אי שמה בכל העוגות מיץ תפוזים מקרטונית של ספרינג, הוא הכי מרוכז, ויוצא מעולההכוונה למיץ סחוט טבעי או למשקה בטעם מיץ תפוזים ספרינג וכד'?
אי שמה בכל העוגות מיץ תפוזים מקרטונית של ספרינג, הוא הכי מרוכז, ויוצא מעולההכוונה למיץ סחוט טבעי או למשקה בטעם מיץ תפוזים ספרינג וכד'?
עם רוצים לעשות בח"פ?המדידה בכוסות מדידה של 240 מ''ל (כוס זכוכית פשוטה עם ידית לשתיה חמה):
אם אני לא טועה, כוס ח"פ לשתיה חמה מכילה ג"כ 240עם רוצים לעשות בח"פ?
עוגת שוקולד מעולה!! עסיסית וגבוהה.
מדידה:כוס חד פעמית
תבנית:אלומיניום בינונית
בקערה א' מניחים:
4 ביצים L (כשאין לי אני משתמשת ב5 M)
2 כוסות מים רותחים
1 כוס שמן
1/2 כוס קקאו
בקערה ב' מניחים:
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
1 כוס שוקולית
1 כוס קוקוס
לציפוי: (לא חובה)
1 שוקולד מריר
1 שוקולד חלב
25 גר' חמאה
1/4 כוס מים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות
מקציפים את כל החומרים של קערה א' לקצף תפוח.
מערבבים את כל החומרים של קערה ב' ומכניסים לקערה א'.
מקציפים קלות עד לאיחוד החומרים.
משמנים תבנית אפיה בינונית. שופכים את העיסה ומשטחים.
מנמיכים את התנור ל150 מעלות ומכניסים את התבנית לאפיה.
אופים 30-40 דקות עד שקיסם יוצא מעט לח.
הכנת הציפוי:
ממיסים את כל רכיבי הציפוי על האש שופכים על העוגה בעודה חמה ומפזרים מעל קוקוס/ סוכריות וכדו'.
לרוב אני מותרת על הציפוי או לחילופין מכינה ציפוי פרווה.
בגרסא ללא גלוטן הכי מוצלח היה השילוב של כוס קמח קונדיטור וכוס קמח מולינו.
עוגה מוצלחת ממש!עוגת שוקולד מעולה!! עסיסית וגבוהה.
מדידה:כוס חד פעמית
תבנית:אלומיניום בינונית
בקערה א' מניחים:
4 ביצים L (כשאין לי אני משתמשת ב5 M)
2 כוסות מים רותחים
1 כוס שמן
1/2 כוס קקאו
בקערה ב' מניחים:
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
1 כוס שוקולית
1 כוס קוקוס
לציפוי: (לא חובה)
1 שוקולד מריר
1 שוקולד חלב
25 גר' חמאה
1/4 כוס מים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות
מקציפים את כל החומרים של קערה א' לקצף תפוח.
מערבבים את כל החומרים של קערה ב' ומכניסים לקערה א'.
מקציפים קלות עד לאיחוד החומרים.
משמנים תבנית אפיה בינונית. שופכים את העיסה ומשטחים.
מנמיכים את התנור ל150 מעלות ומכניסים את התבנית לאפיה.
אופים 30-40 דקות עד שקיסם יוצא מעט לח.
הכנת הציפוי:
ממיסים את כל רכיבי הציפוי על האש שופכים על העוגה בעודה חמה ומפזרים מעל קוקוס/ סוכריות וכדו'.
לרוב אני מותרת על הציפוי או לחילופין מכינה ציפוי פרווה.
בגרסא ללא גלוטן הכי מוצלח היה השילוב של כוס קמח קונדיטור וכוס קמח מולינו.
יצא מצוייןןןן!!! מה שחיפשתי..עוגת ''הבית''- וריאציה של עוגת שיש קלה
יוצאת ממש כמו של אוסם הקנויה רק נטולת מרגרינה
3 תבניות ''אינגליש'' מאורכות
אין צורך במיקסר
המדידה בכוסות מדידה של 240 מ''ל (כוס זכוכית פשוטה עם ידית לשתיה חמה):
1 כוס שמן +2 כוסות סוכר - לערבב היטב בקערה במטרפה
להוסיף לפי סדר:
3 ביצים
3 כוסות קמח
1 אפיון
2\1 כפית מלח
2\1 כוס מיץ תפוזים
2\1 כוס מים
1 כפית תמצית וניל
לשפוך לתבניות ולהשאיר בקערה 4\1 בלילה ולא יותר
להוסיף לבלילה:
4\1 כוס קקאו
4\1 כוס סוכר
4\1 כוס מים רותחים
4\1 כפית סודה לשתיה
לשפוך פס ארוך לכל תבנית ואפשר גם ל'קשקש' קצת עם שפוד לדוגמת שיש
180 מעלות 40-45 דקות
לא חייבים אבל טעים להוסיף גנש
רק 3 ביצים??? זה לא מעט מידי? העוגות יוצאות גבוהות?עוגת ''הבית''- וריאציה של עוגת שיש קלה
יוצאת ממש כמו של אוסם הקנויה רק נטולת מרגרינה
3 תבניות ''אינגליש'' מאורכות
אין צורך במיקסר
המדידה בכוסות מדידה של 240 מ''ל (כוס זכוכית פשוטה עם ידית לשתיה חמה):
1 כוס שמן +2 כוסות סוכר - לערבב היטב בקערה במטרפה
להוסיף לפי סדר:
3 ביצים
3 כוסות קמח
1 אפיון
2\1 כפית מלח
2\1 כוס מיץ תפוזים
2\1 כוס מים
1 כפית תמצית וניל
לשפוך לתבניות ולהשאיר בקערה 4\1 בלילה ולא יותר
להוסיף לבלילה:
4\1 כוס קקאו
4\1 כוס סוכר
4\1 כוס מים רותחים
4\1 כפית סודה לשתיה
לשפוך פס ארוך לכל תבנית ואפשר גם ל'קשקש' קצת עם שפוד לדוגמת שיש
180 מעלות 40-45 דקות
לא חייבים אבל טעים להוסיף גנש
יוצאות נפלא!רק 3 ביצים??? זה לא מעט מידי? העוגות יוצאות גבוהות?
מה את עושה עם שמנת וחלב?עוגה בחושה מעולה!
עוגת שיש הכי רכה שיש - עוגיו.נט
עוגת שיש הכי רכה שיש שמכינים בקלי קלות. שילוב משגע של שוקולד ווניל בעוגה רכה, אוורירית ונמסה בפה שהכי כיף להגיש לצד כוס קפה או תהwww.oogio.net
מחליפה שמנת לקצפת צמחיתמה את עושה עם שמנת וחלב?
נשמע מעולה ממש! מתחשק לי לנסות...רק הערה קטנה לגבי המריחה של הלוטוס-נראה לי יותר קל להמיס במיקרוגל וליצוק מעל. מנסיוני בעוגה אחרת-יוצאת כבה יפה וחלקה באפס מאמץעוגה בחושה קפה - לוטוס
אילתור שלי מעוגה אחרת, יוצא אשש
2 תבניות אינגליש
כוסות חד פעמי לשתיה קרה
שמים בקערה :
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מים מעורבבים עם 2 כפות שטוחות קפה נמס
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
3 כפות פודינג וניל
2.5 כוסות קמח
עם מזלג או מטרפה מערבבים את כל החומרים
שופכים ל2 תבניות אינגליש
אופים בחום של 180 עד שמכניסים קיסם ויצא יבש
כשהעוגה יוצאת מהתנור
לוקחים בכף ממרח לוטוס ומניחים בכמה מקומות על העוגה
מחכים דקה שהלוטוס ימס ומורחים על העוגה
העוגה טעימה בטמפרטורת החדר
עד יומיים בחוץ
ניתן להקפיא
בהצלחה ושבת שלום !!
יצאה מעולה!עוגה בחושה קפה - לוטוס
אילתור שלי מעוגה אחרת, יוצא אשש
2 תבניות אינגליש
כוסות חד פעמי לשתיה קרה
שמים בקערה :
2 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מים מעורבבים עם 2 כפות שטוחות קפה נמס
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
3 כפות פודינג וניל
2.5 כוסות קמח
עם מזלג או מטרפה מערבבים את כל החומרים
שופכים ל2 תבניות אינגליש
אופים בחום של 180 עד שמכניסים קיסם ויצא יבש
כשהעוגה יוצאת מהתנור
לוקחים בכף ממרח לוטוס ומניחים בכמה מקומות על העוגה
מחכים דקה שהלוטוס ימס ומורחים על העוגה
העוגה טעימה בטמפרטורת החדר
עד יומיים בחוץ
ניתן להקפיא
בהצלחה ושבת שלום !!
כל הכבוד!!!!!כולל סידור השולחן והשיש אחריה
בלי עין הרע, ב"ה בא לה בטבעיכל הכבוד!!!!!
זה הכי חשוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: