מה שמה?החברה המתחרה
אסור לכתוב כאן.מה שמה?
תנו עצות פרקטיות איך אפשר לדעת?ולעצם העניין,
כמו שנכתב בתחילת האשכול.
תבדקו היטב מה הילדים מקשיבים דרך הטלפון שלהם,
ותכירו את כל האפשרויות של הקווים האישיים הוירטואליים ושאר מרעין בישין.
אני חושב שכדאי למחוק את המספר כדי לא לתת אותו על מגש של כסף למי שמחפש.אלעזר 1@
זה לא מצנתק מהמספר הוירטואלי,
אלא מצנתק ונותן מספר וירטואלי בשלוחה 4 או 6.
בנוסף, ספק הקווים הוירטואלים היא החברה ש(לא) מוזכרת בתחילת האשכול.
ולראיה, תתקשר לקו הראשי שלהם ***** ותוכל לקבל מספר וירטואלי בשלוחה *.
מסכימה עם הכל חוץ מהשורה הזו. אם הילד אוהב לשתות אקונומיקה שנביא לו אותה בכוס עם קש?!(במאמר המוסגר, עכשיו תבינו, למה לא כל כך קריטי ונורא המהלך שיוזם יועז הנדל שר התקשורת כנגד הקומה הכשרה, כי בינינו, בכל מקרה היא כבר לא שווה שום דבר...)
שומע את הטענה, אבל בס"ה איך אומרים? מי שרוצה לשמוע טלוויזיה - ישמע אותה גם ככה, ומי שלא, לא יגיע גם כשלא תהיה קומה כשרה, ולכן אמנם ברור שזה מהלך שנובע משנאת חרדים, אבל בס"ה היקף הנזק שלו לא כל כך גדול כמו היקף המלחמה בו, מה שמעורר את החשד, שעיקר המלחמה נובעת מרצון כללי להילחם בממשלה, ולא מרצון ספציפי להילחם ברפורמה הזו, לא אמרתי שלהילחם בממשלה זה חשוב או לא חשוב, לא נכנס לזה, אני בס"ה אומר, שצריך להבין את הפרופורציות של נוראות הרפורמה, מול כך שבס"ה היא תמנע מועדת הרבנים לחסום לנו וואצאפים משפחתיים רק בגלל שהם רוצים להילחם בימות המשיח ועוד ועוד כידוע ואין צורך להאריךמסכימה עם הכל חוץ מהשורה הזו. אם הילד אוהב לשתות אקונומיקה שנביא לו אותה בכוס עם קש?!
פרצה קוראת לגנב.היקף הנזק שלו לא כל כך גדול כמו היקף המלחמה בו,
מה שאני מקפידה בבית,תנו עצות פרקטיות איך אפשר לדעת?
הרי בנות הנעורים נמצאות כמעט 24/6 עם טלפון נייד
את נמצאת לידם 24/6?מה שאני מקפידה בבית,
לשמוע שהילדים מדברים
כל עוד הילדים תחת העיניים שלי, לשמוע שיחה
אם הם רק מקשיבים אני בודקת מה הם הקשיבו
וכשילד מקשיב הרבה זמן ואני בודקת מה השיחה האחרונה, היא צריכה להתאים בשעה ובדקות למה שנראה לי
וכמובן, רק סייעתא דשמיא
אבל ילד צריך לדעת שהוא תחת מעקב ושאני רוצה ויכולה לבדוק מה הוא שומע
ממש לא, חלילה, לא הבנת את המהלך בכלל, אבל אין לי כוח להתאמץ להסביר, מי שזה באמת מעניין אותו, שיקרא שוב את דבריי ואת התגובות הקודמות בסגנון זה שנאמרו כאן, ויבין, מי שלא, לא נורא, יבין פעם אחרת....השארפער@
מחילה
אבל כתבת שטויות,
לפי המהלך שלך אמורים לחלק לכל אחד סמארטפון פרוץ,
כי ממילא הוא יכול לנסוע לפאבים בתל אביב,
וכן הכל על זו הדרך.
וכעת אגיב בצורה יותר נקודתית:
השארפער התכוון רק לחזק את ההבנה בחובה להשקיע בחינוך, אך לא בא לזלזל חלילה בחובת הזהירות,השארפער@
מחילה
אבל כתבת שטויות,
לפי המהלך שלך אמורים לחלק לכל אחד סמארטפון פרוץ,
כי ממילא הוא יכול לנסוע לפאבים בתל אביב,
וכן הכל על זו הדרך.
מה שאני מכיר:ראשית, מודה על הנתונים שהובאו כאן.
מנצלת את האשכול לבירור קטן -
באיזו חברה הכי נכון לפתוח קו (קו פעיל מאד, עם אלפי נשים)?
רוצה לעבור מהחברה שאני נמצאת בה היום לחברה כשרה יותר עם תכנים נקיים בלבד.
אודה להמלצה ולאיש קשר שיכול לעזור עם המעבר.
תודה רבה
חד משמעית!השארפער התכוון רק לחזק את ההבנה בחובה להשקיע בחינוך, אך לא בא לזלזל חלילה בחובת הזהירות,
כמו שברור לכל אחד שעם כל ההשקעה בחינוך באהבה ושינון כללי הזהירות והמוגנות, חובה להלחם במוכרי חומרים מסוכנים, נהגים מופרעים ופוגעי ילדים
טלביפ שייכת לחברת קליקול וד"ל.מה שאני מכיר:
טלביפ, https://telebip.co.il/, ממשק ידידותי ונוח
קול כשר http://www.kolkasher.co.il/Login/Login.aspx?ReturnUrl=/Login/Systems.aspx
לשניהם יש תמיכה טובה בטלפון / מייל
יש עוד חברות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: