שם הניתוח | אסותא אופטיק תל אביב | CARE תל אביב *קריית ביאליק החל מ-1.9 | עין טל הדסה בי"ח הדסה עין כרם | שבע עיניים באר שבע |
---|---|---|---|---|
לאסיק + WAVEFRONT | ||||
עין אחת | - | 642 ₪ | 2,205 ₪ | 2,762 ₪ |
2 עיניים | - | 998 ₪ | 4,410 ₪ | 5,525 ₪ |
FEMTOSECOND+ WAVEFRONT | ||||
עין אחת | 4,044 ₪ | 3,881 ₪ | 3,066 ₪ | 4,077 ₪ |
2 עיניים | 6,397 ₪ | 6,072 ₪ | 6,133 ₪ | 8,154 ₪ |
PRK+WAVEFRONT | ||||
עין אחת | 3,258 ₪ | 3,095 ₪ | 2,205 ₪ | 3,248 ₪ |
2 עיניים | 5,187 ₪ | 4,863 ₪ | 4,410 ₪ | 6,497 ₪ |
תוספת תשלום לניתוח בידי רופא מסוים | פרופ' בכר: 1,200 ₪ | תל אביב פרופ' קייזרמן: 1,550 ₪ סניף ק. ביאליק: ד"ר דומיניץ: 1,346 ₪ | פרופ' סלומון אבי: 1,550 ₪ | פרופ' ליפשיץ: 1, |
קר לייזר | אסותא | עין טל הדסה | |
הסרת משקפיים בשיטת LASIK או PRK | 4,300 ש"ח | 5,750 ש"ח | 5,960 ש"ח |
תוספת עבור WAVEFRONT | 2,450 ש"ח | 1,100 ש"ח | 790 ש"ח |
תוספת עבור INTRALASIK | 2,250 ש"ח | 2,000 ש"ח | 2,950 ש"ח |
תוספת עבור מנתח בכיר | 950 ש"ח | 1,000 ש"ח | 700 ש"ח |
לא קראתי את כל האשכול,התהליך לא כאב בכלל, אבל שלושת הימים הבאים מרגישים כאב ותחושה מציקה בעין.
סתם מה שעזר לי עם הסינוור בימים הראשונים הלכתי עם משקפי שמש גם בבית, בשביל שהאורות לא יפריעו.לא קראתי את כל האשכול,
רק רציתי לומר שהכאב הוא משתנה מאדם לאדם. בסביבה שלי יש הרבה שעשו את זה (מעל 8, אמא חברות בני דודים וכו')
למשל אני סבלתי מסנוור כמה ימים ממש לא יכולתי לראות אור בכלל, אפילו המסך של הפלאפון בבהירות הכי נמוכה הפריע לי. ואמא שלי לעומת זאת העדשות הציקו לה בעיניים, מה שלי לא.
לי זה היה במחיר הזה אחרי הנחה... לפני היה אמור לצאת 14 ומשהו.במאוחדת המחיר לניתוח אינטרלסיק בעיניים על ידי לוינגר בעצמו, 11.500 לשתי העיניים.
לי זה היה במחיר הזה אחרי הנחה... לפני היה אמור לצאת 14 ומשהו.
יכול להיות שזה בגלל הפלוסים, שיצא לי מלכתחילה גבוה יותר? או שלא קשור, ואינטרלאסיק הוא אותו מחיר לפלוס ומינוס?
סורי, רק עכשיו רואה.לא קשור, זה המחירים
סורי, רק עכשיו רואה.
מעניין מה שאת אומרת. עכשיו כשאני חושבת על זה, אני נזכרת שבזמנו (אהמ, חודשיים? שלושה?) אמרו לי שאכן המחירים הם בין 8 ל11, אבל לא בפלוסים כמו שלי.
כנראה שאין מחירים מוחלטים.
גם מכבי עזבו את לוינגרב
ביררתי היום מול מאוחדת, הם כבר לא עובדים עם לוינגר בכלל.
זה באמת נכון?גם מכבי עזבו את לוינגר
אני סתם מתפלא לעצמי למה זה נראה שלוינגר מעדיף בד"כ את הלאסיק יותר מעל הPRK כשבד"כ במקומות אחרים ממליצים יותר את הPRK.
כל מי שאני מכיר שהיה אצל לוינגר אמר לי שהומלץ לו על הלאסיקזה באמת נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: