חלבי אצבעות שוקולד בטעמים שונים--

fullstack developer

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
העני מוושלם
הלכתי על זה, מקווה למצוא תבניות
חבל שלא אמרת לנו להזמין לפני חודש...

רק שאלה, זה יוצא טעים האצבעות?
לא מידי גוש שוקולד קשה כזה?
אולי כדאי לערבב בפנים משהו?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
העני מוושלם
הלכתי על זה, מקווה למצוא תבניות
חבל שלא אמרת לנו להזמין לפני חודש...

רק שאלה, זה יוצא טעים האצבעות?
לא מידי גוש שוקולד קשה כזה?
אולי כדאי לערבב בפנים משהו?
השתמשתי בשוקולדים שחלקם כבר עם טעם כמו פיסטוק ופרלינה וגם החלבי טעים כמו שהוא וגם הלבן. והתוספות משביחות. אני לא חושבת שצריך להוסיף משהו. תוספת של קרם כלשהו לשוקולד יגרום לאצבעות להיות רכות יותר ורגישות יותר. זה לא כמו פרלין עם מילוי
 

בזו הדר

משתמש רשום
השתמשתי בשוקולדים שחלקם כבר עם טעם כמו פיסטוק ופרלינה וגם החלבי טעים כמו שהוא וגם הלבן. והתוספות משביחות. אני לא חושבת שצריך להוסיף משהו. תוספת של קרם כלשהו לשוקולד יגרום לאצבעות להיות רכות יותר ורגישות יותר. זה לא כמו פרלין עם מילוי
תוכלי להסביר שוב איך אורזים?
לא מצאתי קופסאות לכמה אצבעות בודדות
 

shishi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
@ה. בקר
לא הבנתי המשלוח עלהלך יותר מ15 או פחות?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תוכלי להסביר שוב איך אורזים?
לא מצאתי קופסאות לכמה אצבעות בודדות
פשוט הכנסתי לצלופן בגודל שמתאים ל-4 אצבעות וסגרתי מאחור
מה איתי? :unsure:
צריך כבר להתחיל להכין...
לא אמור להזיע בצלופן. תשמרי במקרר. ולא בטוחה שהייתי מוסיפה קרמים
וואו!
נראה מהמם ואסתטי במיוחד!
@ה. בקר מה הגודל של כל אצבע?
כ-8 ס"מ, לא מדדתי והתבניות בכביסה :)
@ה. בקר
לא הבנתי המשלוח עלהלך יותר מ15 או פחות?
יותר
@ה. בקר אשמח למתכון של המיקס פיקנטי
העליתי בנפרד
 

MOZ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
איך צובעים על השוקולד בוורוד או בזהב כמו בתמונה
 

Revi-רוי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
וואווו איזה רעיון האצבעות שוקולד
 

אילה ג

משתמש פעיל
את יכולה ביחס של 10% מכמות השוקולד
רק שאלה קטנה,
אם אני מכינה היום או מחר בבוקר לפורים,
מתכוונת בכללי, כשמכינים לזמן קצר.
עדיף שהשוקולד יתקשה במקרר או במקפיא?
אם זה פחות טוב לשוקולד השינויים בטמפרטורות, .
זה יעזור לי לעוד דברים.
תודה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
רק שאלה קטנה,
אם אני מכינה היום או מחר בבוקר לפורים,
מתכוונת בכללי, כשמכינים לזמן קצר.
עדיף שהשוקולד יתקשה במקרר או במקפיא?
אם זה פחות טוב לשוקולד השינויים בטמפרטורות, .
זה יעזור לי לעוד דברים.
תודה
אפשר במקפיא להקשות
 

אילה ג

משתמש פעיל
אפשר במקפיא להקשות
ואם יש לי את הזמן לקרר לילה שלם,
יותר טוב במקרר או שאין לזה השפעה על השוקולד? (אולי שוקולד שנהיה לבן, או שמזיע או לוי'דעת)
בקיצור,
אם לא ממהרים, או שלא צריך לטווח ארוך, מה עדיף?
 

צוציקית:-)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
זה בקופסא. הרוב יבוא בשקית קרטון בצבע טבעי
פשוט את זה נתתי למישהי כבר היום
צפה בקובץ המצורף 1605255
צפה בקובץ המצורף 1605256
צפה בקובץ המצורף 1605257

צפה בקובץ המצורף 1605259צפה בקובץ המצורף 1605260

על בחמאה שרואים בקופסא הקטנה- שמתי מדבקה עגולה שכתוב עליה חמאת שום שמיר ביתית וכן על הגבינת שמנת שברוטביה השניה
מסכימה לי להיות חברה שלך?
גמני רוצהה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה