כן, אני כבר חזרתי (משיקולים כספיים)אפשר לעבור ולחזור?
אני מרוצה מאד מהקופה הנוכחית.
כן, אני כבר חזרתי (משיקולים כספיים)אפשר לעבור ולחזור?
אני מרוצה מאד מהקופה הנוכחית.
תוך כמה זמן? יש עלות מסוימת? במה עוד זה כרוך?כן, אני כבר חזרתי (משיקולים כספיים)
אני עברתי משהו כמו חודשיים אחרי הניתוח, יש 4 זמני מעבר שנתיים, צריך לשים לב לא לפספס כי אז מחכים שלושה חודשים.תוך כמה זמן? יש עלות מסוימת? במה עוד זה כרוך?
וממש תודה!
זה אינדיבידואלי.חבל שלא מדברים על תופעת היובש בעין שנגרמת מהניתוח הזה
לא תמיד טיפות עיניים עוזרות לתופעה
מכירה כמה שעברו את הניתוח ומאד סובלים מהיובש.
יש כאלו שהמספר עולה להם אחרי שנים!!!
כנראה שאלו שכתבו פה לא סבלו מזה, ב"ה.חבל שלא מדברים על תופעת היובש בעין שנגרמת מהניתוח הזה
לא תמיד טיפות עיניים עוזרות לתופעה
מכירה כמה שעברו את הניתוח ומאד סובלים מהיובש.
זה אינדיבידואלי.
לי לא היה בכלל יובש.
וגם שום תופעות לוואי אחרות, תודה לבורא.
תודה לה' על כךכנראה שאלו שכתבו פה לא סבלו מזה, ב"ה.
כמוני, למשל.
מאוחדת שיא, 11,500, ד"ר לווינגר בעצמו.לגבי המחיר: עשיתי מכבי שלי, ולכן במקום 14000 זה בערך 8500. התבצע בCARE.
אולי יותר דומה ללחץ חזק על העין.אף אחד לא כתב על ההרדמה עצמה? או שפספסתי?
בכל אופן, מה מרגישים בהרדמה עצמה? דקירה בעין?
אינטרלאסיק ודומיו מיועדים למספרים נמוכים יחסית.אני עשיתי לפני 3.5 שנים בדיוק את הניתוח הזה, אינטראלסיק, תוך רבע שעה אתה בחוץ, ונסעתי חזור הביתה מתל אביב.
אין כאבים, אין טישטוש כמעט, אין משקפי שמש ואין יובש, עקב זה שהניתוח עצמו נעשה ככה:
קודם כל מקלפים שכבה דקידה מהקרנית הצידה, ואז עושים את הלייזר ומחזירים את השכבה, ולכן זה לא חשוף, ולא כואב, ואין כמעט "הילה"...
לאחמ"כ אסור לשטוף עיניים 3 ימים, ושמים קצת טיפות כמה פעמים ביום וזה הכל.
אני ממליץ רק על הניתוח הזה, בעקר כי אח"כ רואים טוב וללא כאבים. לעומת כאלה ששמעתי שעשו את הרגיל PRK, וכאב להם מאוד וכן יותר משנה אחרי הניתוח יש להם עוד הילה מסביב לפנסי רחוב וכדו'.
לגבי המחיר: עשיתי מכבי שלי, ולכן במקום 14000 זה בערך 8500. התבצע בCARE.
המנתח היה יובל ...משהו כזה..
PRK הציעו לי באסותא, ואח"כ הלכתי להבדק בלוינגר והתאימו לי אינטראלאסיק.אינטרלאסיק ודומיו מיועדים למספרים נמוכים יחסית.
השטח של הכיפה לא מלוטש ומספרים גבוהים זקוקים לליטוש הנ"ל בכל הקרנית.
כל שאם הציעו prk זה כנראה האפשרות היחידה.
מעניין.PRK הציעו לי באסותא, ואח"כ הלכתי להבדק בלוינגר והתאימו לי אינטראלאסיק.
כך שאולי זה לא כ"כ חד משמעי.
מה??שימו לב להטבה חדשה לחברי מכבי שלי,
הטבה משתלמת במיוחד!!
צפה בקובץ המצורף 733610
הסרת משקפיים בלייזר - תנאי הזכאות
הליך קוסמטי-ניתוחי שנועד לתקן את הראייה ולשחרר את המנותח מהצורך בהרכבת משקפיים או עדשות מגע.www.maccabi4u.co.il
כעיקרון תקופת האכשרה נספרת לפי הקופה הקודמת.תודה על כל המידע , שתי שאלות שלא יצאתי ברור
1. האם בדיקה אצל לוינגר כרוכה בתשלום או שאפשר לבצע בדיקה ללא התחייבות?
2. האם יש תקופת הכשרה במכבי וכללית (כיום במאוחדת שיא)?
תודה
שם הניתוח | אסותא אופטיק תל אביב | CARE תל אביב *קריית ביאליק החל מ-1.9 | עין טל הדסה בי"ח הדסה עין כרם | שבע עיניים באר שבע |
---|---|---|---|---|
לאסיק + WAVEFRONT | ||||
עין אחת | - | 642 ₪ | 2,205 ₪ | 2,762 ₪ |
2 עיניים | - | 998 ₪ | 4,410 ₪ | 5,525 ₪ |
FEMTOSECOND+ WAVEFRONT | ||||
עין אחת | 4,044 ₪ | 3,881 ₪ | 3,066 ₪ | 4,077 ₪ |
2 עיניים | 6,397 ₪ | 6,072 ₪ | 6,133 ₪ | 8,154 ₪ |
PRK+WAVEFRONT | ||||
עין אחת | 3,258 ₪ | 3,095 ₪ | 2,205 ₪ | 3,248 ₪ |
2 עיניים | 5,187 ₪ | 4,863 ₪ | 4,410 ₪ | 6,497 ₪ |
תוספת תשלום לניתוח בידי רופא מסוים | פרופ' בכר: 1,200 ₪ | תל אביב פרופ' קייזרמן: 1,550 ₪ סניף ק. ביאליק: ד"ר דומיניץ: 1,346 ₪ | פרופ' סלומון אבי: 1,550 ₪ | פרופ' ליפשיץ: 1,000 ₪ |
הניתוח: כתובת חדר הניתוח | יגאל אלון 96 בניין ב קומה 4 טל: 8464* | תל אביב אבן גבירול 30 קריית ביאליק דרך עכו-חיפה 192 טל' 2273* | בי"ח הדסה עין כרם, בניין דוידסון טל' 5023* | יצחק בן צבי 10 קומה 14 טל' 3122* |
הבדיקה לפני והבקרה אחרי: כתובות המרפאות | תל אביב, ראשון לציון, רעננה, ירושלים, חיפה, סחנין, אשדוד באר שבע. פירוט > | אילת, אשדוד, אשקלון, באר שבע, בית שמש,חדרה, קרית ביאליק, תל אביב. פירוט > | ירושלים, תל אביב, באר שבע, קרית גת, חיפה. פירוט > | ירושלים, תל אביב, חיפה, באר שבע. פירוט > |
זה מה שכתוב באסותא על מכבי:אשמח לעזרה.
זאת הטבלה של מחירי "מכבי שלי". נראה לי ממש זול, יש יותר זול מזה?
מה זאת האופציה של "לאסיק"- הראשונה? טובה? פחות טובה?
כשיש "-" באסותא- זה אומר בלי מחיר או בלי אופציה לעשות שם?
ומה זה CARE בת"א?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: