פשוט נחיתות מיותרת שלא ברור מה מקומה...את הילדים שלי אני באמת יחנך לדרך ארץ אני דיברתי על עובדה מצערת בחלק גדול מהמגזר
מה זה האמירות ההזויו תהאלו?באוטובוס זה צודק 100% אני דיברתי נטו על רכבת זה תת תרבות ההשתוללות באוטובוס
הנסיעה באוטובוס ממילא לא אחת מתענוגות תבל והבלאגן החרפון והרעש הופך את זה לגיהנום עלי אדמות
על זה קבלתי שבמגזר שלנו לא מחנכים ילדים לדרך ארץ
האשמה על ההורים בלבד ילדים מתקשים להבין מעצמם דברים שלא מחנכים אותם
אני בטוח שלא הבנת מה הוא אמר,אבא שלי תמיד אומר בשם אחד הרבנים, לא זוכרת איזה, נימוס זה מידה שהגויים המציאו.
זה לא יהודי כלל. זה לא כתוב בשום מקום בתורה.
וסליחה את מי שזה מרגיז, הנאצים היו הכי נימוסיים ותראו איזה מפלצות יצאו מהם.
זה ברור שגם להם יש הבנה שהזקנה - מסוכן לה לעמוד וכו' ואנו עושים זאת ג''כ מעיקר המצווה (ועל הדרך מרוויחים שכר)למה את כל כך בטוחה שכשהם קמים לזקנה אז רק בשביל שתתלהב?
ואיזה טענה מוזרה זו
הם קמים כי היא מבוגרת וכי מסוכן לה לעמוד
מאותה סיבה שאני ואת קמות
ואותו דבר גם אצלינו כל אחד ואחת מתנהגים לפי קריזות לא רק הערבים
זה לחיות בסרט מנותק לגמרי להגיד כזו טענה
עבדתי במוקד שרות לקוחות של חרדיות והיו שענו יפה ובסבלנות והיו שלא
וככה גם הערביות יש שעונות בסבלנות ועושות את העבודה שלהן בשלמות ויש שלא
חופש, יום שישי ארוך, הרכבות רועשות ובלתי מנומסות, הפארקים מלוכלכים, בחדר מדרגות גרים השכנים...חבר'ה,
ניראה שהאשכול הזה כבר הפך למיץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: