למישהו יש מידע על המנתחת של אסותא ירושלים??
קוראים לה שרה סלע, אם מישהו היה אצלה או שמע על מישהו שהיה אצלה,אשמח לשמוע פרטים.
פשוט המלצתי למישהו ללכת לבדיקה - הוא עם מינוס 12. רוצה לדעת אם בכלל יש סיבה שימתין בסבלנות שלושה חודשים.
מעדכנת שאותו אדם נותח בשבוע שעבר, מידה גבוהה יותר ממינוס עשר, גיל לא צעיר, ובינתיים רואה במשך שבוע ללא משקפיים מלבד לקריאה.כדאי שיעשה מיידית בדיקת עיניים מקיפה אצל רופא מומחה, יתכן ויש לו לחץ תוך עיני גבוה שגורם לנזקים לעין ולרשתית ולמחלות כמו גלאוקומה, זה נזקים בלתי הפיכים ולכן חשוב מאד להיבדק בהקדם,
יתכן גם שזה קטרקט שזה עכירות בעדשה הפנימית, דבר שנהיה נפוץ בגילאים מוקדמים בגלל שלא אוהבים ללכת עם משקפי שמש, לפעמים ניתן להתגבר על עכירות קטנה באמצעות משקפיים אבל כשהעכירות גוברת זה לא עוז ואז מגלים שהבעיה לא במשקפיים אלא בעכירות.
אל תעשו את זה!!!אשמח לדעת האם יש למישהו מידע עדכני היכן הכי זול היום לעשות את הניתוח ודרך איזו קופ"ח ??
תודה!!
נראה לכם קשור?אל תעשו את זה!!!
לכו על הכי יקר וטוב!
אני עשיתי אצל ד"ר לוינגר בעצמו, דרך לאומית זהב הכי זול
מכירה מישהי שעשתה בקייר לפני שנה וחייה הפכו לסבל בלתי נגמר של מירוץ אחרי טיפות בלי סוף, שמש ועוד
מישהו יודע?אשמח לדעת האם יש למישהו מידע עדכני היכן הכי זול היום לעשות את הניתוח ודרך איזו קופ"ח ??
תודה!!
כמה עלה לך?אל תעשו את זה!!!
לכו על הכי יקר וטוב!
אני עשיתי אצל ד"ר לוינגר בעצמו, דרך לאומית זהב הכי זול
מכירה מישהי שעשתה בקייר לפני שנה וחייה הפכו לסבל בלתי נגמר של מירוץ אחרי טיפות בלי סוף, שמש ועוד
מקפיצהאשמח לדעת האם יש למישהו מידע עדכני היכן הכי זול היום לעשות את הניתוח ודרך איזו קופ"ח ??
תודה!!
025008777יש למישהי את פרטי ההתקשרות של ד''ר לוינגר?
תודה!
זה מאוד תלוי איזה סוג של ניתוח קבעו בבדיקת התאמה ותלוי גם אצל מי אתה רוצה לעשות ואם אם אתה מעוניין ברופא בכיראשמח לדעת האם יש למישהו מידע עדכני היכן הכי זול היום לעשות את הניתוח ודרך איזו קופ"ח ??
תודה!!
אני לפני בדיקת התאמה ואני רוצה לברר איפה לעשות אותה. בהחלט עדיף לי רופא בכיר, אבל אני רוצה קודם לדעת מה בקשר לקופ"ח, באיזה מהם יוצא הכי זול.זה מאוד תלוי איזה סוג של ניתוח קבעו בבדיקת התאמה ותלוי גם אצל מי אתה רוצה לעשות ואם אם אתה מעוניין ברופא בכיר
במרפאת עיניים הכי זול לאומיתאני לפני בדיקת התאמה ואני רוצה לברר איפה לעשות אותה. בהחלט עדיף לי רופא בכיר, אבל אני רוצה קודם לדעת מה בקשר לקופ"ח, באיזה מהם יוצא הכי זול.
כמו שאמרתי זה תלוי איזה סוג של ניתוח יתאימו לךאני לפני בדיקת התאמה ואני רוצה לברר איפה לעשות אותה. בהחלט עדיף לי רופא בכיר, אבל אני רוצה קודם לדעת מה בקשר לקופ"ח, באיזה מהם יוצא הכי זול.
את יודעת כמה עלה לו?קרוב משפחה שלי עשה השבוע באסותה אצל בכר
היה בלאומית ועבר לכללית בשביל הניתוח כי זה יותר זול
לאאת יודעת כמה עלה לו?
אני אשמחלא
אני אנסה לברר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: