אני בקרוב בעזרת השםאגב כל אחת שעושה איפה אתן עושות?
יש מישהי שעושה באסותא? איך הם?
יש לי תור ל עוד 3 שבועות ואי רוצה לדעת שאני הולכת למקום טוב...
ממש אשמח לשמוע!!!תוך כמה זמן חזרתם לעבודה? ותודה ענקית על כל תגובה, זה ממש עוזר לי להתכונן!
לגבי הכאבים הבנתי שזה מאד משתנה מאחד לשני אבל כמו שכתבתי אתמול, אני 3 ימים אחרי הprk אצל שטרסמן, בלי כאבים בכלל! בלי משככים לא חדר חשוך, לא שקי חול, לא דמעות ולא נעליים. כן חווה יובש אבל זה משהו שסבלתי גם בעבר. כל המנותחים שעברו איתי והגיעו לביקורת למחרת ספרו שלא חוו כלל כאבים בטח לא משהו קיצוני. מקווה בשבילך שגם את תרגישי ככה אני מסתובבת בבית חופשי כבר מהיום הראשון ניקיתי, בשלתי הכל כרגילאחרי בירורים מקיפים איפה לעשות וכו'
החלטתי לעשות את הניתוח במרפאת לוינגר
אצל ד''ר נדב לוינגר מישהו נותח אצלו והוא מרוצה??
גם אן לי את אפשרות לעשות את הניתוח הקל יותר
רק את ה PRK
מישהו עבר את זה ויכול להרגיע אותי
כי בינתיים עם מי שאני מדברת היא אומרת שעוברים שבוע מלא של כאבים
ושזה ניתוח ממש קשה והחלמה שלו ממש קשה
עוד שאלה
למי שעבר ניתוח PRK חייבם לשים משקפי שמש או שזה לא כל כך דחוף?????
כתבתי כבר את ההודעה פה לפני כמה ימים ולא ענו לי תשובות להכול
אשמח אם מישהו יכול לתרום קצת מזמנו כדי לענות לי תשובות תודה !!!!!!!!!
לנו אמרו שחצי שנה בשמש חובהלמי שעבר ניתוח PRK חייבם לשים משקפי שמש או שזה לא כל כך דחוף?????
מתי חזרת לעבודה?לגבי הכאבים הבנתי שזה מאד משתנה מאחד לשני אבל כמו שכתבתי אתמול, אני 3 ימים אחרי הprk אצל שטרסמן, בלי כאבים בכלל! בלי משככים לא חדר חשוך, לא שקי חול, לא דמעות ולא נעליים. כן חווה יובש אבל זה משהו שסבלתי גם בעבר. כל המנותחים שעברו איתי והגיעו לביקורת למחרת ספרו שלא חוו כלל כאבים בטח לא משהו קיצוני. מקווה בשבילך שגם את תרגישי ככה אני מסתובבת בבית חופשי כבר מהיום הראשון ניקיתי, בשלתי הכל כרגיל
לא יוצאת מהבית כי מתפדחת מהמשקפי מגן...
שיהיה בהצלחה רבה!
אני מורה. לכן כמובן קבעתי לתחילת החופשמתי חזרת לעבודה?
בעלי עשה את הקשה וכמעט ולא משתמש במשקפי שמש רק לפעמים.אחרי בירורים מקיפים איפה לעשות וכו'
החלטתי לעשות את הניתוח במרפאת לוינגר
אצל ד''ר נדב לוינגר מישהו נותח אצלו והוא מרוצה??
גם אן לי את אפשרות לעשות את הניתוח הקל יותר
רק את ה PRK
מישהו עבר את זה ויכול להרגיע אותי
כי בינתיים עם מי שאני מדברת היא אומרת שעוברים שבוע מלא של כאבים
ושזה ניתוח ממש קשה והחלמה שלו ממש קשה
עוד שאלה
למי שעבר ניתוח PRK חייבם לשים משקפי שמש או שזה לא כל כך דחוף?????
כתבתי כבר את ההודעה פה לפני כמה ימים ולא ענו לי תשובות להכול
אשמח אם מישהו יכול לתרום קצת מזמנו כדי לענות לי תשובות תודה !!!!!!!!!
אני עובדת מול מחשב, בגרפיקה. נראה לך שאוכל לחזור לעבודה אחרי 3 ימים? פשוט צריכה לתאם את הניתוח לזמן טוב... תודה ענקית!אני מורה. לכן כמובן קבעתי לתחילת החופש
אבל כראיה ממש לא טובה עדין, לא חושבת שאפשר לחזור לעבודה כעבור שלושה ימים
אןלי זה תלוי מה אופי העבודה
אחרי כמה זמן הוא?בעלי עשה את הקשה וכמעט ולא משתמש במשקפי שמש רק לפעמים.
מבחינה רפואית, אין מניעה לשבת מול מסך בתנאי שזוכרים למצמץ, עושים הפסקות יזומות, מטפטפים דמעות מלאכותיות וכו'אני עובדת מול מחשב, בגרפיקה. נראה לך שאוכל לחזור לעבודה אחרי 3 ימים? פשוט צריכה לתאם את הניתוח לזמן טוב... תודה ענקית!
חצי שנה בערךאחרי כמה זמן הוא?
ממש תודה!!!!!מבחינה רפואית, אין מניעה לשבת מול מסך בתנאי שזוכרים למצמץ, עושים הפסקות יזומות, מטפטפים דמעות מלאכותיות וכו'
מבחינה מעשית זה משתנה. לפי התיאורים פה יש כאלה שלא הוציאו את האף שלהם מחדר חשוך במשך מס' ימים, לעומת כאלה שחזרו לעבוד אחרי יומיים. מה שכן נראה לי אצל כולם הראיה לא משהו ביום ה3-4 בגלל שההחלמה מגיעה למרכז העין. אני למשל צריכה להגדיל מאד את המסך כדי לקרא ולכתוב, אבל זה אפשרי
בקיצור אין דרך להבטיח איך תעברי את זה אבל תחשבי טוב יהיה בטוח טוב!
איך את עכשיו?אני עשיתי אתמול בבוקר את הניתור PRK ומרגישה זוועה.
עשיתי באסותא הם הו מצוינים.
מי יכול להגיד לי עוד כמה ימים ארגיש כך?
זה הרגשה זוועתית וכואבת נורא,
יותר גרוע מלידה.מי שיכול לעשות את 2 הסוגים ממליצה לעשות א הקר יותר עם ההחלמה הקלה,
אני חשבתי שההחלמה שלי תהיה קלה ולכן לקחתי את הPRK אבל לא אני סובלת מנסה משהו לעשות בבית תוך כדי עיניים כמעט עצומות,
ומחכה רק לדעת מתי ארגיש טוב ועוד כמה ימים זה יקח?
אני גם הרגשתי זוועה ביומיים האחרונים העדשות הציקו לי ברמות הזויות ובתור מניקה אופציות המשככים יורדת אין הרבה מה לקחתאני עשיתי אתמול בבוקר את הניתור PRK ומרגישה זוועה.
עשיתי באסותא הם הו מצוינים.
מי יכול להגיד לי עוד כמה ימים ארגיש כך?
זה הרגשה זוועתית וכואבת נורא,
יותר גרוע מלידה.מי שיכול לעשות את 2 הסוגים ממליצה לעשות א הקר יותר עם ההחלמה הקלה,
אני חשבתי שההחלמה שלי תהיה קלה ולכן לקחתי את הPRK אבל לא אני סובלת מנסה משהו לעשות בבית תוך כדי עיניים כמעט עצומות,
ומחכה רק לדעת מתי ארגיש טוב ועוד כמה ימים זה יקח?
קיבלתי הצעת מחיר של 4,700 אצל דוייב על ניתוח PRKד"ר דוייב גם מומלץ מאד!!
אני עשיתי אצלו וממש נהניתי
אבל בעיקרון גם הוא לוקח תוספת של 1000 ש"ח (שמעתי שהוא מוותר על זה הרבה כדאי לבדוק...)
בהצלחה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: