ממליצה לך (או לבעלך) לטחון שני ראשי שום ולהכניס לקופסת סלטים עם הרבה שמן, זה משדרג כל ארוחה, אפילו פסטה.....
לפרוס חזה עוף לרוחב, יוצא מטבעות של חזות, להכין כמות גדולה.... לטבול ב:
שום רוטב צילי, מעט שמן, מל"פ, ופפריקה.
ביום הראשון לטגן כמו שזה, במחבת, ולמחורת לטבול בפירורית ולטגן כשניצל.
לפרוס חזה עוף לרוחב, יוצא מטבעות של חזות, להכין כמות גדולה.... לטבול ב:
שום רוטב צילי, מעט שמן, מל"פ, ופפריקה.
ביום הראשון לטגן כמו שזה, במחבת, ולמחורת לטבול בפירורית ולטגן כשניצל.