בני ציון.ולםי מה ששמעתי הם ממש מצוינים בזה.ידוע לך אם יש משהוא בצפון?
בני ציון.ולםי מה ששמעתי הם ממש מצוינים בזה.ידוע לך אם יש משהוא בצפון?
אני מבינה מהאשכול פה שאי חשיפה לאלרגן יכול להות יותר מסוכן
הבן שלי אלרגי לבוטנים בפעם הראשונה נהיה לו פריחה בלחי ונשארו פצעים שבאים והולכים וכחול מתחת לעניים במשך כמה ימים למרות שקיבל טנידן באותם ימים באופן קבוע ע"פ המלצת רופא
מאז הוא לא נחשף לבוטנים אחרי שבועים- שלוש היינו אצל אלרגולוג, לפי הבדיקה הוא בסכנת חיים עם מרשם לאפיפן
מאז הוצאנו את כל מה שמכיל בוטנים, והוא לא מקבל מה שעלול להכיל בוטנים
יכול להיות שבגלל זה התגובה נהיתה יותר חריפה?
זה בעצם יותר מסכן אותו שהוא לא נחשף לבוטנים?
הייתי מציע לשאול את הרופא המטפל האם ניתן לעשות חשיפה מבוקרת בבית או במרפאה.הוא כבר בסכנה אז אין לך מה לעשות חוץ מלהימנע.
וכן אתם יכולים ללכת לבית חולים שמטפל בטיפול בחשיפה (וולפסון, איכילוב, שיבא, בני ציון וכנראה עוד)
אבל לא לעשות חשיפה לבד.
אני מכירה מישהו שנותן לילדים שלו לרוץ לכביש מהיר אפילו שהמשטרה אומרת שלא מומלץ, בדרך כלל מצליח לו.אני אישית מופרע, חשפתי למרות שהרופא לא רצה לאפשר לי [ואני לא הולך לרופא שסתם מחמיר] בפעמים הראשונות הייתה תגובה קשה, למרות שנתתי כמות זעירה על גבול המקרוסקופית, אבל לאט לאט זה התמתן וגם העליתי את הכמות, לא יכול לומר שאנחנו לגמרי אחרי זה, אבל היום אם אני רואה את הילדים שלי לוקחים בשמחות משהו מהבר, אני יכול לתת להם לגלות בעצמם שזה לא מהדברים שמתאימים להם.
בעקרון האלרגולוג אמור להגיד האם הילד יכול לשהות בסביבת האלרגןאני מבינה מהאשכול פה שאי חשיפה לאלרגן יכול להות יותר מסוכן
הבן שלי אלרגי לבוטנים בפעם הראשונה נהיה לו פריחה בלחי ונשארו פצעים שבאים והולכים וכחול מתחת לעניים במשך כמה ימים למרות שקיבל טנידן באותם ימים באופן קבוע ע"פ המלצת רופא
מאז הוא לא נחשף לבוטנים אחרי שבועים- שלוש היינו אצל אלרגולוג, לפי הבדיקה הוא בסכנת חיים עם מרשם לאפיפן
מאז הוצאנו את כל מה שמכיל בוטנים, והוא לא מקבל מה שעלול להכיל בוטנים
יכול להיות שבגלל זה התגובה נהיתה יותר חריפה?
לפי מה שהבנתי מהרופאה, אז יש בזהזה בעצם יותר מסכן אותו שהוא לא נחשף לבוטנים?
חשיפות לא עקביותשאלה מוזרה:
האם יש דרך להחמיר את תסמיני האלרגיה? דהיינו, לגרום לתגובה האלרגית להחמיר?
תודה, אני מכיר הרבה כאלו, הם לא עומדים להשגיח שח"ו לא קורה משהו, אני כן.אני מכירה מישהו שנותן לילדים שלו לרוץ לכביש מהיר אפילו שהמשטרה אומרת שלא מומלץ, בדרך כלל מצליח לו.
כן, אם יש מסמכים שעולה מהם הוכחה שהאלרגיה הייתה עד שנה לפני התביעה ניתן לקבל עד שנה רטרו.קבלתי אישור מביטוח לאומי על קיצבה לילד עם אלרגיה.
אחרי שקיבלתי את האישור שלחתי להם מסמך נוסף שרואים שהילד סובל מזה כבר כמה חודשים אחורה האם יש סיכוי לקבל רטרו מישהו יודע ?
מסכן חיים פלוס חובת נשיאת אפיפן לכל מקום.על מה מקבלים קצבה מביטוח לאומי על אלרגיה?
רק אם כתוב במסמך שזה ברמה מסכנת חיים? או גם אלרגיה עם תגובות לא מסכנות חיים?
בדקתם אצל אף אוזן גרון?לאחרונה בעונת האביב מתחילה לי צרידות בקול לכמה ימים ברמה שכמעט ולא שומעים אותי.
חשבתי שאולי זה קשור לאלרגיה לפרחים.
יש מישהו שיודע/מכיר/חווה?
ממש כןקבלתי אישור מביטוח לאומי על קיצבה לילד עם אלרגיה.
אחרי שקיבלתי את האישור שלחתי להם מסמך נוסף שרואים שהילד סובל מזה כבר כמה חודשים אחורה האם יש סיכוי לקבל רטרו מישהו יודע ?
רק להדגישכן, אם יש מסמכים שעולה מהם הוכחה שהאלרגיה הייתה עד שנה לפני התביעה ניתן לקבל עד שנה רטרו.
על מה מקבלים קצבה מביטוח לאומי על אלרגיה?
רק אם כתוב במסמך שזה ברמה מסכנת חיים? או גם אלרגיה עם תגובות לא מסכנות חיים?
לדייקמסכן חיים פלוס חובת נשיאת אפיפן לכל מקום.
אכן דיוק חשוב.לדייק
מסכן חיים+חובת נשיאת מזרק או מכתב אם סיבת הפטור למזרק
יש עוד סיבות רפאיותאכן דיוק חשוב.
יתכן מצב שבו יש 'פטור' ממזרק בגלל משקל נמוך של התינוק.
אלרגולוג. אורולוג לא קשור לאלרגיה.כגון הפניה לאורולוג
מקבלים 50 אחוז תוספת על כול קיצבהבמקרה של אח נוסף שזכאי לקצבה
התוספת אח גם על האח הראשון?
או רק על השני
צודקאלרגולוג. אורולוג לא קשור לאלרגיה.
75 לכול אחדאם לשני אחים יש 50%, מה סכום הקצבה לשתיהם יחד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: