זה לא כל כך משנהואם יש לי את הזמן לקרר לילה שלם,
יותר טוב במקרר או שאין לזה השפעה על השוקולד? (אולי שוקולד שנהיה לבן, או שמזיע או לוי'דעת)
בקיצור,
אם לא ממהרים, או שלא צריך לטווח ארוך, מה עדיף?
אוףףףף
חבל אני לא שכנה שלך
המתכונים הייחודיים שלכם פשוט אליפות
כל מילה!!אני גם רוצה להיות שכנה של @ה. בקר
ולא בשביל משלוח מנות שווה (זה רווח נקי על הדרך)
אלא עצם השכנות
לאשה טובה
שחולקת בנדיבות,
בסבלנות
ובמאור פנים (בלי להכיר.. מרגישים דרך המסך)
מנסיונה וכישוריה.
תודה!
כל מה שהכנתי משוקולד מריר, החלק שנגע בתבנית סיליקון קיבל כתמים לבנים,זה לא כל כך משנה
מה שכן למקרר להכניס אחרי החילוץ אם הקשית בהקפאה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: