קח בחשבון שאפשר להרויח מזה כסף, לדוג' לקבל שירותים בחינם מנותני שירות שהאיגוד סוגר דרכם וכדו'התחברו כבר כ250.
אתם מעוניינים לטפל בעניין?
אני מעוניין להעביר את הניהול של הקבוצה וכל מה שמסביב.
קח בחשבון שאפשר להרויח מזה כסף, לדוג' לקבל שירותים בחינם מנותני שירות שהאיגוד סוגר דרכם וכדו'התחברו כבר כ250.
אתם מעוניינים לטפל בעניין?
אני מעוניין להעביר את הניהול של הקבוצה וכל מה שמסביב.
תשלח לי למייל הידוע...מכיוון שאני תושב אופקים ויכול מאוד לה
יות שאגור בדירה שזכיתי אשמח לעסוק בנושא אז אשמח לקבל פרטים
התכוונתי לe08992 שטרודל ג'ימייל נקודה קום.ודאי שאפשר לעשות ביחד גם אשמח מאוד לקדם עניים בצוותא
גם אני באותה הגרלה, הסטטוס- "טרם הוגשה בקשה להיתר"אני זכיתי בהגרלה מס 2198 של הקבלן מגידו יק ואשמח לעזור לכל מי שרוצה לעסוק יחד בנושא
נכון מאוד.נראה לי שכל פרויקט משתנה לפי הקבלן ןהאינטרסים שלו כידוע לי על 2 זוכים ואחד גר לידי זכו בהגרלה שלפנינו בכמה חודשים וכבר בחרו דירות
ח"ו לבטל את הזכיהאין לי את הידע בנושא וגם לא את הנתונים אין לי מושג אם ללכת על זה בכלל או לבטל את הזכייה אני לא יודע איפה אני אפול שם ומי יהיו השכנים שלי לכן אני שואל את מי שיש לו כן ידע מסויים בנושא
לענ"ד אסור לוותר על ההתיישבות החרדית שם.ח"ו לבטל את הזכיה
גם אם לא יהיה לחרדים
מדובר ברווח גדול מאוד!!
אני חושב שצריך לבדוק האם באמם יש היתכנות לשכונה חרדית חזקה שם
כי אם לא אולי עדיף שזה יהיה שכונה חילונית מבוקשת
וכך ערך הדירות יהיה גבוה ונרוויח הרבה ונקנה אח"כ במקום אחר למגורים
כי אם נעשה את זה בכוח שכונה חרדית וזה לא מספיק יצליח
אני מפחד שיכול להיות מצב שגם חרדים וגם חילונים לא ירצו לגור שם וערך הדירות יהיה יותר נמוך
מה דעתכם?
אשמח לשמוע
יש לך מושג האם התכנון של הבניינים שם מתאים לחרדים?לענ"ד אסור לוותר על ההתיישבות החרדית שם.
בניגוד לציבור הכללי שיכול לגור בכל מקום שהוא חפץ, לחרדים אין מספיק מקומות מגורים, ובודאי שלא במחירים שפויים.
השכונות החדשות באופקים יכולות להיות פתרון מצויין למצוקת הדיור החרדי, וצריך לעשות ככל שביכולתנו שזה יצליח.
חלק מהזוכים כבר בחרו דירהמאיפה הבאת את זה שעוד מעט יש בחירת דירות
באתר כתוב שעוד לא הוגשה בקשה להיתר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: