משקיע חרוץ
משתמש פעיל
השאלה שלי אם זה יכול לגרום לי נזק והאם יש לי בזה סיכוןמה זה אם אפשרי
לא עדכנתי אותם שאני אזרח ארה"ב
אז איך הם יכולים לדעת???
השאלה שלי אם זה יכול לגרום לי נזק והאם יש לי בזה סיכוןמה זה אם אפשרי
אז איך הם יכולים לדעת???
תגיד אתה איזה סוג נזק יכול להיות?השאלה שלי אם זה יכול לגרום לי נזק והאם יש לי בזה סיכון
אין לי גם מושג אני פשוט מתעניין גם בשביליתגיד אתה איזה סוג נזק יכול להיות?
אני לא ממש מבין בתחום אבל מה שעשיתי היה אחרי התיעצות של מביניO
יש כאלו שמחתימים על טופס, ואז או שמצהירים שקר או שמצהירים על אזרחות...מה זה אם אפשרי
אז איך הם יכולים לדעת???
לדעתי.אני אזרחית ארה"ב ובעלי והילדים ללא אזרחות
יש לנו חשבון בנק משותף (לא הצהרתי בבנק שיש לי אזרחות ארה"ב)
האם זה יכול להפריע לקופות גמל להשקעה/חסכון לכל ילד/פנסיה
או שכדאי שבעלי יפתח חשבון בנק נפרד על שמו בלבד ולנהל שם את הקופות גמל וחסכון לכל ילד
תודה .
האם זה הכרחי ושווה את הבלאגן לפתוח חשבון בנק נפרד או שהסיכון נמוך ולא שווה את זהלדעתי.
חל"י לא קשור.
קופ"ג להשקעה בעיה, ופתיחת חשבון בנק לגבר בנפרד זו בהחלט אופציה (אם כי במקרה של 120 של הבעל יכולה להיווצר בעיה). ופנסיה מקובל לומר שאין בעיה.
אם הבנק לא יודע מהאזרחות, המצב הקיים הוא שלכאורה אמריקה לא יידעו מהדברים שהם לא אמורים לדעת, זה יכול להשתנות אם הם ייודעו בטעות, או שהרשויות ישתפו זה את זה בנתוני אזרחיהם, מה שלא מופקע שיקרה.האם זה הכרחי ושווה את הבלאגן לפתוח חשבון בנק נפרד או שהסיכון נמוך ולא שווה את זה
אאל"ט לאזרח ארה"ב אסור להחזיק קרן כספית.מישהו יודע האם אזרח אמריקאי יצטרך לשלם מס גם לארה"ב על פיקדונות בבנק או בקרן כספית?
זה מאוד יעזור לי. תודה רבה.
תודה רבה.אאל"ט לאזרח ארה"ב אסור להחזיק קרן כספית.
ואם הקרן תהיה על שם בן הזוג שאינו אמריקאי?אאל"ט לאזרח ארה"ב אסור להחזיק קרן כספית.
@ה. שלמה מסתמא יידע יותר טוב.ואם הקרן תהיה על שם בן הזוג שאינו אמריקאי?
למה?@ה. שלמה מסתמא יידע יותר טוב.
מותר.תודה רבה.
ופיקדון בבנק?
כי אתה בעל אזרחות אמריקאית, לא?למה?
לא.כי אתה בעל אזרחות אמריקאית, לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: