אני עשיתי אצל סלומון PRK
גם אני יש לי מספרים גבוהים וצילינדר ולוינגר אמר לי לעשות השתלת עדשה וסלומון אמר לי שאפשר לעשות לי PRK ואכן עשיתי אצלו.
הניתוח לא כאב בכלל, היה קצת לחץ כששם לי אלכוהול להסרת שכבת תאי האפיתל אבל ממש לא כואב. ההחלמה היתה גם קלה, העדשה הציקה לי בעין רק שעתיים ביום השלישי.
סלומון עצמו למרות מעמדו כפרופסור ומנהל מחלקת קרנית בהדסה, הוא בן אדם שמתייחס ממש יפה ונותן שירות מטורף. הוא נותן את המספר של האופטומטריסטית האישית שלו, שהיא גם נותנת שירות מדהים, וענתה לי מקסימום תוך 5 דקות לשיחה קולית (שזה מאד יפה כי רוב הרופאים עונים בוואצאפ היום). הוא נותן גם את המספר האישי שלו כי בשבת האופטומטריסטית שלו לא עובדת. ואפילו הוריד לי את מה שנשאר מהטיפות על הריסים.
הוא נשמע אמיתי מאד, לא משקר ולא מחפף. אני ספציפית הוא אמר לי מראש שישאיר לי מספר 1 בעין אחת כי זהו מה שיכל להוריד לי, (הוא הוריד לי בערך 14 מספרים), וכשעשו לי סימולציה ולא ראיתי הכי טוב הוא המליץ לי לא לעשות את הניתוח א"כ אני יקנה עדשות מגע ויראה שאני רואה בסדר. הוא נשמע מקצוען בתחום הקרנית (כאמור, מנהל מחלקת קרנית בהדסה עין כרם) שעל זה עושים את הניתוח. עשיתי עליו בירורים אצל כמה חברים וכולם מפסוטים.
סלומון ספציפית הוא מומחה במספרים גבוהים, ומומחה מאד בPRK. הגישה הטיפולית שלו אוחזת יותר מPRK, מאשר לוינגר שאוחז מאינטר לאסיק וגם בעיקר עושה אינרטלאסיק, וזה ממש מענין שהוא לא אמר לך לעשות השתלת עדשה, כי זה הקלאסה שלו על מספרים גבוהים.
מבחינת עלות, במאוחדת שיא הכי זול אצל סלומון, על סמדגה משלמים עוד 700 ש"ח.
על סמדגה קראתי, הוא נשמע מאד מוצלח, אבל את סלומון חוויתי וגם שמעתי עליו, ואין אחד שעשה אצלו ולא שמעתי אותו מפסוט.
על דוויב גם שמעתי, עדיין לוינגר נחשב יותר טוב.
באופן כללי כל ארבעת השמות הם מקצוענים, אני אומר את דעתי האישית שהייתי מתלבט בין לוינגר לסלומון, כי הם הכי גדולים. ובPRK הייתי הולך לסלומון, כי זה מה שהוא עושה כמעט לכולם.
נותן לך קישור לאתר שלו
https://www.carnit.co.il/removing-glasses-using-laser/ הוא מסביר שם הכל, את יכולה להסתכל גם בשאלות שואלים אותו.