רעיון טוב אבל לא כ"כ ריאלי. לך תמצא אברך נוסף שאשתו "הרבנית תליט"א לא יכולה לצאת איתם היום או השבוע. מסיבות השמורות במערכת, סיבות חשובות ומוצדקות, למי שבכל זאת מנסה" - ויסכים לבוא איתך לגינה..עברתי עכשיו על כל האשכול,
יכול להיות שהפיתרון במצב שלך של קהילה שמרנית ולא נעים וכו', שתקבע עם עוד חבר שניים, ותלכו יחד עם הילדים לגניה
וככה זה גם יהיה מקובל וגם נעים לכולם.
קורה לפעמים שאבא הולך עם הילדים לגינה, זה לא כזה מוזר.
בביתר יש הרבה אבות בגינות... לפחות איפה שאנחנו גרים...
רק לי נשמע קצת לא הגיוני שאבא צריך לרדת עם הילדים שלו לגינה?אני בעבר יצאתי הרבה לגינה עם הקטנים, והייתי לוקח איזה ספר ויושב בספסל, ללא שום בעיה.
בגלל צורת חשיבה כזו נפתח האשכול...אמנם אני מסכים שיש הבדל אם באופן תכוף או באופן קבוע.רק לי נשמע קצת לא הגיוני שאבא צריך לרדת עם הילדים שלו לגינה?
בין אם הוא אברך ובין אם הוא עובד.
אם זה מידי פעם בסדר.
אבל על קבוע?
זה בושות!!
שיקחו ביביסיטר, שיקנו תעסוקה לבית, שהאמא תרד איתם.
בשבילי מראה של אברך עם עגלה וילדים בגינה זה מראה אומלל ומסכן
זה לא מתאים
וזה לא קשור
אם היה כזה מצב שכל האבות יורדים עם הילדים- זה היה נראה טוב
אבל ברגע שכיום המצב שהוא שעל ספסלי הגינה רואים רק נשים יושבות ומדברות עם ילדים שמשחקים-
שגבר יורד לגינה- זה בולט, ולי זה מעורר רחמים.
-כמובן לא באה לפגוע באף אחד..
ואם האמא צריכה לנוח?רק לי נשמע קצת לא הגיוני שאבא צריך לרדת עם הילדים שלו לגינה?
אם זה מידי פעם בסדר.
אבל על קבוע?
זה בושות!!
זה לא מתאים
וזה לא קשור
אבל ברגע שכיום המצב שהוא שעל ספסלי הגינה רואים רק נשים יושבות ומדברות עם ילדים שמשחקים-
זו לא השפלה!!הם לא יכולים להשפיל את עצמם..
כמו היטקיסטית? שישלמו על ביביסיטריות קבועות שעתיים ביוםאו עובדת במשמרות?
שתדליק לילדים במחשב סיום הש"ס של דרשוואם האמא צריכה לנוח?
או או.. תתכונן למצב ספיגה.. אתה עוד תחטוף על המשפט הזה...ונכון יעשו הנשים שלא ידברו בקול וכו' על יד המגלישה
בודאי!!זו לא השפלה!!
זו זכות לעזור בבית!
האם דעת הרוב מחליטה לאדם האם זה בסדר לעשות מעשים מסויימים?רק לי נשמע קצת לא הגיוני שאבא צריך לרדת עם הילדים שלו לגינה?
אם זה מידי פעם בסדר.
אבל על קבוע?
זה בושות!!
זה לא מתאים
וזה לא קשור
וזה מכובד לאברך לשים את הילדים מול מסך??!!!שתדליק לילדים במחשב סיום הש"ס של דרשו
ואז הם יצטרכו ריטלין בגיל 3שתדליק לילדים במחשב סיום הש"ס של דרשו
רק הייטקיסטיות עובדות במשמרות?כמו היטקיסטית? שישלמו על ביביסיטריות קבועות שעתיים ביום
החשיבה הזאת. בדיוק, לדעת רבים:שיקחו ביביסיטר, שיקנו תעסוקה לבית, שהאמא תרד איתם.
זה בושות!!
זה מכובד שאברך יעשה "ספונג'ה"?בודאי!!
שיעזור בדברים אחרים, בצורה אחרת
לחלוטין לא!!!!!!!!!!וזה מכובד לאברך לשים את הילדים מול מסך??!!!
כל אחד עושה מה שהוא רוצההאם דעת הרוב מחליטה לאדם האם זה בסדר לעשות מעשים מסויימים?
האם יש דברים שכשהם נעשים באופן חד פעמי הם הגיוניים וכשנעשם באופן קבוע הם לא קשורים ולא מתאימים?
ובכלל מי מחליט לאדם האם הוא אומלל או מאושר?
כל אחד צריך לעשות מה שמתאים לו ונכון לו לילדיו ולאשתו בלי להתחשב ב'דעת הרוב', אם הוא ירגיש שהוא עושה את המעשה הנכון הוא לא ירגיש אומלל ומושפל.
ודרך אגב יוצא לי להיות בשבתות באחת הגינות המרכזיות בבני ברק ויש שם גברים מכל הסוגים הגוונים והמגזרים, פותח האשכול מוזמן להגיע לשם ולהרגיש בנח מתאים וקשור ולא אומלל ומושפל
אף אחד לא מחליט לאף אחד מה לעשות.
תודה על ההזמנה. בשביל זה אצטרך גם מקום שינה וסעודת שבתודרך אגב יוצא לי להיות בשבתות באחת הגינות המרכזיות בבני ברק ויש שם גברים מכל הסוגים הגוונים והמגזרים, פותח האשכול מוזמן להגיע לשם ולהרגיש בנח מתאים וקשור ולא אומלל ומושפל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: