אשמח לכל מידע, האם זה מעניין ילדים? כמה זמן בערך לוקח הסיור שם? האם באמת סוגרים ב4? ואם יש הנחות באיזה אתר?
זה שייך לגן חיות תנכ"י (שואלת בגלל עניין השבת)אשמח לכל מידע, האם זה מעניין ילדים? כמה זמן בערך לוקח הסיור שם? האם באמת סוגרים ב4? ואם יש הנחות באיזה אתר?
אני שאלתי אותם בטלפון לפני שנה, ואמרו שאינם שומרים שבת רח"ל(שואלת בגלל עניין השבת)
אפשר קישור להייטקזון אני לא מוצא באתר שלהםגם להייטקזון יש הנחות שם
הייתי שם היום ובקופה אמרו לי שיש להם קופוניםאפשר קישור להייטקזון אני לא מוצא באתר שלהם
איך שם באמת ילדים נהנים שם?הייתי שם היום ובקופה אמרו לי שיש להם קופונים
אני שילמתי מחיר רגיל כי לא היה לי איך להתחבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: