Application
משתמש צעיר
הילדים שלי [5-12] נהנו עד הגג
ורוצים לחזור שוב.
ורוצים לחזור שוב.
הבן שלי בן שנתיים ומאוד נהנה, נראה לי מתאים גם לילדים גדולים יותר אבל אין לי נסיוןאיך שם באמת ילדים נהנים שם?
כמה זמן הייתם?
כןמתאים לזוג?
יש לזה מקור שאפשר לסמוך ?מבחינת השבת, גם גן חיות תנכ"י מחלל שבת וכן הולכים לשם (משו בגלל נוכרים וכו)
מקום מקסים!!לא מנסיון אישי אבל מידיעה - שזה יותר מתאים למבוגרים וזה בערך 4-5 שעות סיור
זה נקרא שגן חיות תנכי לא מוכרים כרטיסים בשבת רק מראש משו כזהיש לזה מקור שאפשר לסמוך ?
משתדלת השנה ללכת רק למקומות שומרי שבת וזה מאוד מגביל כי אין הרבה
יש לזה מקור שאפשר לסמוך ?
משתדלת השנה ללכת רק למקומות שומרי שבת וזה מאוד מגביל כי אין הרבה
באתר כתוב שפתוח עד 7אשמח לכל מידע, האם זה מעניין ילדים? כמה זמן בערך לוקח הסיור שם? האם באמת סוגרים ב4? ואם יש הנחות באיזה אתר?
המבנה של האקווריום עצמו מקורה וממוזג (וחשוך למדי), עם מקומות ישיבה מדי פעם.המקום מקורה? ממוזג? או חם כמו בתנכי?
נכון. הילדים שלי הם כאלו. היינו שם כ4 שעות וזה לא הספיק להם.מקום מקסים!!
4-5 שעות-מוגזם
נראה לי בסביבות השעתיים
(כמובן, אם אתם כאלו שקוראים אינצקלופדיה בכל שניה פנויה, תהנו להסתובב גם יומיים רצופים...)
וואאו זה ממש ישן... מה שכתוב שם עדיין רלוונטי?
היינו שם היום .מקום מהמם.השאלה אם חם שם?
גם אנחנו היינו שם, ילדים בגילאי שנתיים עד 13, נהננו מאוד!נכון. הילדים שלי הם כאלו. היינו שם כ4 שעות וזה לא הספיק להם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: