארה"ב
אם יש לה חשבון בנק פרטי, כן.ואם אישתי רק ישראלית האם זה יכול לעזור?
האם יכול להיות סיכון בכזה מהלך?אם אתה זורם עם הרעיון שהכל יהיה רשום על שם אשתך, תפתח חשבון עו"ש על שמה וחשבון השקעות על שמה.
אם אתה רוצה שיהיה רשום על שמך, תקרא מתחילת השרשור.
מקפיצה@דף וצבע אה שכחתי, הוא יכול לעבור לIRA ולרכוש קרנות אמריקאיות. אך הטבת המס שיש פה לקה"ש לא מכובדת בארה"ב והוא יצטרך לשלם מס, אומנם מופחת לפי מדרגות המס בארה"ב.
אאל"ט לפי הטענות קרן השתלמות לעצמאי זה נגד החוק האמריקאי.מקפיצה
מה נראה לך בתור אמרקאית עדיף לי לפתוח חשבון באינטרקטיב ברוקר?
או אם יש לי אפשרות לקרן השתלמות עצמאי עדיף האפשרות הנ"ל שהבאת?
גם מבחינת מיסוי
אשמח לתגובה
זה רק כשמשקעים בקרנות שאינם אמרקאיםאאל"ט לפי הטענות קרן השתלמות לעצמאי זה נגד החוק האמריקאי.
לענ"ד אינטראקטיב ברוקרס.מקפיצה
מה נראה לך בתור אמרקאית עדיף לי לפתוח חשבון באינטרקטיב ברוקר?
או אם יש לי אפשרות לקרן השתלמות עצמאי עדיף האפשרות הנ"ל שהבאת?
גם מבחינת מיסוי
אשמח לתגובה
תודה על המענהלענ"ד אינטראקטיב ברוקרס.
מכיון שהתועלת של קה"ש הוא רק במיסוי, ומכיון שהאמריקאים לא פטורים ממס, רק משלמים מס מופחת, התועלת בדמי ניהול עוקפים את הטבת המס, אם כי אני לא בקיא כ"כ במדרגות המס שם בארה"ב.תודה על המענה
אשמח לנימוק קצר אם אפשר
רק לתיקון IRA זה לא קרן אמריקאית, אלא קרן השתלמות עם ניהול אישי, כשאפשר לרכוש דרכה קרנות אמריקאיות.זה רק כשמשקעים בקרנות שאינם אמרקאים
אני שאלתי על הנ"ל IRA שזה קרן אמרקאית
לזאת הייתה כוונתירק לתיקון IRA זה לא קרן אמריקאית, אלא קרן השתלמות עם ניהול אישי, כשאפשר לרכוש דרכה קרנות אמריקאיות.
גם לי יש אזרחות אמריקאיתבתור אמרקאית עדיף לי לפתוח חשבון באינטרקטיב ברוקר?
אתה יודע אם זה אפשרי גם בחברת השקעות בלי לדווח שאתה אזרח ארה"ב והאם זה יכול לגרום לנזקמה שעשיתי כאזרח ארה"ב
לא עדכנתי את הבנק וכשפתחתי קרן השלמות כעמצאי גם לא עדכנתי את בית ההשקעות
וזאת לאחר ייעוץ עם רו"ח בתחום
נראה לי הפתרון היחיד להשתחרר מזה
מה זה אם אפשריאתה יודע אם זה אפשרי גם בחברת השקעות בלי לדווח שאתה אזרח ארה"ב והאם זה יכול לגרום לנזק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: