תודה רונית, כרגיל התגובות שלך מחממות את הלב!גם אני חושבת שזה אחד הציורים הכי מוצלחים שלך - הסבא עם הנכדה בחנות יודאיקה
אהבתי אותו קשות
ובכלל כל היצירות שלך הן השראה, כמו שכולם פה כתבו
יש לך גאונות וקו אלגנטי שאני נורא אוהבת, ובעיקר המון אינטליגנציה שעוברת גם דרך הציורים
תודה רבה יקירה!המשיכי להצליח!
תודה! כיף לשמועאין לי מילים , את ההשראה שלי....
אני כותבת גם בשביל קוראים בוגרים כמוך, אז אני שמחה לשמוע שאתם שם!אלופה: )
קוראת אותך כל שבוע אפילו שמזמן כבר לא ילדה....
תודה רבה וכבוד!אחת ההשראות הגדולות שלי!
הספר אחת אפס ממש כרגע בתהליכי הוצאה לאור! אני עובדת על זה בעודנו מדברותשום מילה על הספר אחד אפס?
מתי הוא כבר יוצא?
היה לי ברור שאני קונה אותו לביתי ליום הולדת
היא פנית מושבעת שלך
היום הולדת עבר והספר לא יצא
יש עוד יומיים ליום הולדת הלועזי שלה, קדימה
@מרים יעל את השראה להרבה האשיות המיוחדת שלך ניכרת בציורים(יו, יצאה לי מחמאה מורתית בעליל)
ולא אשכח את השרשור על הקומיקס מבוגרים...
תודה רבה מיכל! כיף כל כך לשמוע, ועוד ממך!אז מה אם פתחתי את האשכול וקראתי כבר מזמן את התוכן
חייבת גם להגיב
אוהבת את האיורים שלך, את המקצועיות, הרכות,
ומעל הכל הכל הכל - הכתיבה והגישה שלך לסיפור.
את מצליחה להכנס לאנשים לתוך הבטן ולסחוף אותם - וזה כלי שאין לו מתחרים ברמת ההשפעה על הקהל.
כתבת שאת רואה שליחות בהבאת קומיקס איכותי,
אבל אני רואה בעבודות שלך שליחות הרבה יותר גדולה - מסרים של קבלת השונה, של פשטות ושמחה, בטחון עצמי,
מסרים שחודרים דרך העבודות שלך - זה הקסם.
למרבה האירוניה, זה הדבר שאפשר להעריך הכי הרבה אצל סופרים.אני כל כך משתדלת שלא לדחוף מסרים מילוליים
איסתרקהציטוט על נסיך כוזר מוכר לי מאיפשהו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: