אז מנקודת המבט שלי:כל אחד עושה מה שהוא רוצה
אף אחד לא מחליט לאף אחד מה לעשות.
אני כתבתי רק איך זה נראה ממבט של מישהי מבחוץ.
כל הכבוד לאבא שלא תוקע את הילדים מול המסך אלא מוכן ומתאמץ לרדת איתם לגינה ולרוץ אחריהם ולשחק איתם.
אז מנקודת המבט שלי:כל אחד עושה מה שהוא רוצה
אף אחד לא מחליט לאף אחד מה לעשות.
אני כתבתי רק איך זה נראה ממבט של מישהי מבחוץ.
לא נפגעו.. בפרט לא בימי תשובה אלו.אני באמת לא יודעת
זה בעיה כשהאמא במצב שהיא לא יכולה לקחת את הילדים לגינה \שאין לה כח
וזה קורה בכל בית,
אבל זה נראה לכם רגיל שהאבא יורד באופן קבוע עם הילדים לגינה??
טוב, כנראה אני כותבת את זה ממקום מגורי.וכנראה במקומות אחרים זה דבר שבשיגרה.
מצטערת אם מישהו נפגע או לקח ללב, זה לא היתה הכוונה..
זה לא מה יגידו, כי אין בדיוק למי שיגידו... קשה קצת להעביר זאת במילים ברורות... זה התחושה בשטח כמו שהזדהו עם זה רבים כאן בעבר..והגיע הזמן לשים בצד את המה יגידו השכנות הקלאפטעס, ולעשות מה שמתאים למשפחה שלכם.
אחרי זה יש גם ככה מרתון מטורף עם הילדים, ארוחה מקלחות, השכבה, סיפור וכו...
וזה כן רק האישה צריכה לעשות?? נס שזה לא לעיני כל ישראל וגם על זה יאמרו שזה ממש לא מקובל ולא מתאיםאחרי זה יש גם ככה מרתון מטורף עם הילדים, ארוחה מקלחות, השכבה, סיפור וכו...
רק אומלל שאת גרה בכזה מקוםאני באמת לא יודעת
זה בעיה כשהאמא במצב שהיא לא יכולה לקחת את הילדים לגינה \שאין לה כח
וזה קורה בכל בית,
אבל זה נראה לכם רגיל שהאבא יורד באופן קבוע עם הילדים לגינה??
טוב, כנראה אני כותבת את זה ממקום מגורי.וכנראה במקומות אחרים זה דבר שבשיגרה.
מצטערת אם מישהו נפגע או לקח ללב, זה לא היתה הכוונה..
זה התפקיד של האישה.וזה כן רק האישה צריכה לעשות?? נס שזה לא לעיני כל ישראל וגם על זה יאמרו שזה ממש לא מקובל ולא מתאים
בטחאבל זה נראה לכם רגיל שהאבא יורד באופן קבוע עם הילדים לגינה??
מרגיש פחות בנח, אל דאגה, רק שמחפשים איך עדיין להמשיך לחיות עם זה..וטבעי שאם יש צורך שהאבא יצא איתם- הוא ירגיש פחות בנח.
נשמע קצת מוזר לבקש מנשים שירגישו פחות נח בגינה
????זה התפקיד של האישה.
להיות האמא בבית
זה קשה וברור שזה קשה ועמוס וכו'
אבל את רואה,
נשים עושות את זה כבר מאז בריאת העולם וכולם שרדו את זה,
אפשר לאמר בכיף גדול- נחת וכו'..
בטח שאפשר וצריך לעזור אבל האמא היא המרכז בדברים האלו והיא אמורה לשלוט בזה????
מתחילה להרגיש בעולם מקביל
אצלנו כל אימת שיש אפשרות, והבעל בבית, כמובן כשיש צורך הוא משתתף בכל מה שצריך כולל ספונגה, מקלחות, ושומו שמים זריקת הזבל לפח האשפה.
אחריות זה דבר שבאמת כנראה לעולם לא אקח על הרבה תחומים (כל זמן שזה בסדר מצד האמא)אחראית על דברים שעדיף שהאמא תהיה אחראית עליהם...
ממש כיף הסיכום הזה, ממליץ לקרא מהתחלה לאט לאט ולראות שהמסקנא הזאת היתה נחמדה לאורך כל הדרך, רק שאנשים חיפשו צדדים נוספים. הרוצה לפרוש מוזמן, אבל למה ככה לסגור אשכול שאולי יועיל להרבה יהודים, אבות ונשותיהם...ברור,
ונראה לי אפילו אפשר לסגור את האשכול הזה ולסכם-
שכל בית ינהג לפי הנהגותיו ולפי חשיבתו ולפי מה שהוא חושה שנכון לעשות
@שולחן וכיסא , אין לי מושג במה את עובדת, ואיך חייך מתנהלים.בטח שאפשר וצריך לעזור אבל האמא היא המרכז בדברים האלו והיא אמורה לשלוט בזה
זה מה שאני קיבלתי בבית שבו גדלתי
וגם כיום, אני עובדת קשה כמו כל אם בישראל, בעלי עוזר בבית במה שצריך
והוא אחראי בבית על מה שצריך אבל משתדלת כמה שיותר שאני יהיה
אחראית על דברים שעדיף שהאמא תהיה אחראית עליהם...
וכמובן- משתדלת... לא תמיד זה עובד...
בנוסף, אין לי מושג איך את מרגישה בכל מצב שהוא. אני מאמינה שמצוין, ב"ה.האמא היא המרכז בדברים האלו והיא אמורה לשלוט בזה
לדעתי ההודעות שלך, הם גורם מאזן באשכול. גם אם לא כולם מסכימים עם תוכנם.אני מבקשת מהנהלת פרוג-
למחוק את ההודעות שלי באשכול זה..
אני מפחדת שאברך יפגע או משהו
עכשיו זה שעות שפחות אנשים קוראים...
מצב שבוא אשה שואלת את נפשה למות מבחילות והקאות (עד כדי התייבשות ואשפוז), ומישהו חייב להוציא קצת את הילדים מהבית להתאווררות קלה. עזרה אחרת? היא אפילו לא רואה מה הולך בבית.. לא מסוגלת לחשוב על מה שיאכלו הילדים ומי ישטוף את הכלים. בייביסיטר? תנסי להשיג (אישית - יותר מאשמח אם תארגני לי כזו באזור)
את כנראה לא מכירה מצבים שבהם האשה לא יכולה לזוז וכל פסיעה מסיבה לה כאבים איומים. היא לא יכולה לרדת במדרגות ולא לפסוע שום פסיעה מיותרת. גינה זה בהחלט מותרות שאין לה אפשרות לפרגן לילדיה. שמרטפית? כנ"ל.
לא רוצה להכליל.. אבל במגזרים מסויימים קל לשער שהתועלת תהיה ללא מבוכה..ולפותח האשכול, אני נתקלת מדי פעם בסיטואציות כאו בגינה. מעריכה מאד מאד את האבות, ותוהה לעצמי אם לגשת להציע עזרה או שזה יביך. איני מכירה את האבא, ובשמחה אנדנד את ילדיו בנדנדה. השאלה אם הוא יודה או ירגיש שפלשתי...
בטח!בנוסף, אין לי מושג איך את מרגישה בכל מצב שהוא. אני מאמינה שמצוין, ב"ה. את כנראה לא מכירה מקרוב מצב שבוא אשה שואלת את נפשה למות מבחילות והקאות (עד כדי התייבשות ואשפוז), ומישהו חייב להוציא קצת את הילדים מהבית להתאווררות קלה. עזרה אחרת? היא אפילו לא רואה מה הולך בבית.. לא מסוגלת לחשוב על מה שיאכלו הילדים ומי ישטוף את הכלים. בייביסיטר? תנסי להשיג (אישית - יותר מאשמח אם תארגני לי כזו באזור)
את כנראה לא מכירה מצבים שבהם האשה לא יכולה לזוז וכל פסיעה מסיבה לה כאבים איומים. היא לא יכולה לרדת במדרגות ולא לפסוע שום פסיעה מיותרת. גינה זה בהחלט מותרות שאין לה אפשרות לפרגן לילדיה. שמרטפית? כנ"ל.
את יותר ממוזמנת לסייע ולהציע את עצמך. אבל לפחות אל תדוני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: