לא מתבלים את החזה?אם רוצים לעשות השכבות עם העוף, שופכים חצי כמות של התערובת ומעליה שמים שכבה של חזה חתוך לקוביות עם תיבול מינימלי וקצת שמן ושוב שכבה מעל.
לא מתבלים את החזה?אם רוצים לעשות השכבות עם העוף, שופכים חצי כמות של התערובת ומעליה שמים שכבה של חזה חתוך לקוביות עם תיבול מינימלי וקצת שמן ושוב שכבה מעל.
אני במתכון הזה אהבתי אותו כמות שהוא (הוספתי קצת רוטב סויה ושמן מלח פלפל.לא מתבלים את החזה?
נשמע מעולה.בשמחה:
4 תפו''א בינוניים מגורדים (לא סחוטים)
1/2 כוס ח''פ שמן
1 ביצה
2 כפות שטוחות סוכר
1 כפית מלח
קצת פ. שחור.
לאפות כשעה בתנור שחומם ל200 מע'
אם רוצים לעשות השכבות עם העוף, שופכים חצי כמות של התערובת ומעליה שמים שכבה של חזה חתוך לקוביות עם תיבול מינימלי וקצת שמן ושוב שכבה מעל.
אשמח למתכון7. פיצה מהירה (ללא התפחה) *ניתן להקפיא בהקפאה עמוקה ב-2 עטיפות לשמירת הטריות.
הנה..אשמח למתכון
אשמח למתכון8. בצק ספידי מהיר הכנה (יוצא קראנצי וטעים, ללא התפחה)- ממולא בכל תוספת שאת רוצה... *ניתן להקפיא בהקפאה עמוקה ב-2 עטיפות לשמירת הטריות.
ברור שאני מכירה את האתר הזה, תמיד אני מעדיפה מניסיון.יש אתר של מתכונים ב-10 דקות של אפרת סיאצי..
פשוט אתר פצצה!
כמעט כל מה שהכנתי משם היה מעולה..
קל, מהיר, טעים ונראה טוב..
מומלץ בחום!
אני תמיד בודקת בתגובות למטה, אפילו בתמונות של אנשים שעשו לפניי...ברור שאני מכירה את האתר הזה, תמיד אני מעדיפה מניסיון.
תודה בכל אופן!
אפשר את המתכון בבקשה?2. שיפודי חזה עוף+ ציפס/אורז (בתנור) *ניתן להקפיא שיפודים, להפשיר ולאפות.
בבקשה:אפשר את המתכון בבקשה?
כזה קצת זמן אפייה?בבקשה:
חזה עוף חתוך לקוביות גסות (כלומר לא קטנות מדי ולא גדולות בערך 3-2 ס"מ)
שופכת לקערה ומתבלת: פפריקה מתוקה, פלפל שחור, גריל עוף, דבש, מלח, שמן- שיהיה עטוף טוב עם התבלינים.
אופציה להשאיר במרינדה כמה שעות-לילה, משבח את הטעם.
לאחמ"כ משפדת על שיפודים (אני אוהבת שיפודים קטנים, הילדים אוהבים וזה יותר אסטטי להגשה) ניתן לשלב חתיכות בצל סגול בינהם ועגבניות שרי.
מסדרת על נייר אפייה עם רווחים בין השיפודים.
מכניסה לתנור שחומם ל180 מעלות על טורבו.
נותנת 7 דקות והופכת לצד שני לעוד 4-5 דק.
(לדעתי (לא ניסיתי) ניתן לבצע את המתכון גם בטוסטר בשרי)
מהיר, טעים, ללא טיגון ותמיד מלהיב את הילדים...
בתאבון!
תודה.הנה..
פיצה מהירה (כמות למגש אחד- גודל מגש פיצה גדול)
החומרים:
2 וחצי כוסות קמח (כוס גדולה, משו בערך כמו כוס חמה של ח"פ)
1 אבקת אפיה
2 כפות שמן
קורט מלח
1 וחצי כוס מים/ חלב (להוסיף לפי הצורך)
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים
מוסיפים את החלב/מים בהדרגה- אם יבש מוסיפים עוד קצת אם לח ודביק מדי- מוסיפים מעט שמן
הבצק צריך להיות נעים ולא דביק.
מקמחים את משטח העבודה (אני מרדדת ישירות על נייר אפיה מקומח) לעיגול גדול
דוקרים עם מזלג את הבצק
מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות- רק את הבצק, לא להתבלבל...
לאחר שהבצק מזהיב מעט- מוציאים,
מורחים רוטב פיצה, גבנ"צ ותוספות ומכניסם עד שהגבינה נמסה טוב.
בתאבון!
ממש מתנצלת עכשיו שמתי לב שכתבתי 1 וחצי מים- זו טעות.!.):תודה.
ניסיתי, יצא בצק נוזלי מאד, אין מה לרדד....
איך יוצא לך?
בעקרון חזה עוף בתנור אני אופה על טורבו בחום גבוה ככה שיתבשל אבל לא יתייבש (כנ"ל שניצלים בתנור)כזה קצת זמן אפייה?
כמה זמן את מחממת מראש את התנור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: