אשמח לדעת מה מומלץ למספרים:
-3.75
-4
צילינדר די נמוך בכל אחת מהעיניים.
ביום יום אני עם עדשות.
-3.75
-4
ביום יום אני עם עדשות.
מומלץ קודם לעשות בדיקת התאמה, ואז הרופא ישים לך הכל על השולחןאשמח לדעת מה מומלץ למספרים:
-3.75
-4
ביום יום אני עם עדשות.
בעיקרון רוב האנשים מחלימים אחרי 3 ימים (מ-PRK), אבל הרופא נותן שבוע ימי מחלה. אם את מרגישה טוב לפני את יכולה לחזור. אני העדפתי שלא וקיבלתי 100% שכראני מתכננת לעשות בעז"ה ניתוח לייזר אחרי החגים, באסותא.
עדיין לא עשיתי בדיקת התאמה, אבל אם אני אלך על ה PRK - כמה ימי "מחלה" אני אצטרך להקדיש לעניין?
כמה עולה בלאומית?אגב בלאומית זה יותר זול
עכשיו ככה, להלן הווידוי ולהלן המידות שלי (שהיו שלי!) - תאחזו חזק בכיסא:
עין ימין פלוס אחת וחצי,
עין שמאל פלוס חמש.
ותוסיפו צילנדרים.
בקיצור, בלגנים.
היה לי פלוס עד חמש.בלת"ק, אני מקווה שהבנתי אותך כראוי, היה לך פלוס? (דהיינו משקפיים מגדילות) כי על פי מה שחבר שלי בירר א"א לעשות לייזר לפלוס, (הוא בירר לגבי פלוס 7 ו8 בערך, האם יכול להיות שזה שונה?)
לא חושב שמישהו פה ידע לתת לך תשובה.אשמח לדעת מה מומלץ למספרים:
-3.75
-4
ביום יום אני עם עדשות.
תקראו את ההודעה הקודמת שלי.מה השיטות הכי טובות, לפי דירוג?
אגב, סתם הערה כללית,אחרי כמה זמן אני יכולה להחליט שהמספר שלי לא זז?
נגיד, אני יכולה לעשות ניתוח ולראות 6:6 ואז אחרי לידה להעלות במספר?
, קרובת משפחה שלי עשתה, זה אפילו יותר מוצלח מלייזר, אלא שזה בהרבה יותר יקר ויאן כמעט השתתפות מהקופותאני הייתי ב care לבדיקת התאמה.
הרופא הודיעה לי חד משמעית שאני לא יכולה לעבור טת הלייזר. מירב הסיכויים שהקרנית תפגע. היות שהיא דקה מאוד.
המליצו לי על השתלת עדשה
מישהו מכיר?שמע?
כןאחרי כמה זמן אני יכולה להחליט שהמספר שלי לא זז?
נגיד, אני יכולה לעשות ניתוח ולראות 6:6 ואז אחרי לידה להעלות במספר?
מעונינת לשמוע מידע לגבי קייר לייזר לעינייםלגבי קר לייזר - גם אני התייעצתי הרבה בפורום לפני שעשיתי את הניתוח וקראתי אשכולות בנושא, והרבה הזהירו או כתבו שעדיף להתרחק ממכונים שהם לא הכי, כדוגמת כאלה שעושים לייזר לעיניים ועוד טיפולי לייזר מסוגים שונים... לכן אותי זה די הרתיע. לשיקולכם...
תעשו חיפוש בפרוג
גם לי הציעו השתלת עדשה, זה עולה המון ורופא מקצועי המליץ לי לא לעשות את זהאני הייתי ב care לבדיקת התאמה.
הרופא הודיעה לי חד משמעית שאני לא יכולה לעבור טת הלייזר. מירב הסיכויים שהקרנית תפגע. היות שהיא דקה מאוד.
המליצו לי על השתלת עדשה
מישהו מכיר?שמע?
גם אני התעניינתי הרבה לגבי קייר לייזר, והוצע לי רופא מסוים שם, עשיתי חיפוש ברשת ולהפתעתי גיליתי שיש לו עבר של לא מעט ניתוחים שלא ממש הצליחו בלשון המעטה, יכול להיות שהיום הוא כבר מומחה ולמד מהנסיון, יכול להיות שהיום יש לו ציוד משוכלל יותר שמונע מהנמתח לעשות טעויות, ויכול להיות שלכל המנתחים הטובים יש עבר של הרבה ניתוחים שנכשלו (נוסה על בעלי חיים) כמו שמצאתי על אחד המנתחים המפורסם כאן ככול יכול..מעונינת לשמוע מידע לגבי קייר לייזר לעיניים
האם כצעקתה או שהם בסדר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: