מה אני אמורה לעשות?שהפלאפון הכשר יפסיק לעבוד!!
(בטוח דור 3? לא דור 2?)
מה אני אמורה לעשות?שהפלאפון הכשר יפסיק לעבוד!!
(בטוח דור 3? לא דור 2?)
לעבור חברה...מה אני אמורה לעשות?
מאיפה זה?לעבור חברה...
כי דור 4 לא עובד בלי אינטרנט (כרגע לפחות)
תנסה להעביר את הפלאפון למצב של דור 4 ותבדוק אם זה עובד....יש לי סים כשר של חברת פרטנר שתומך בדור 4.
ואת זה תביא לבנך בחור הישיבה או לבתך בחורת הסמינר?!?!אולי ניתן לפתוח בחברות הסלולר מסלול "רשימה לבנה" שרק למספרים האלה ניתן לחייג?
(משהו כמו "בקרת הורים" באינטרנט)
לגילאי 12-16 זה בסדר.. לגיל מבוגר יותר זה באמת כמעט בלתי אפשריואת זה תביא לבנך בחור הישיבה או לבתך בחורת הסמינר?!?!
נו באמת......
נו נו... וגם עם זה לא הייתי ממליץ לישון טוב בלילה ולהסתמך על זה לגמרי....לגילאי 12-16 זה בסדר.. לגיל מבוגר יותר זה באמת כמעט בלתי אפשרי
מדי יום עוברים אלפי שבחי"ם מהשטחים לישראל דרך פירצות שקיימות לאורך כל גדר ההפרדה. הגיע הזמן לבטל את המחסומים של הצבא הם לא מועילות כלום, הם מוציאים אותנו רע כצבא הכיבוש שמונע מאנשים שרוצים כולה לעבור את הקו הירוק כדי להתפרנס.במאמר המוסגר, עכשיו תבינו, למה לא כל כך קריטי ונורא המהלך שיוזם יועז הנדל שר התקשורת כנגד הקומה הכשרה, כי בינינו, בכל מקרה היא כבר לא שווה שום דבר...)]
וואי וואי אתם כולכם מקצינים ולא מנסים להבין מה כתבתי, אני לא כתבתי להוריד את הגדר!!!!מדי יום עוברים אלפי שבחי"ם מהשטחים לישראל דרך פירצות שקיימות לאורך כל גדר ההפרדה. הגיע הזמן לבטל את המחסומים של הצבא הם לא מועילות כלום, הם מוציאים אותנו רע כצבא הכיבוש שמונע מאנשים שרוצים כולה לעבור את הקו הירוק כדי להתפרנס.
יפה, אם תגלול למעלה תגלה מידע מפתיע...השארפער@
בוא נמשיך עם המשל של השבחים
ברור שהפיתרון הוא לחזק את הגדר,
ואז ירד משמעותית כמות המסתננים (למרות שלא יפסק לגמרי)
כך גם בנושא הקווים,
אנחנו צריכים לחנך ולדבר כמה שיותר,
גם אם בסוף ישארו פרצות קטנות.
לא מדוייק, בעלי המוסר עושים את זה רבות, אך ברור שצריכים לשים לב שיש קשר בין המשל לנמשללא הבנתי מה הקטע להביא דוגמאות (ועוד מתחום אחר בכללללללל - מילא היית מביא דוגמא על ענין רוחני...)
כל פעם שמתעורר איזה דיון ישר אנשים מנסים להוכיח ע"י דוגמא מהקשר אחר לגמרי....
תנסו לשכנע, להסביר, להוכיח, לעורר וכ'ו אבל אל תביאו משלים שבינם לבין הנידון אין שום זיקה!
מה הכוונה? לשלם למי? לשלם למאזינים? אף אחד, המאזינים מאזינים בשביל התוכן, לשלם על אחזקת הקו? זה עניין רווחי, חברות התקשורת משלמות למחזיקי קוים לפי דקות שיחה, והן מרוויחות מזה כיוון שמשתמשים יותר בשירותיהם, זה פשוטאני רוצה להבין למי יש אינטרס לשלם על כל הקווים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: