חלבי אצבעות שוקולד בטעמים שונים--

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ואם יש לי את הזמן לקרר לילה שלם,
יותר טוב במקרר או שאין לזה השפעה על השוקולד? (אולי שוקולד שנהיה לבן, או שמזיע או לוי'דעת)
בקיצור,
אם לא ממהרים, או שלא צריך לטווח ארוך, מה עדיף?
זה לא כל כך משנה
מה שכן למקרר להכניס אחרי החילוץ אם הקשית בהקפאה
 

IMR

משתמש צעיר
אוףףףף
חבל אני לא שכנה שלך😢
המתכונים הייחודיים שלכם פשוט אליפות

אני גם רוצה להיות שכנה של @ה. בקר
ולא בשביל משלוח מנות שווה (זה רווח נקי על הדרך)
אלא עצם השכנות
לאשה טובה
שחולקת בנדיבות,
בסבלנות
ובמאור פנים (בלי להכיר.. מרגישים דרך המסך)
מנסיונה וכישוריה.
תודה!
 

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אני גם רוצה להיות שכנה של @ה. בקר
ולא בשביל משלוח מנות שווה (זה רווח נקי על הדרך)
אלא עצם השכנות
לאשה טובה
שחולקת בנדיבות,
בסבלנות
ובמאור פנים (בלי להכיר.. מרגישים דרך המסך)
מנסיונה וכישוריה.
תודה!
כל מילה!!
אישה שרואים רואים את הפוסטים שלה והיא משראה טוב על הלב!!
היא משדרת אנרגיות דרך הכתיבה שלה
 

ali-li

משתמש מקצוען
אני גם רוצה להיות שכנה של @ה. בקר
ולא בשביל משלוח מנות שווה (זה רווח נקי על הדרך)
אלא עצם השכנות
לאשה טובה
שחולקת בנדיבות,
בסבלנות
ובמאור פנים (בלי להכיר.. מרגישים דרך המסך)
מנסיונה וכישוריה.
תודה!
וואו , לגמרי !! :love: :love:
 
נערך לאחרונה ב:

אילה ג

משתמש פעיל
זה לא כל כך משנה
מה שכן למקרר להכניס אחרי החילוץ אם הקשית בהקפאה
כל מה שהכנתי משוקולד מריר, החלק שנגע בתבנית סיליקון קיבל כתמים לבנים,
לא הקפאתי, אלא במקרר.
יכול להיות שזה בגלל שהשוקולד היה מידי חם? מה הסיבה לזה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה