אחד מבני החבורה
משתמש פעיל
שניהמממ.... לא בטוחה שזה מדויק.
לי ידוע שאפיפן משפיע לכעשר דקות, ולפעמים צריך להזריק שוב ושוב ושוב עד שמגיעים לבית החולים (לצערי גם התנסינו בכך).
אז עם עבר 10 דקות אני כבר לא צריך להתפנות לבי"ח
שניהמממ.... לא בטוחה שזה מדויק.
לי ידוע שאפיפן משפיע לכעשר דקות, ולפעמים צריך להזריק שוב ושוב ושוב עד שמגיעים לבית החולים (לצערי גם התנסינו בכך).
בטח שצריך.שניה
אז עם עבר 10 דקות אני כבר לא צריך להתפנות לבי"ח
למהבטח שצריך.
כי זה יכול להתעורר מחדש בטווח של ארבע שעות, כמו שציינתם.
יש דברים שמשתנים בין אנשים שונים, ובכל זאת יש כללים....התשובה או שלכול אחד יש את הגוף שלו ואצלכם זה היה כך
ואצל מישהו אחר זה היה אחרת
לבן שלי היו גסטרוסקופיות גרועות ביותר גם בלי תסמיניםשאלה
הבת שלי בת שנה ורבע.
הקאות מגיל אפס, FTT קיצוני, עכשיו אחרי אשפוז של שבוע אמרו שזה כנראה אלרגיה, יש לנו תור לעוד שבוע לגסטרו סקופיה. אמרו לנו שאם לא יהיו הקאות יכול להיות שהבדיקה לא תהיה אמינה.
בינתיים כבר כמה ימים שהיא לא הקיאה, אחרי שהתחלנו לסגור חלונוץת בלילה (אחד ההשערות זה אלרגיה לפריחה). מה עדיף- שלא תקיא? שלא יעלו? או שאולי זה בכלל אומר שזה לא אלרגיה?
אני זוכרת שאחרי חשיפה ארוכה לאקונומיקה הרגשתי כמו שפעת לכמה ימים.רציתי לשאול כאן-
לאורך השבת האחרונה התארחנו והבת שלי שסובלת מאלרגיות הייתה עם אלרגיה (התעטשויות, גרד ושפשופי עיניים, לא יכלה להישאר ליד השולחן) לאורך כל הסעודות מרגע שהוגש האוכל לשולחן ועד שהשולחן פונה ונוקה, ובין לבין גם נזלת עד שנרגע לה... לא הצלחנו לעלות על הגורם, אבל היום בבוקר היא קמה חלשה ממש עם קצת צינון ובמהלך היום העלתה חום.
יכול להיות שיש קשר בין הדברים? מישהו חווה פעם תופעה כזו?
נחלק לשתים -רציתי לשאול כאן-
לאורך השבת האחרונה התארחנו והבת שלי שסובלת מאלרגיות הייתה עם אלרגיה (התעטשויות, גרד ושפשופי עיניים, לא יכלה להישאר ליד השולחן) לאורך כל הסעודות מרגע שהוגש האוכל לשולחן ועד שהשולחן פונה ונוקה, ובין לבין גם נזלת עד שנרגע לה... לא הצלחנו לעלות על הגורם, אבל היום בבוקר היא קמה חלשה ממש עם קצת צינון ובמהלך היום העלתה חום.
יכול להיות שיש קשר בין הדברים? מישהו חווה פעם תופעה כזו?
אני לא מאד מכירה את הכללים, אבל דומני שמסתמכים על זה שבשעת השיעור ממילא אין אוכל בכיתה.אני סייעת לתלמיד בכיתה א' עם אלרגיה לבוטנים ושומשום,
בגן היה לסייעת משרה מלאה,
כרגע בכיתה א' יש לו 29 ש"ש, הגיוני?
ככה נראית באופן כללי אלרגיה לחומרים, לאו דווקא לסיליקון.יתכן שגרביים עם פס סיליקון במקום גומי מעוררות אלרגיה?
משהו שנראה כמו עקיצות ארוכות ומגרדות מאד?
עד כמה שידוע לי בכיתה א' זכאים ל30 ש"שאני סייעת לתלמיד בכיתה א' עם אלרגיה לבוטנים ושומשום,
בגן היה לסייעת משרה מלאה,
כרגע בכיתה א' יש לו 29 ש"ש, הגיוני?
יש מקור לזה?עד כמה שידוע לי בכיתה א' זכאים ל30 ש"ש
המקור הוא השעות שמקבלת ביתי.יש מקור לזה?
כי זכור לי שבכיתה א' מקבלים סך שעות מלא - עד 35 שעות.
או במצב רפואי נוכחי?vneur zv nv at
המקור הוא השעות שמקבלת ביתי.
אולי זה תלוי ברשות המקומית?
זו לא אלרגיה.יש למישהו מידע על אלרגיה לפול?
אני יודעת שבצבא ובמסעדות ממש אוסרים באופן חמור הכנסה של פול למטבח , כי הבנתי שזה סכנת חיים רצינית מאוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: