אני בערך כמוך, עשיתי באסותא ובעין טל הדסה, שניהם אמרו לי שיש לי קרנית דקהעשיתי בדיקת התאמה בקר לייזר ואמרו לי שהקרנית דקה, אם מישהו יודע האם שווה לנסות לעשות בדיקת התאמה בעוד מקום או אחרי שהורידו אותי במקום אחד כבר אין סיכוי ? אני חייב לעשות לייזר יש לי מספר מאד גבוה 11.5 +צילינדר ואני חיייב לעשות לייזר
יש לי חברה שגם בדקה במקום מסוים ואמרו לה אותו דבר. הלכה לד"ר לוינגר והוא כן ניתח אותה.עשיתי בדיקת התאמה בקר לייזר ואמרו לי שהקרנית דקה, אם מישהו יודע האם שווה לנסות לעשות בדיקת התאמה בעוד מקום או אחרי שהורידו אותי במקום אחד כבר אין סיכוי ? אני חייב לעשות לייזר יש לי מספר מאד גבוה 11.5 +צילינדר ואני חיייב לעשות לייזר
תודה ענקית על המידע! לפחות עד הבדיקה יהיה לי איזשהו תקווהיש לי חברה שגם בדקה במקום מסוים ואמרו לה אותו דבר. הלכה לד"ר לוינגר והוא כן ניתח אותה.
את כבר רואה טוב?איך מתפקדים ככה, בלי לראות טוב וחד, אני חמישה ימים אחרי ניתוח PRK הרגשתי זוועה, וב"ה עכשיו מרגישה טוב, רק לא רואה טוב וחד, ועושה לי כבי ראש וחוסר פקוד, ככה 3 חודשים?????????
אני שבוע וחצי אחרי PRK . בימים הראשונים ראיתי כמעט מצויין.את כבר רואה טוב?
כי אני שבועיים + אחרי רואה עדין מאד מטושטש ממש חוששת להסתובב לבד ברחוב שלא לדבר על לנהוג.. אין מצב!
שלחתי הודעה לרופא אמר שתקין ואין מה לדאוג אבל אני לא רגועה
גם אני חושבת שאני רואה פחות טוב מההתחלה. לא בטוחהאני שבוע וחצי אחרי PRK . בימים הראשונים ראיתי כמעט מצויין.
ככל שעובר הזמן רואה פחות ופחות... ממש מטושטשת, רואה כפול. אין מצב לקרא (מקלידה בהקלדה עיוורת וקוראת כשהמסך ענק פי 3 מהרגיל) גם אני דואגת ממש.
היו רגעים אחרי הניתוח שפתאום ראיתי כמו... חלום. הכל מעולה, חד ובהיר, וזה הולך ויורד. מלחיץ.
אגב, כאבים לא היו לי, קצת צריבה.
תרגישי טוב!!!!גם אני חושבת שאני רואה פחות טוב מההתחלה. לא בטוחה
בימים האחרונים מרגישה אותו דבר
לא ירידה אבל גם לא שיפור
כנראה שזה נורמאלי...
ובלילה סובלת מאד מיובש
קמה באמצע הלילה לתינוקת ולא יכולה לפתוח את העיניים בלי לשטוף בדמעות מלאכותיות. גם ביום מטפטפת הרבה...
אני באינטראלאסיק ראיתי מיד 6/6 (מספר נמוך )האם מייד רואים 6/6 או לוקח זמן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: