זה תמיד צריךוברכת רב כמובן
זה תמיד צריךוברכת רב כמובן
מלחיץ מחירים זולים מידי, לא?יש למישהו מידע על ניתוח לייזר בקאר? - למבוטחי מכבי יוצא זיל הזול 1000 ש"ח לניתוח לאסיק
רק רוצה להבהיר את עצמי,לא כולם נתנו שם שירות גרוע, אלא יותר הרגשה של אנחנו יודעים מה טוב בשבילך ואתה לא מבין כלוםמצטערת שזאת החוויה שלך, החוויה שלי ושל כל מי שאני מכירה משם הייתה שירות מצוין, אדיב ומהיר.
המחיר הזול זה רק למכבי ורק ללאסיק לשאר הקופות זה בערך אותו מחיר -מלחיץ מחירים זולים מידי, לא?
עוד מידע?מכירה מישהיא שעשתה בירורים והגיע למסקנה שבכללית
עברה מלאומית רק בשביל זה
משהו יודע פרטים?למישהו יש מידע על המנתחת של אסותא ירושלים??
קוראים לה שרה סלע, אם מישהו היה אצלה או שמע על מישהו שהיה אצלה,אשמח לשמוע פרטים.
כללית - הכי משתלםעוד מידע?
אף אחד לא יודע?למה בעצם כולם מעדיפים את לוינגר ע"פ אסותא?
מה ההבדלים בינהם?
גם אני אשמח..למישהו יש מידע על המנתחת של אסותא ירושלים??
קוראים לה שרה סלע, אם מישהו היה אצלה או שמע על מישהו שהיה אצלה,אשמח לשמוע פרטים.
סביר שPRK יותר קל למנתח כי זה בלי חיתוך הקרנית, וגם ההחלמה של לאסיק הרבה יותר מהירהושיטת הprk הרבה יותר קלה למנתח לעשות את זה, והכי קל בשבילו להפנות לprk ,אבל אין שום ענין שלא אעשה את השיטה הקלה המהירה והבטוחה.
האם זה נכון הטענה שלו?
איזה קופה אתה??ומבחינת המחיר, זה אכן אותו מחיר?
זה המחיר בכלליתמאוחדת ומתכוונת לעבור לכללית.
הוא אמר באופן כללי שזה אותו מחיר והוא עצמו לא ירויח מזה שאני יעשה את השיטה הזאת או אחרת.
כללית - הכי משתלם
אני גם עוברת ממאוחדת רק בשביל זה...
למה הם הכי זולים?כרגע בכללית הסבסוד הכי גבוה.
והם עובדים גם עם עיניים של לוינגר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: