גם כשיש סייעת?הדבר האחרון שהייתי ממליצה לילד אלרגי זה מעון.
בלי קשר לחישוב כלכלי, עניין של בטיחות.
גם כשיש סייעת?הדבר האחרון שהייתי ממליצה לילד אלרגי זה מעון.
בלי קשר לחישוב כלכלי, עניין של בטיחות.
לדעתי כן.גם כשיש סייעת?
מה זה על רמה מבחינתך?המחלקת אלרגיה היא על רמה, אשמח מאד לדעת.
מרפאה ששוה לטרוח להגיע אליה שיש בה רופאים מוצלחים.מה זה על רמה מבחינתך?
עשרה חודשים קיבלתי שם...לבדיקת תגר אבחנתי יש תורים במרכז בריאות הילד כללית בראשל"צ, תורים יותר הגיוניים
אני לא מכיר, אשמח לשמוע פרטים.אז אולי למטופלי המרפאה יותר מהיר....
את המרפה הפרטית של ד"ר כידון ניסתם?
איפה אפשר להתחיל לקבל כאלה חיסונים?זה בעצם חיסון לאלרגיה שמגיע בשלבים שנמשך בין שלש לחמש שנים(שזה החיסרון בסיפור), בשלשה ארבעה חודשים ראשונים שאז זה שלב הבניה אחת לשבוע מזריקים כמות קטנה של האלרגן ומעלים בכל שבוע את המינון וכשמגיעים לרמה הרצויה שזה בערך אחרי ארבעה חודשים מקבלים פעם מנת אחזקה שזה אחרי שהגוף כבר התרגל למנות גבוהות של האלרגן כדי שזה ישאר לטווח ארוך והגוף לא ישכח
את ההשפעה מתחילים להרגיש אחרי מספר חודשים
אישית על שניידר אני פחות ממליצה.עשיתי בדיקת דם לבן שלי אחרי שנה והתוצאות ירדו
אני רוצה להתחיל תגר. באיזה בית חולים מומלץ?
האם עושים על כל מס"? האם בדיקת ראסט אמין? לפי זה אפשר לדעת באיזה חומרה האלרגיה?
מה זה אומר אלרגיה הכי נמוכה?מתחילים מהאלרגיה הכי נמוכה שהכי סביר לחשוב שהיא בסדר.
היחס לבדיקת ראסט נתון בויכוח בין רופאים, אבל מקובל להתייחס אליו כאל נתון שנותן כיוון. בכל מקרה לא מתחילים תגר בלי טסט עורי מיידי במקום.
1. אופס , אני רגילה לילדים שאלרגים לכמה דברים הכי נמוכה מכולן. נגיד אם בטנים בראסט 77 וטונה 0.7 אז ברור שינסו טונה לפני בוטנים (ועדיין לא ינסו בטנים עד שירד משמעותית).מה זה אומר אלרגיה הכי נמוכה?
האם מתחילים אלרגיה מעל 2.5 בבדיקת ראסט?
מה זאת אומרת טסט עורי במקום ? האם יוצא חיובי לא מתחילים תגר?
אולי מעמיסה קצת יותר מדי שאלות ... אפשר הסבר קצר איך מתנהל התהליך של תגר? נותנים לדוגמא חלב אמיתי?
כמו בכל דבר ברפואה, עדיף לא לחכות שהרופא יגיד אלא לשאול וליזום.תגר זו לא בדיקה שהאלרגולוג אומר מתי לעשות אותה?
יש אפשרות בכלל לעשות תגר לפני שזה מגיע לרמה מסוימת, שהיא מספיק נמוכה?כמו בכל דבר ברפואה, עדיף לא לחכות שהרופא יגיד אלא לשאול וליזום.
א. לא, אבל יש גישות שונות אצל אלרגולוגים מה זה רמה שמאפשרת. בפער עצום.יש אפשרות בכלל לעשות תגר לפני שזה מגיע לרמה מסוימת, שהיא מספיק נמוכה?
אני מניחה שאם תהיה ירידה מספקת באחת מהאלרגיות, האלרגולוג יציע מעצמו, זה לא כך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: