מוכנה לגלות לי איך מקפיאים שוקולד נכון, או שזו תורה גדולה?
יש לך אולי משהו כתוב על זה? או שזה משהו פשוט?
עד היום הקפאתי בקופסא פלסטיק פשוטה אבל אטומה, עם נייר מגבת בפנים, ועטפתי בניילון נצמד,
עוד משהו?
אני רוצה לנסות לטמפרר,
אבל לפורים הזה אני לא בטוחה שאספיק, אולי.
אבל לא הבנתי ממך מה עדיף,
תכל'ס איך להכין?
להמיס שוקולד (אני ממיסה בשקית הקפאה עבה ומזלפת, כן?) מוסיפה אבקת נוגט,
עדיף להוסיף חמאת קקאו?
ואז לזלף לתוך התבנית,
והשאלה, מה אז?
לחכות שיתקרר ואז לשים במקרר או במקפיא?
ומה אז?
אני לא רוצה שהשוקולד יזיע בתוך הצלופן
תודה על העזרה!!!