נכון אבל כשעובדים על פלייבק הרבה התוצאה יותר משובחת וקודם כל אתה אמור להנות מזה מהפלייבק שהכנת בס"דהאמת היא שכמה שזה קשור לכסף הבעיה במחירים ההזוים לפלייבקים שזה פשוט לא מתגמל את העבודה המטורפת שנכנס לפלייבק וזה מעצבן וקשה לעבד ככ קשה על משהו שלא מעריכים ולא משלמים בהתאם לערכו....
מה זה האתר של אילה הלר?יש באתר של איילה הלר....
וואו חזק האתר!!אני בטוחה שיודעים את זה אבל אם יש מישו שלא יודע, יש מלא פלייבקים של הזמרים ששרים בעצמם-והם מפורסמים ביוטיוב לקהל הרחב כדי שישתמשו בהם... (קריוקי).-זה פחות בשירים חסידים-יותר ישראלים או לועזים.
חוץ מזה לפני בערך חודש הייתי צריכה פלייבק של השיר "ביחד" של מרדכי שפירא , חיפשתי בכל האנטרנט ולא מצאתי אפילו פלייבק אחד חינמי. ובסוף מישהי אמרה לי לפתוח את האתר של הזמר עצמו, אולי יש לו.
הופתעתי לגלות שבמחיר של דולר אחד בלבד, יש אפשרות להוריד את הפלייבק של הזמר עצמו, שזה באיכות מטורפת!
במקרה שלי ספציפית זה עבד נהדר-אני לא יודעת אם יש את זה לכל זמר, אבל שווה לנסות ולבדוק לפני שקונים במחיר גבוה.
למי שמעוניינת האתר הוא: https://mordechaishapiro.com/product-category/mp3-files/instrumental/
שימו לב לא להוריד את השיר אלא את הפלייבק. באנגלית קוראים לזה: instrumental
אם יש לכם כאלו אתרים נוספים אשמח לשמוע עליהם!
אין שם עוד זמרים.וואו חזק האתר!!
אבל לא הצלחתי למצוא עוד זמרים מלבד מרדכי שפירא, איך אפשר לעשות שם חיפוש לעוד זמרים?
מסתבר.. (וכך גם הובן מהודעות קודמות .) שפלייבקים זה עדין לא הפרנסה שלךנכון אבל כשעובדים על פלייבק הרבה התוצאה יותר משובחת וקודם כל אתה אמור להנות מזה מהפלייבק שהכנת בס"ד
חסום................למי שמעוניין.... ג'יגה וחצי של פלייבקים מכל הזאנרים.. להורדה מגוגל דרייב
תהנו
אכן אין זו הפרנסה שלי זה רק תחביבמסתבר.. (וכך גם הובן מהודעות קודמות .) שפלייבקים זה עדין לא הפרנסה שלך
כי כשעובדים על פלייבק 10 או 15 שעות
ומרווחים ממנו בסוף שקל לשעה, זה די מתסכל..
גם אם אתה נהנה מעצם העבודה,ובוודאי ומהתוצר..
שלחתי בקשה לנט פרי שישחררו את החסימה, מקווה שיפתחו את זה בקרוב...חסום................
זה למשל (הקובץ המצורף) פלייבק לשיר כי הם חיינו של ישראל ורדיגר שנעשה באורגן האם זה בכלל בקטגוריה של הפלייבקים? זה לא הכי ברמה זה חובבני כל הדיון כאן זה על פלייבקים מקצועיים כמו שאתם עושים מבחינת הסאונד הניגון וכו (הכלים זה כבר דיון אחר) הלא כן?לא אוהבת לכתוב את זה, אבל אולי כן כדי שמי שבאמת צריך שידע-
לא היה ארגון חסד או עמותה או סתם משהו דומה שפנה אלי- וגביתי ממנו תשלום.
וכך בעזרת ה' אמשיך גם הלאה..
אבל לקחת משהו שציבור ענק מתפרנס ממנו, ולתת אותו חינם, זה מוזיל את הערך שלו..
אח"כ אנשים מחפשים רק חינם, ולא מבינים מדוע יש לשלם על זה..
@netanel10 מבינה את המקום שלך לתרום,
אבל לו היית לוקח ואפילו סכום סמלי של 20 שח, אנשים לא יתרגלו שזה דבר שמתגלגל כלאחר יד..
(וחלילה לא באה לדבר רק כלפך, אלא כלפי המצב כלו..)
מאוד יפה בעיניי...זה למשל (הקובץ המצורף) פלייבק לשיר כי הם חיינו של ישראל ורדיגר שנעשה באורגן האם זה בכלל בקטגוריה של הפלייבקים? זה לא הכי ברמה זה חובבני כל הדיון כאן זה על פלייבקים מקצועיים כמו שאתם עושים מבחינת הסאונד הניגון וכו (הכלים זה כבר דיון אחר) הלא כן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: