נסעתי ברכבת לכיוון צפון ואני רוצה ללמד זכות על המשפחות הברוכות ברוך ד' שמיטלטלות עם ילדים וטף לנפוש ולהחליף אוירה.
אך קשה מאד לראות את חוסר שימת הלב ברכבת להתנהגות נאותה.
ישנם אנשים מבוגרים, עייפים והכי גרוע שמסתכלים על החרדים כשבט פרימיטיבי שלא יודע כללי התנהגות מתורבתת.
אינני מצדיקה את ההסתכלות הזו כלל!!! אבל כשלחילוני הממוצע יש הזדמנות לפגוש משפחה חרדית ברוכה ושמחה והוא נתקל ב-
משחק קולני של מחבואים בקרונות הרכבת.
ריצה בקרונות הלוך ושוב בשל סיבות של מה בכך.
שיחות בקולי קולות תוך כדי לעיסת חטיפים וקריאות חסרות נימוס מקצה אחד של הקרון לקצה השני
מעבר תוך כדי דחיפת אנשים בחוסר עדינות.
והיה עוד... צרחות, (של התפעלות...)החלפת מקומות ללא סוף, וכל זה לא רק ע"י ילדים צעירים אלא אנשים בוגרים, בחורות, נערים וכד'
נגשתי להסב את תשומת ליבה של משפחה שאכן לא שמה לב כמה רעש היא מייצרת, ונתקלתי בתגובה מזלזלת :"עכשיו זה לא 12 בלילה, מותר להרעיש"
אני מלמדת זכות על כל הציבור שנוסע ועסוק בהנאה המשפחתית ובבילוי המשותף
ולכן אני פונה מעל במה מכובדת זו
אנא, שימו לב, יש כאן חשש לחילול ד'.
הרכבת היא מקום ציבורי, סגור צפוף בימים אלו שוחחו עם הילדים לפני הנסיעה הסבירו להם שכולנו שגרירים של הציבור החרדי.
ויש לנו הזדמנות פז לייצג את עצמנו מהצד היפה, המתחשב, העדין והמלוכד משפחתית.
ואם נזכה לקדש שם שמים ברבים באופן זה- והיה זה שכרנו!!!
אך קשה מאד לראות את חוסר שימת הלב ברכבת להתנהגות נאותה.
ישנם אנשים מבוגרים, עייפים והכי גרוע שמסתכלים על החרדים כשבט פרימיטיבי שלא יודע כללי התנהגות מתורבתת.
אינני מצדיקה את ההסתכלות הזו כלל!!! אבל כשלחילוני הממוצע יש הזדמנות לפגוש משפחה חרדית ברוכה ושמחה והוא נתקל ב-
משחק קולני של מחבואים בקרונות הרכבת.
ריצה בקרונות הלוך ושוב בשל סיבות של מה בכך.
שיחות בקולי קולות תוך כדי לעיסת חטיפים וקריאות חסרות נימוס מקצה אחד של הקרון לקצה השני
מעבר תוך כדי דחיפת אנשים בחוסר עדינות.
והיה עוד... צרחות, (של התפעלות...)החלפת מקומות ללא סוף, וכל זה לא רק ע"י ילדים צעירים אלא אנשים בוגרים, בחורות, נערים וכד'
נגשתי להסב את תשומת ליבה של משפחה שאכן לא שמה לב כמה רעש היא מייצרת, ונתקלתי בתגובה מזלזלת :"עכשיו זה לא 12 בלילה, מותר להרעיש"
אני מלמדת זכות על כל הציבור שנוסע ועסוק בהנאה המשפחתית ובבילוי המשותף
ולכן אני פונה מעל במה מכובדת זו
אנא, שימו לב, יש כאן חשש לחילול ד'.
הרכבת היא מקום ציבורי, סגור צפוף בימים אלו שוחחו עם הילדים לפני הנסיעה הסבירו להם שכולנו שגרירים של הציבור החרדי.
ויש לנו הזדמנות פז לייצג את עצמנו מהצד היפה, המתחשב, העדין והמלוכד משפחתית.
ואם נזכה לקדש שם שמים ברבים באופן זה- והיה זה שכרנו!!!