דוד פרידמן השני
משתמש מקצוען
2-3 שנים אאמ"כ מחירי הדירות היורדים יבלמו את זה...בכמה זמן זה מוערך והאם ידוע לך כמה זוכים חרדים יש בסהכ באופקים תודה רבה אשמח לכל מידע שיש בעניין
המון. מעל 300 משפחות חרדיות, ויתכן שאפילו הרבה יותר.
2-3 שנים אאמ"כ מחירי הדירות היורדים יבלמו את זה...בכמה זמן זה מוערך והאם ידוע לך כמה זוכים חרדים יש בסהכ באופקים תודה רבה אשמח לכל מידע שיש בעניין
מצטרף לשאלהמישההו כאן זכה בהגרלה 2211 באופקים?
יש לכם מידע מה קורה בהגרלה ההיא?כתבו לי אל e08992 @ gmail.com
ואשמח לתת לכם את כל המידע.
איגוד הזוכים באופקים.
כתבו לי אל e08992 @ gmail.com
ואשמח לתת לכם את כל המידע.
איגוד הזוכים באופקים.
כן. חלק מהקבלנים כבר בונים וחלק כבר אחרי בחירת דירות.שלום. יש התקדמות עם משהו?
עכשיו שכבר יש לך נתונים כמה באמת חרדים זכו בהגרלותכן. חלק מהקבלנים כבר בונים וחלק כבר אחרי בחירת דירות.
פשוט כבר די התעייפתי לענות לכל האנשים.
מאיפה הבאת את זה שעוד מעט יש בחירת דירותיש מישהו שזכה בהגרלה מס' 2206 ?
עוד מעט מגיע שלב בחירת הדירות אולי כדאי להתאגד יחד לבנין או אזור חרדי (ראיתי למעלה שעשו כזה דבר בעבר)
לדעתי, לא כדאי לבטל.אין לי את הידע בנושא וגם לא את הנתונים אין לי מושג אם ללכת על זה בכלל או לבטל את הזכייה אני לא יודע איפה אני אפול שם ומי יהיו השכנים שלי לכן אני שואל את מי שיש לו כן ידע מסויים בנושא
התחברו כבר כ250.יש ידיעה כמה חרדים באמת זכו מבין האלפיים?
וכמה מחוברים מתוכם לקבוצת מייל המדוברת?
כי אם יש בקבוצה כמה מאות זה אמור להיות יחסית לא מידי מסובך לאגד אותם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: