לגמרי. ויותר מכך -לדעתי ההודעות שלך, הם גורם מאזן באשכול. גם אם לא כולם מסכימים עם תוכנם.
ולכן אפשר באמת לדון והגיע לאיזה עומק שווה שכן יתאפשר העניין..לא ישלחו את הילדים לגינה עם האבא כי 'מה שיאמרו'....
לגמרי. ויותר מכך -לדעתי ההודעות שלך, הם גורם מאזן באשכול. גם אם לא כולם מסכימים עם תוכנם.
ולכן אפשר באמת לדון והגיע לאיזה עומק שווה שכן יתאפשר העניין..לא ישלחו את הילדים לגינה עם האבא כי 'מה שיאמרו'....
אז בואי אעזור לך:אני לא באמת חושבת שנשים במצב כזה או אפילו קל יותר אבל בכל אופן- נשים בפעולה...
לא ישלחו את הילדים לגינה עם האבא כי 'מה שיאמרו'....
תודה. ננסה בפעם הבאה, בל"נ
יש אשכולות ששווה לקרא רק בשביל כמה מילים כאלו שמאפשרות להבין מה עובר על האישה..
לא רוצה להכליל.. אבל במגזרים מסויימים קל לשער שהתועלת תהיה ללא מבוכה..
מה שבטוח שהרבה יותר מביך להמשיך ולעמוד שם, אז אם באמת את רוצה לגשת - אין סיבה שלא.
אולי ירגישו לא נעים להטריח, אבל בסיטואציה כמו הנ"ל שבין כה הוא מרגיש 'שלא במקומו' מחמת פיצוץ אוכלוסין של אמהות וכו', השאלה הזאת לא תגרום לו יותר לתחושה שהוא לא רצוי שם..
מה שכן, אצלי לדוג' הילדים כנראה לא יזרמו אם לא מכירים, אבל הייתי מברך על הצעה כזאת, ובטח במקרה ויכול לבא לפועל.
השורה הזאת מצליחה לטמון בתוכה שבועות ארוכים של תסכול בצורה חזקה..נשים כאלו לפעמים (בדגש על לפעמים) אפילו לא יודעות היכן הילדים שלהם נמצאים. הן מתפתלות במיטה ומקיאות את נשמתן לקערה.
ניסיון קשה. לשני הצדדים.השורה הזאת מצליחה לטמון בתוכה שבועות ארוכים של תסכול בצורה חזקה..
תכנון שלי מתישהו לכתוב על זה כאן.. בדגש על הבעל של האישה הזאת.. שאיכשהו הוא ממשיך את חייו הרגילים והצרכים והדברים שרגיל אליהם ביום יום נשארו כרגיל (בשונה מהאישה שנמצאת במקום אחר לגמרי)..
אבל ב"ה זה לא המצב שעליו דיברתי בהנ"ל, אלא בכלל..
ברור!!!! חלילה להשוות בכלל.ניסיון קשה. לשני הצדדים.
חבל שאין מספיק מודעות להתמודדות הזו.
ובכל זאת אני חושבת שהנשים סובלות יותר בתקופה הזו, למרות שלבעלים שלהם לא קל ובוודאי שלא פשוט. מכל הבחינות...
תודו לד' שזה מסתכם 'רק' בחודשים הראשונים. 'רק' של הפעם הראשונה....בחודשים הראשונים של הפעם הראשונה...
תודה לה' על זה שזה כלל וכלל לא מסתכם בזה..תודו לד' שזה מסתכם 'רק' בחודשים הראשונים. 'רק' של הפעם הראשונה....
את יכולה לעשות את זה לבדאני מבקשת מהנהלת פרוג-
למחוק את ההודעות שלי באשכול זה..
אני מפחדת שאברך יפגע או משהו
עכשיו זה שעות שפחות אנשים קוראים...
מדובר באחוזים בודדים שסובלים ברמה כ"כ קשה, אצל הרוב הרגיל זה קשה אבל נסבל.ברור!!!! חלילה להשוות בכלל.
רק רציתי לקרא לעזרה מהסובבים את שני בני הזוג. ודחוף..
איו שום מודעות לזה, כל זו"צ במשפחה אצלנו עובר זאת מהתחלה ועד הסוף וזה פשוט הזוי לראות את ההלם / אבדן של החיים היפים עד אז / יאוש של ההתחלה ותסכול אין סופי שמלווה ביום יום בחודשים הראשונים של הפעם הראשונה...
מעולם לא שמעתי על זה חצי מילה קודם החתונה וגם לא זוגתי.
אני יכול לשער למה, וטובה הכוונה שבזה, אבל הסביבה של הזוג בתחילת דרכו - חייבים להושיט יד ולב..
נשמע לי לא סביר לבקש שנשים יעמדו כדי שלאבות יהיה מקום לשבת, אבל כן סביר לבקש שאם הספסלים קצת מרווחים- שימלאו אותם כדי שישאר ספסל פנוי לגברים.נשמע קצת מוזר לבקש מנשים שירגישו פחות נח בגינה
או שהילדים של הנשים יצטרכו לוותר על התור שלהם.
(בלי להתעלם שזה יהיה חינוך מאד יפה ללמד אותם להיות רגישים לזולת.)
בגלל שלכם נח ככה.
זכור לי שב'קוממיות' יש שלט בגינת משחקים עם שעות נפרדות לגברים ונשים
אולי צריך לאמץ את הרעיון
סבתי הייתה שכנה של אחד מגדולי ישראל, וכאשר עברה לגור בבית הוריםזה נורא, ולדעתי זה גם לא מעלה...
בול.כנראה תלוי מי השכנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: