דרוש מידע אם איכפת לכם מ

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
מתוך אתר פלאפון:
משרד התקשורת הנחה את חברות הסלולר להתמקד ברשתות המתקדמות של דור 4 (LTE) ודור 5 (5G) שפלאפון הייתה הראשונה להשיק ולפרוש בישראל.
במסגרת זאת, גיבש המשרד מתווה לסגירת רשתות דור 2 ודור 3 בישראל, וזאת עד לתאריך ה-31.12.2025 וע"פ השלבים הבאים:
בשלב הראשון
החל מה 01/01/2022 לא יתאפשר יבוא מסחרי של מכשירים סלולריים התומכים בטכנולוגיות דור 2 ודור 3 בלבד
בשלב השני
החל מ 01/01/2023 הצטרפות של לקוחות חדשים תתאפשר רק לבעלי מכשירים התומכים בדור 4 ומעלה התומכים בטכנולוגיית VoLTE המאפשרת שיחות על גבי רשת האינטרנט.
בשלב השלישי
החל מ 31/12/2025 יפעלו בישראל רק מכשירים התומכים בתדרים מדור 4 ומעלה התומכים בטכנולוגיית VoLTE

השארפער

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לגילאי 12-16 זה בסדר.. לגיל מבוגר יותר זה באמת כמעט בלתי אפשרי
נו נו... וגם עם זה לא הייתי ממליץ לישון טוב בלילה ולהסתמך על זה לגמרי....
קח בחשבון שכל מה שאתה יודע לעשות בטכנולוגיה, הילד שלך יודע פי מאה ממך לעשות ולעקוף איכשהו את מה שאתה עשית, לרוב זה כך, אין מה לעשות, לחנך ולהעצים (!) ולהתפלל!

אריסטוקקטוס

משתמש פעיל
במאמר המוסגר, עכשיו תבינו, למה לא כל כך קריטי ונורא המהלך שיוזם יועז הנדל שר התקשורת כנגד הקומה הכשרה, כי בינינו, בכל מקרה היא כבר לא שווה שום דבר...)]
מדי יום עוברים אלפי שבחי"ם מהשטחים לישראל דרך פירצות שקיימות לאורך כל גדר ההפרדה. הגיע הזמן לבטל את המחסומים של הצבא הם לא מועילות כלום, הם מוציאים אותנו רע כצבא הכיבוש שמונע מאנשים שרוצים כולה לעבור את הקו הירוק כדי להתפרנס.

השארפער

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מדי יום עוברים אלפי שבחי"ם מהשטחים לישראל דרך פירצות שקיימות לאורך כל גדר ההפרדה. הגיע הזמן לבטל את המחסומים של הצבא הם לא מועילות כלום, הם מוציאים אותנו רע כצבא הכיבוש שמונע מאנשים שרוצים כולה לעבור את הקו הירוק כדי להתפרנס.
וואי וואי אתם כולכם מקצינים ולא מנסים להבין מה כתבתי, אני לא כתבתי להוריד את הגדר!!!!
אני לא כתבתי חלילה וחלילה להתייפייף מול החילונים ולהימנע ממלחמה איתם!!!
חס ושלום!

אם - לשם המשך המשל - היו מורידים את גדר ההפרדה, וזה לא היה גורם כל שינוי משמעותי לעניין כמות השבחי"ם, או אז, אמנם לא הייתי אומר להוריד את הגדר, ואולי אף הייתי כועס ואולי גם קצת נלחם במי שרוצה להוריד, אבל בהחלט לא הייתי נלחם בו עד חרמה, כי יאללה אין לזה השפעה כל כך גדולה על המציאות.
וכמובן שהמשל אינו דומה לנמשל כלל וכלל, היחס של הבחורים שישמעו יותר קוים פסולים אם לא תהיה להם חסימה של ועדת הרבנים, מול היחס של כמות הערבים שיותר ייכנסו אם לא תהיה גדר, הוא שמים וארץ, אין צורך להרחיב מדוע התגובה הייתה דמגוגיה במיטבה, תנסו להבין, פליז! רק תנסו! אם לא הצלחתם, תשמיצו בכיף! אבל קודם תנסו, תקראו פעמיים או פעם אחת לאט את מה שכתבתי, ואז תגיבו כאוות נפשכם.

אברהם קורניק

משתמש מקצוען

השארפער@​

בוא נמשיך עם המשל של השבחים
ברור שהפיתרון הוא לחזק את הגדר,
ואז ירד משמעותית כמות המסתננים (למרות שלא יפסק לגמרי)
כך גם בנושא הקווים,
אנחנו צריכים לחנך ולדבר כמה שיותר,
גם אם בסוף ישארו פרצות קטנות.

החכמה צודקת

משתמש מקצוען
לא הבנתי מה הקטע להביא דוגמאות (ועוד מתחום אחר בכללללללל - מילא היית מביא דוגמא על ענין רוחני...)
כל פעם שמתעורר איזה דיון ישר אנשים מנסים להוכיח ע"י דוגמא מהקשר אחר לגמרי....
תנסו לשכנע, להסביר, להוכיח, לעורר וכ'ו אבל אל תביאו משלים שבינם לבין הנידון אין שום זיקה!

השארפער

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה

השארפער@​

בוא נמשיך עם המשל של השבחים
ברור שהפיתרון הוא לחזק את הגדר,
ואז ירד משמעותית כמות המסתננים (למרות שלא יפסק לגמרי)
כך גם בנושא הקווים,
אנחנו צריכים לחנך ולדבר כמה שיותר,
גם אם בסוף ישארו פרצות קטנות.
יפה, אם תגלול למעלה תגלה מידע מפתיע...
זה בדיוק מה שאני כתבתי בהתחלה.....

השארפער

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא הבנתי מה הקטע להביא דוגמאות (ועוד מתחום אחר בכללללללל - מילא היית מביא דוגמא על ענין רוחני...)
כל פעם שמתעורר איזה דיון ישר אנשים מנסים להוכיח ע"י דוגמא מהקשר אחר לגמרי....
תנסו לשכנע, להסביר, להוכיח, לעורר וכ'ו אבל אל תביאו משלים שבינם לבין הנידון אין שום זיקה!
לא מדוייק, בעלי המוסר עושים את זה רבות, אך ברור שצריכים לשים לב שיש קשר בין המשל לנמשל

אחינו כל בית ישראל

משתמש מקצוען
על כל דקת שיחה שמקשיבים לקווים האלה בעל הקו מקבל כסף
אני רוצה להבין למי יש אינטרס לשלם על כל הקווים מה הרווח שלהם בזה שמישהו מקשיב לקווים

השארפער

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני רוצה להבין למי יש אינטרס לשלם על כל הקווים
מה הכוונה? לשלם למי? לשלם למאזינים? אף אחד, המאזינים מאזינים בשביל התוכן, לשלם על אחזקת הקו? זה עניין רווחי, חברות התקשורת משלמות למחזיקי קוים לפי דקות שיחה, והן מרוויחות מזה כיוון שמשתמשים יותר בשירותיהם, זה פשוט

אברהם קורניק

משתמש מקצוען

אחינו כל בית ישראל@​

הגעת לשאלת המיליון דולר.
הרבה אנשים לא מבינים את זה,
ולכן אני יסביר בהרחבה.

בישראל יש דבר שנקרא 'קש"ג'
וזה ראשי תיבות 'דמי קישורי גומלין'
מה שאומר שכל שיחה שאתה מוציא מפלאפון סלולרי לקו מסוים נייח
חברת הסלולר צריכה להעביר אגורה אחת לחברה של הנייח,
זה נשמע קצת,
אבל אם תכפיל את זה ב 100 מליון דקות תגיע לסכום אסטרונומי,
האגורה הזו מתחלקת ל 3
שליש נשאר אצל החברה שמפעילה את הקו הנייח (ברדך כלל חברת 015)
שליש הולך לחברה שמפעילה את הקו
ושליש הולך לאותו אידיוט שמביא את התכנים לקו.
וזה מה שגורם להם לצנתק לכל עם ישראל,
כדי שאנשים יחזרו אליהם ויבזבזו המון דקות שיחה.

נערך לאחרונה ב:

אברהם קורניק

משתמש מקצוען
המשך לדמי הקש"ג

כעת נבין למה האגורה הזאת היא הגורמת לכל הכשלים והבעיות שיש בסלולר.

א. צינתוקים: האגורה הזאת היא הגורמת לכולם לצנתק כדי להרוויח דקות. בשניה שזה יבוטל לא יהיה להם שום אינטרס כלכלי להפעיל ולצנתק מהקווים.

ב. עליית מחירי הסלולר: תעשו חשבון פשוט, אם מישהו מוציא 3000 דקות בחודש לקווי נייעס, הוא גורם לחברה הסלולרית שלו לשלם 30 ש"ח לחברה שעליה פועלים הקווים, בעוד שהיא קיבלה מהלקוח סכום חודשי של 17:90....
זה מה שגרם לחברות להעלות מחירים ולהגביל את כמויות הדקות.

ג. קליטה: היות וכאמור לחברות הסלולר נגמר הכסף בגלל חברות התוכן, לא נשאר להם כסף להשקיע באנטנות. בנוסף, העובדה שהרבה מהשיחות היוצאות הם לקווי נייעס ושטויות זה גורם לעומס על האנטנות כך שמישהו שרק רוצה להתקשר לאבא שלו רואה שיש עומס ברשת...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה