יש קישור?
שאלתי עכשיו בקו של הרב גרוס וענו לי ג״כ רק מה שצריך לכבוד שבת..שאלתי עכשיו רב, מותר לכבס אך ורק את הבגדים שצריך לשבת.
רחיצה לכבוד שבת מותר כבר מהבוקר, תספורת מותר כבר בלילה אבל אם בגלל התספורת יצטרך אח"כ רחיצה אז אסור.
לבשל לשבת מותר מהלילה אבל אסור לטעום מתבשיל בשרי.
גיביתי את דעתי עם מקורות לעילשאלתי עכשיו בקו של הרב גרוס וענו לי ג״כ רק מה שצריך לכבוד שבת..
אכן שאלתי פה כמה מבני הבית שהתעוררו בינתיים ועיינו במקורות שהבאת ונראה שמותרגיביתי את דעתי עם מקורות לעיל
כל מילה.
את לא בדיוק @נטרלית לצערי. וזה לא הומור!לדעתי מישהוא שמסוגל להתעסק בדברים שלא קשורים לצום /רפואה... זה בעיה שלו!!!
ואם הוא מתנהג ככה אז הוא ימצא דברים אחרים לעשות וכנראה הם יהיו גם פחות טובים...
ולוואי וכולנו נצליח באמת להתאבל על החורבן ,ולזכות לבייאת משיח צדקנו בקרוב ממש!
מתנהג? כנסי למקום שהוא נמצא בו ותמשיכי לדבר.ואם הוא מתנהג ככה אז הוא ימצא דברים אחרים לעשות וכנראה הם יהיו גם פחות טובים...
אמןן!!!!ולוואי וכולנו נצליח באמת להתאבל על החורבן ,ולזכות לבייאת משיח צדקנו בקרוב ממש!
צודק לגמרי!בעיני האשכול הזה כביכול נפתח כדי לחזק ובסוף יצא מפלג ומתנשא
תפסיקו כל הזמן לחפש את החסרונות של השכן
ולמתנשאים שבפרוג כבו את המחשב ורוצו לנצל את השעות האחרונות לקריאת מגילת איכא
"לצדיקים" שיושבים בבית ומחפשים בפרוג מי לא מתאבל מספיקצודק לגמרי!
רק שאלה קטנה אפשר לשאול למי אתה קורא מתנשא?
וואוו מדויקק ונכון!!"לצדיקים" שיושבים בבית ומחפשים בפרוג מי לא מתאבל מספיק
ואז מטיפים לו מוסר כמה הם צדיקים ולא מסיחים דעת ורק "במקרה" הם עברו כאן לעומתנו הרשעים שמעיזים לדפדף בפרוג ובכלל הגדילו להציע לסגור את הפורום בצומות
הצעתי אליכם סגרו את האינטרנט ותזרקו את המכשירים לפח ורוצו לבית המדרש ותעזבו אותנו לנפשנו
ואוווו אני ממש מצטערת אבל לא הבנת אותי נכוןןן!!!!!
התכוונתי לומר שמה שאני אמרתי לא בקטע של הומור...ואוווו אני ממש מצטערת אבל לא הבנת אותי נכוןןן!!!!!
אני בגישה חיובית ואת פשוט הפכת אותה לשלילית...
אם זה היה נשמע לך הומור, טעית ובגדול לא באתי לצחוק או להצחיק פה מישהוא...!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: