לפחות חמישה אנשיםכמה אנשים את יודעת שהמשיך להם יובש בעינים?
ביתד של שבוע שעבר במדור רשות הציבור הייתה על זה כתבה.
לפחות חמישה אנשיםכמה אנשים את יודעת שהמשיך להם יובש בעינים?
חצי שנה (אא"כ עברת מכללית פלטיניום וכדומה).בסיעתא דשמיא
מישהו יודע כמה זמן
צריכים להיות במכבי שלי
כדי לקבל את ההנחה??
לא יודע אם זה יהיה תועלתי....ולמה אכה"מ לפרט שמה...?
לגבי ביובש האם זה יובש ממש רציני או ממש בקטנה ?
אני פחות משנה אחרי הניתוח,כמה אנשים את יודעת שהמשיך להם יובש בעינים?
אני פחות משנה אחרי הניתוח,
בחורף היה בסדר גמור. עם תחילת הקיץ התחיל יובש קל - מציק פה ושם אבל לא יותר, אני שמה טיפות פעם ביום וזה פותר את הבעיה.
חוץ מזה אין תופעות לוואי ואני מרוצה מאוד, ב"ה.
סיסטיין בלאנס של חברת אלקוןאילו טיפות מומלצות?
אגב, אהבתי ממש את הציטוט שלך מיליון לייקים
אחותי עשתה גם,לאחרונה נפגשתי ב 2 אברכים שעשו לייזר ועשו את הלאסיק (עם החיתוך ולא עם השיוף) ועבר כבר חודשיים והם עדין עם כאבים וטשטוש (לפחות בעין אחת) ומאד לא מרוצים, והמנתח מנסה להרגיע אותם שזה יעבור..
כך שלפי המציאות שאני רואה בשטח בתכלס הPRK עדיף גם מבחינת ההחלמה והכאבים.
אני משתמשת בליפיטירס, גם יקר יחסית אבל עושה את העבודה.אילו טיפות מומלצות?
אגב, אהבתי ממש את הציטוט שלך מיליון לייקים
זה בהמלצה של מנתח עניים בלייזר?אני משתמשת בליפיטירס, גם יקר יחסית אבל עושה את העבודה.
אפשר לקנות בסופרפארם ללא מרשם.
במקרים של יובש קיצוני תבקשי מהרופא המלצה לטיפות חזקות יותר.
כן, זה מה שנתנו לי אחרי הניתוח. אבל עשיתי אינטרלאסיק, כאמור, אולי זה ההבדל.זה בהמלצה של מנתח עניים בלייזר?
כי כפי הידוע לי שאחרי לייזר לא מספיק טיפות להרטבה כמו בזמן עדשות מגע או יובש מסיבו אחרות, אלא צריך טיפות לטיפול בשכבה השומנית של העין שנפגעה בעקבות הניתוח עד להחלמתה המלאה, ולכן רוב המנתחים ממליצים על סיסטיין בלאנס שהוא ייעודי לזה.
לגבי סלומון - נבדקתי אצלו, באופן אישי היחס היה תקין.יש צדק בחשש שלכם... תוכלו גם לקרוא בתגובות גוגל עליו.
לגבי בכר שמעתי דברים טובים, אבל איני רואה הצדקה להוסיף כסף כשיש מומחים מאד במחיר הרגיל.
לגבי הכאבים, בעין טל כולם עובדים אותו דבר עם אותו פרוטוקול והאכן הכאבים ממש לא נוראיים, ההבדל בפרוטוקול רק האם לוקחים אנטיביוטיקה בכדורים בשבוע שלפני הניתוח (דבר שאינו נעשה בהנקה וכו') ומתי מתירים להכנס לבריכה וכו'
באסותא איני מכיר את הפרוטוקול.
וגם בהמשך, לא מתעוררים בבוקר אחד ואומרים "וואלה אני רואה".אמורות
פרופסור בכר באסותא לחברי כללית מושלם בלי תוספת תשלום (עשיתי באמצע שנה שעברה מקווה שעדין)
ממליצה בחום על אסותא.
למשך כמה זמן המשיך היובש?לפחות חמישה אנשים
ביתד של שבוע שעבר במדור רשות הציבור הייתה על זה כתבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: