דרוש מידע אשכול הלייזר הגדול \(@^0^@)/ הכניסה לבעלי משקפיים בלבד!

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
גם אני התעניינתי הרבה לגבי קייר לייזר, והוצע לי רופא מסוים שם, עשיתי חיפוש ברשת ולהפתעתי גיליתי שיש לו עבר של לא מעט ניתוחים שלא ממש הצליחו בלשון המעטה, יכול להיות שהיום הוא כבר מומחה ולמד מהנסיון, יכול להיות שהיום יש לו ציוד משוכלל יותר שמונע מהנמתח לעשות טעויות, ויכול להיות שלכל המנתחים הטובים יש עבר של הרבה ניתוחים שנכשלו (נוסה על בעלי חיים:eek:) כמו שמצאתי על אחד המנתחים המפורסם כאן ככול יכול..
כדאי לכל אחד לקרוא בפורום הזה את התגובות של הניק tiptip מה שעבר בעצמו אצל המנתחים המפורסמים הל"ז.
וכאן הוא מגלה איזה מנתחים הרסו לו את העניים
שמת לב שזה מ2008
מסתבר שהרפואה התקדמה ב12 שנה האחרונות

avi media

משתמש מקצוען
שמת לב שזה מ2008
ברור שיש התקדמות השאלה כמה, ובפרט במבחן התוצאה, היום כל הניתוחים מצליחים? ממש ממש לא.
בנוסף יש מכונים שנשארו עדין עם אותו מכשיר לייזר ב12 שנה האחרונות, או שהשתדרגו למכשיר שלא מבטא טכנולוגיה של 12 שנה ולא משמעותי מבחינת הסיכונים לניתוח כושל.

gp

משתמש צעיר
שמת לב שזה מ2008
יותר גרוע. ההתכתבו שם מ2008, אבל tiptip כותב שהמידע שלו מעודכן ל2001....
אולי באמת לפני 20 שנה מצב הלייזר היה לא משהו...
ברגע זה אח שלי עובר ניתוח לייזר, והוא השמיני מבין בני משפחה וחברות שעברו בזכותי!! :)
כל הזכויות שמורות...

gp

משתמש צעיר
יותר גרוע. ההתכתבו שם מ2008, אבל tiptip כותב שהמידע שלו מעודכן ל2001....
אולי באמת לפני 20 שנה מצב הלייזר היה לא משהו...
ברגע זה אח שלי עובר ניתוח לייזר, והוא השמיני מבין בני משפחה וחברות שעברו בזכותי!! :)
כל הזכויות שמורות...
יש לציין שכל ה8 הנ"ל רואים 6:6 ומרוצים מאד!!

avi media

משתמש מקצוען
יש לציין שכל ה8 הנ"ל רואים 6:6 ומרוצים מאד!!
הלואי וישארו מרוצים.
במשפחתי עשו 3 ניתוחי לייזר אחד מהם אצל לוינגר לפני בערך 10 שנים, ול2 מהם כבר חזר הצורך במשקפים במספר של מעל 5, ולשני מספר של 1.5 , וזה בנוסף שהלך להם ראיית הלילה והם סובלים מסוינוורים נוראיים עד עצם היום הזה. השלישי טוען שקשה לו לקרוא והמנתח לא מבין למה...
מי שמעוניין לראות תיעוד אמיתי (לא תלת מימד או אנימציה שיווקית) מחדר הניתוח של הניתוח לאסיק עם החיתוך של הקרנית ויצירת מתלה שיראה כאן, לא לבעלי לב חלש.
נלקח מהמאמר הזה

נערך לאחרונה ב:

avi media

משתמש מקצוען
ניתוח PRK
איפה כדאי לעשות?

אסותא\קאר\הדסה
אצל כולם זה אותו מחיר
אסותא אני לא מכיר
קאר הייתי שם, היחס מאד מסביר אנושי ואדיב ובלי השואה ליחס שקיבלתי אצל לוינגר שם היחס היה הכל בשיטת סמוך עלי בלי רצון לענות לשאלות והתחמקות ממענה כששאלתי על הוידאו שהם הציגו לי ועל סיכונים ששמעתי שקיימים.
מבחינת מומחיות הרופאים אני לא יודע, כי לפחות לאחד מהם ראיתי שיש עבר עם תביעות על ניתוחים שנכשלו.

הדסה אתם מתכונים לעין טל? אם כן הרושם שלי שהם הרבה יותר מומחים, זה בית חולים לעיניים, וכל המנתחים שם הם מומחים לקרנית ז"א למחלות ולניתוחים נוספים בקרנית, ובפרט אבי סלומון מומחה גדול עם הרבה סבלנות ויש לו אתר עם מאמרים מדהימים שמסבירים הכל בשקיפות, וכן שאלות ותשובות מאד מפורטות.
דרך אגב גם קאר בעצמם עושים השתלות עדשה בעין טל ולא בחדרי הניתוח שלהם...

miss s

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
ניתוח PRK
איפה כדאי לעשות?

אסותא\קאר\הדסה
אצל כולם זה אותו מחיר
אסותא מומלצים, מנסיון
גם אני עשיתי המון בירורים לפני שהחלטתי, והרבה מאד הצביעו על אסותא
לדעתי שליש עושים בלוינגר, שליש באסותא, והשליש השלישי - בכל שאר המכונים
עשיתי אצל אסותא והכל היה חלק. מקצועיים, שירותיים ואנשים מקסימים! הרגשתי שאני בידיים טובות

UU

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
מי שמעוניין לראות תיעוד אמיתי (לא תלת מימד או אנימציה שיווקית) מחדר הניתוח של הניתוח לאסיק עם החיתוך של הקרנית ויצירת מתלה שיראה כאן, לא לבעלי לב חלש
אפשר לבקש כקובץ? (חסום לי)
תודה!

גילת ורנן

משתמש סופר מקצוען
הלואי וישארו מרוצים.
במשפחתי עשו 3 ניתוחי לייזר אחד מהם אצל לוינגר לפני בערך 10 שנים, ול2 מהם כבר חזר הצורך במשקפים במספר של מעל 5, ולשני מספר של 1.5 , וזה בנוסף שהלך להם ראיית הלילה והם סובלים מסוינוורים נוראיים עד עצם היום הזה. השלישי טוען שקשה לו לקרוא והמנתח לא מבין למה...
מאד חשוב מה שאתה מביא
רוב המגיבים כאן הם מנותחים חדשים בתוך 5 עד 10 שנים לניתוח
אני מכירה באופן אישי כמה כאלו שנותחו ולאחר תקופה התחילו להם הבעיות
לחלק חזר המספר חלק סובלים מסנוורים וחלק סובלים מיובש כרוני בעיניים
מכון ''רואים שש שש'' בנתניה נסגר לפני שנים עקב תביעות משפטיות.

לי אמר רופא עינים שאת הילדים שלו הוא בחיים לא היה מנתח.

avi media

משתמש מקצוען
שלום לכולם אני עוקבת אחרי האשכול מההתחלה
מצרפת סקר שנדע אחת ולתמיד לאן כדאי ללכת
הפיצו כמה שיותר לתועלת כולם.

כדאי להוסיף לסקר כמה שנים עבר מאז הניתוח, והאם המספר חזר
ז"א לחלק בין התוצאה שמיד אחרי הניתוח לבין המצב כיום, שיהיה אפשרות לסמן 2 דברים על העבר ועל היום.

צילום קסום

משתמש פעיל
צילום מקצועי
כדאי להוסיף לסקר כמה שנים עבר מאז הניתוח, והאם המספר חזר
ז"א לחלק בין התוצאה שמיד אחרי הניתוח לבין המצב כיום, שיהיה אפשרות לסמן 2 דברים על העבר ועל היום.

חשבתי על זה ולא רציתי שיצטרכו לכתוב משהו
כי זה יותר מקשה על האנשים וקצת מבלבל את הסקר
השאלה האם זה קריטי?

gp

משתמש צעיר
מי שמעוניין לראות תיעוד אמיתי (לא תלת מימד או אנימציה שיווקית) מחדר הניתוח של הניתוח לאסיק עם החיתוך של הקרנית ויצירת מתלה שיראה כאן, לא לבעלי לב חלש.
אוי זה נורא!!! היום לא עושים חלון בצורה כזו..... היום גם החלון נעשה באמצעות לייזר ולא באמצעות סכינים ושפכטלים!!
הסרטון היה יותר מצמרר מהניתוח שעברתי בעצמו!! ברררר

avi media

משתמש מקצוען
אוי זה נורא!!! היום לא עושים חלון בצורה כזו..... היום גם החלון נעשה באמצעות לייזר ולא באמצעות סכינים ושפכטלים!!
הסרטון היה יותר מצמרר מהניתוח שעברתי בעצמו!! ברררר
לא כולם עושים עם לייזר, ומי שעושה עם לייזר לוקח על זה יקר יותר.
גם כשעושים עם לייזר יש את השפכטלים ושאר האביזרים ההבדל הוא רק סכין או לייזר.

gp

משתמש צעיר
לא כולם עושים עם לייזר, ומי שעושה עם לייזר לוקח על זה יקר יותר.
גם כשעושים עם לייזר יש את השפכטלים ושאר האביזרים ההבדל הוא רק סכין או לייזר.
הלייזר כיום זול למדי (בין 4000 ל1000, תלוי סוג הניתוח . במקומות כדוג' אסותא ,הדסה ואמריקן לייזר...)
ואני לא יודעת אם יש כאלו שעושים כיום עם סכין....
בהן צדקי , לא היה לי שפכטלים בניתוח!!

נערך לאחרונה ב:

avi media

משתמש מקצוען
בררררררררררררר
הורדת אותי מהרעיון :rolleyes:
הניתוח השני PRK הרבה פחות מזעזע ניתן לראות כאן
וכאן

פלטפורמה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

אמא4

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה