אני עשיתי בדיקת התאמה באסותא והתאימו לי ניתוח מסוג PRK+WAVEFRONT ובכללית פלטינום זה יוצא לי הכי זול 4490 עם תקופת אכשרה של 6 חודשים.אני אשמח
יעזור לי מאד
בלאומית על פרופסור אירית בכר צריך לשלם תוספת של 1000 ש''ח, שבכללית לכאו' (איך שזה נראה באתר שלהם) זה כולל את אירית בכרלאומית באסותא רצו 4658 , לפי אר קי 7 ומשהו ללאסיק.
כיום זה כבר תוספת של 1200 ש"ח.בלאומית על פרופסור אירית בכר צריך לשלם תוספת של 1000 ש''ח, שבכללית לכאו' (איך שזה נראה באתר שלהם) זה כולל את אירית בכר
1-עשיתי באסותא לפני חצי שנה מרוצה מאודיש לי כמה שאלות:
1. יש הבדל בין הרופאים (אסותא/ לוינגר)?
כי תכלס הם משתמשים באותו מכשיר...
2. הבנתי שאחרי הניתוח נדפק היכולת של ראיה מקרוב...
אשמח לשמוע ממי שכבר עבר את הניתוח ויוכל להגיד מה קורה...
3. יש 2 סוגים של ניתוח? אחד של שפשוף הרשתית ואחד של לייזר?
מה ההבדלים בינהם?
תודה!!!
לתמיד???2-ממש לא נדפק ראיה מקרוב אין לי מושג מאיפה המידע, כן סנוורים והשמש חזקה קצת וכו.
אני יכול לשתף אותך במה שהבנתי מכמה שעשו לאחרונה ניתוחי לייזר-על אחריותם הבלעדית3. יש 2 סוגים של ניתוח? אחד של שפשוף הרשתית ואחד של לייזר?
מה ההבדלים בינהם?
לא...לתמיד???
אצל מי עשה? אשמח לדעתמעדכנת שאותו אדם נותח בשבוע שעבר, מידה גבוהה יותר ממינוס עשר, גיל לא צעיר, ובינתיים רואה במשך שבוע ללא משקפיים מלבד לקריאה.
גם אני מצטרף לשאלה, הרי בסוף זה אותם מכשירים!למה בעצם כולם מעדיפים את לוינגר ע"פ אסותא?
מה ההבדלים בינהם?
לווינגראצל מי עשה? אשמח לדעת
הם נותנים שירות גרוע ביותרלווינגר
מצטערת שזאת החוויה שלך, החוויה שלי ושל כל מי שאני מכירה משם הייתה שירות מצוין, אדיב ומהיר.הם נותנים שירות גרוע ביותר
מקפיץ את השאלהלמה בעצם כולם מעדיפים את לוינגר ע"פ אסותא?
מה ההבדלים בינהם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: