הם מוזמנים להמשיך להשתמש במכשיר המסונן על ידי הועדה, אף אחד לא מונע מהם.יש מאות אלפים שהם כרבותיהם רוצים דוקא מכשיר מסונן על ידי הועדה, ושילמו על כך במיטב כספם
הם מוזמנים להמשיך להשתמש במכשיר המסונן על ידי הועדה, אף אחד לא מונע מהם.יש מאות אלפים שהם כרבותיהם רוצים דוקא מכשיר מסונן על ידי הועדה, ושילמו על כך במיטב כספם
הם מוזמנים להמשיך להשתמש במכשיר המסונן על ידי הועדה, אף אחד לא מונע מהם.
׳המודיע׳ בעמוד ראשון: המשך התנכלות לציבור החרדי! שר התקשורת יועז הנדל הודיע אתמול לבג״צ כי הוא בוחן את ביטול הטלפון הכשר. הדברים של הנדל נאמרו בתגובה לעתירה של הרפורמים וארגוני שונאי דת.
אין קשר בין הוועדה, ומה שאתה מנסה לקדם
אני חושב שאם תדווחי עליו לועדה הוא יחסםהקו הזה אינו נחסם בוועדה
ענו לךאני חושב שאם תדווחי עליו לועדה הוא יחסם
המס' שלהם 025381858
פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שמקבל צינתוק על קו אישי למספר הוירטואלי.ענו לך
חברות קווי התוכן רצים קדימה, ועל כל קו אישי שנחסם , נפתחים עוד 100...
שים לב, לא הכוונה רק לחסימת קווי התוכן, אלא לחסימת הקווים האיישים...
בקיצור, הוועדה צריכה להתקדם.
ואני מאלו שחושבים שהוועדה עושה עבודה חשובה בחסימה.
אבל, הרבה פעמים חוסמים מה שלא צריך
והרבה שצריך - לא נחסמים.
אז לדבריךפעם ראשונה שאני שומע על מישהו שמקבל צינתוק על קו אישי למספר הוירטואלי.
אתם מתכוונים וודאי לקו אישי לקוי חדשות, הבעיה היא שהם מופעלים ע"י חברה נוספת חוץ מזו שהוזכרה בתחילת האשכול, והחברה הזו לא תפשוט את הרגל כל כך מהר בגלל שיש לה טווח מספרים שמאושר ע"י הועדה והיא מתפרנסת ממנו בשקט.
אתה מדבר על מספר אישי לפורטל התוכן, שהוא בעייתי בפני עצמו, אבל ממנו אפשר לעבור רק לקווים שמופעלים ע"י אותה חברה.אלעזר 1@
זה לא מצנתק מהמספר הוירטואלי,
אלא מצנתק ונותן מספר וירטואלי בשלוחה 4 או 6.
בנוסף, ספק הקווים הוירטואלים היא החברה ש(לא) מוזכרת בתחילת האשכול.
אני יודע במה מדובר, וזה באמת מאד בעייתי (בפרט שאפשר לעבור לקווים של החברה מתחרה).
הבעיה היא שהקווים האלו שאפשר לעבור אליהם מופעלים ע"י החברה המתחרה, זאת שמתגאה בחותמת של וועדת הרבנים לקומה הכשרה שלה.אלעזר 1@
רק מציין, שניתן לעבור ממנו לכל קו,
גם לועידות הכי נוראיות וד"ל.
אתה מדבר על שיחות ועידה, ואני מדבר על קוים של שידורי רדיו חילוניים וטלוויזיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: