איך הגעתם אליו?אני עשיתי אצל ד''ר רוטנברג אחלה של רופא
מהמלצות?
איך הגעתם אליו?אני עשיתי אצל ד''ר רוטנברג אחלה של רופא
אצל דוויב לפני יותר מ-4 שניםלמה באמת לא?
איפה עשית?
בעלי עשה עכשיו באסותא אופטיק אצל רופא בשם יוסף בלומנקרנץ, יש לו ותק של שלושים שנה בתחום הלייזר, ומסתבר אפילו שיש לו יותר נסיון מאירית בכרלאחר יום מתיש שעבר עלי אצל ד"ר לוינגר (לא אפרט הכל בשביל לא להסתבך רק אומר שהגעתי לבדיקת התאמה ונטשתי אחרי 4 וחצי שעות כשלא הצלחתי לסיים חצי מהתהליך, ולא מחמת אי התאמה) החלטתי סופית שאני הולך על אסותא אופטיק
למישהו יש המלצה על רופא/ה מסויים/ת והאם יש באמת עניין לשלם בשביל פרופסור אירית בכר?
אודה לכל מי שהתנסה אצלם אם יוכל להגיב
נותחתי בקר לייזר תל אביב. היומן היה מלא. כל רבע שעה ניתוח. מהרגע שנכנסתי כל התור ממוחשב ומסודר בסרט נע. פחות משעה הייתי בחוץזה לא רק ביום של הבדיקות
הקש ששבר את גב הגמל היה כשבזווית עיני ראיתי אחד שעבר כבר ניתוח מתחנן למזכירה שהוא מחכה שעה וחצי רק בשביל שהרופא יוציא לו את העדשה והמזכירה לא ידעה להגיד לו מתי הוא יכנס...
דר דומיניץ prk לפני 4 חודשים מרוצה ברוך השם. מספר מעל 8אשמח לדעת מי שעשה אצל care -
איזה רופא ניתח ואיזה שיטה, והאם מרוצים?
אני אעשה בעז"ה את PRK.
תאמת שלא זה מה שקבעו לנו ואנחנו מרוצים מאד רופא דתי עדין רגוע מלא סבלנות בקיצור רופא מושלםאיך הגעתם אליו?
מהמלצות?
באיזה מכון זה?עשיתי לפני כחצי שנה אצל ד"ר דוייב, לא היתה אז עמלה נוספת בניתוח דוקא אצלו.
בבדיקת ההתאמה לקח בערך שעתיים עד שהייתי בחוץ,
בניתוח הרבה יותר מהר,
ובביקורת לאחר חודש מהניתוח שהיתה אצל רופא אחר, לקח זמן המתנה ארוך מאד.
סה"כ אני מאד מרוצה, עשיתי את הניתוח הקשה יותר(עם ההתאוששות הקלה) -של הרמת העדשה ואז שיוף- ובאמת תוך 3 שעות מהניתוח הרגשתי מעולה!
ממליצה בחום!
לוינגרבאיזה מכון זה?
בעיניים-של ד"ר לוינגרבאיזה מכון זה?
בלת"קלאחר יום מתיש שעבר עלי אצל ד"ר לוינגר (לא אפרט הכל בשביל לא להסתבך רק אומר שהגעתי לבדיקת התאמה ונטשתי אחרי 4 וחצי שעות כשלא הצלחתי לסיים חצי מהתהליך, ולא מחמת אי התאמה) החלטתי סופית שאני הולך על אסותא אופטיק
למישהו יש המלצה על רופא/ה מסויים/ת והאם יש באמת עניין לשלם בשביל פרופסור אירית בכר?
אודה לכל מי שהתנסה אצלם אם יוכל להגיב
ממש לא!!כולם מצויינים שם.
יש לך מושג על דר' אבני מנתח באסותא ת"א?ממש לא!!
אני ביררתי ההמון לפני וד"ר אפל ממכבי אמר לי לבוא אליו עם שם והוא יגיד לי אם הוא טוב
לפעמים יש שם מתמחים חדשים ולא היית רוצה שינסו עלייך...
לא זוכרת כבר, היה שם עוד כמה שמות שד"ר אפל אמר שהם מעוליםיש לך מושג על דר' אבני מנתח באסותא ת"א?
אשמח להתייעץ עם בעלי הנסיון:
עשיתי בדיקת התאמה (ב'עיניים', אם זה חשוב)
ואמרו לי שאני יכולה לעשות את שני הניתוחים בגלל שהקרנית שלי עבה (600)
הרופא ממליץ על החיתןך בשל זמן ההחלמה הקצר.
אבל אני קצת פוחדת מהניתוח המסובך ומהסיכונים, וגם מזה שא"א לעשות אותו שוב.
וגם, טוב נו, מהמחיר הגבוה יותר.
מה אתם אומרים?
זמן ההחלמה הקצר שווה את כל זה?
לא יודעת על הניתוח הקל...אשמח להתייעץ עם בעלי הנסיון:
עשיתי בדיקת התאמה (ב'עיניים', אם זה חשוב)
ואמרו לי שאני יכולה לעשות את שני הניתוחים בגלל שהקרנית שלי עבה (600)
הרופא ממליץ על החיתןך בשל זמן ההחלמה הקצר.
אבל אני קצת פוחדת מהניתוח המסובך ומהסיכונים, וגם מזה שא"א לעשות אותו שוב.
וגם, טוב נו, מהמחיר הגבוה יותר.
מה אתם אומרים?
זמן ההחלמה הקצר שווה את כל זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: