עזרה לשמחת יתום
משתמש רשום
למי יש פלייבק של השיר:
מודה אני כל בוקר - עומר אדם
איזה?
אולי תעלו לכן וזהולמי שמעוניינת האתר הוא: https://mordechaishapiro.com/product-category/mp3-files/instrumental/
שימו לב לא להוריד את השיר אלא את הפלייבק. באנגלית קוראים לזה: instrumental
אם יש לכם כאלו אתרים נוספים אשמח לשמוע עליהם!
קול ברמה של יוסי גרין... יש?!יש לכם פלייבק של קול ברמה נשמע?
תודה מאד!
תכתוב את הדברים באשכול הנעוץ של הפלייבקים שמה זה המקום המתאים יותרמי יכול לתרום
פלייבק של השיר:
איך עושים זאת??????תכתוב את הדברים באשכול הנעוץ של הפלייבקים שמה זה המקום המתאים יותר
הא בעצם כבר כתבת את זה שמהאיך עושים זאת??????
זה פשוט נפלא!!!!!!זה יותר טוב (מבחינת הבאלנס) ? זה רק דוגמית
פלייבק למודה אני
בהצלחה!!!
בהצלחה
והרבה מזל טוב!
חברה! שווה להזמין פלייבקים אצל שמואל כהן! הוא אלוף!!! מניסיון!!!!!!!!!!!!מחפשת פלייבק לשיר פשיססחא של יואלי קליין
אם אפשר לשלח לי באישי דוגמית ומחיר, תודה!
גם אני מצטרף!יש לי פלייבק שלו של צורכי עמך ואין דברים כאלה!!! הייתי מוסיף עוד כמה מאות ש"ח.חברה! שווה להזמין פלייבקים אצל שמואל כהן! הוא אלוף!!! מניסיון!!!!!!!!!!!!
פלייבקים מקצועיים ברמה גבוהה עם סאונד איכותי!!!! הזמנתי אצלו פלייבק לניגון פשיסחא ואני מרוצה מכל הבחינות!
המון הצלחה!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני לא אתנגד....גם אני מצטרף!יש לי פלייבק שלו של צורכי עמך ואין דברים כאלה!!! הייתי מוסיף עוד כמה מאות ש"ח.
למי ששאל שמואל כהן הוא-
MUSICOHEN
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: