בהוט מובייל פתוח...חסום בסלקום
בהוט מובייל פתוח...חסום בסלקום
מצנתקים אלי הרבה גם מ-02 ומ-08 או 09.כנראה קיבלת מספר אישי לסקופים או משהו כזה (מתחיל ב 077)
המספר הווירטואלי מופעל על קו נייד, שדמי הקישוריות שלו גבוהות יותר (וזה אמנם לא חוקי), לכן הם מאפשרים להוציא ממנו שיחות בחינם לנייחים מכיוון שהם מרוויחים את הפער של הקש"ג לנייחים שנמוך בהרבה.וירטואלי זה משהו אחר (בדרך כלל מתחיל ב 053)
אסור להפעיל שירות פרימיום (שירות מעבר לשיחה רגילה) על קו נייד.מספר נייד (אתה בטוח שזה לא חוקי??)
בדקתי את הנושאאלעזר 1@
לכבודך, גם בדקתי מהוירטואלי שלי
נאמבער 0795000000
עבד מצוין
בנוסף, להזכירך האשכול נפתח ע"י גברת שחרדה לביתה הצעירה.
יש גם טקטיקה של הפוך על הפוך אבל היא מיועדת למיטיבי לכת בלבד:בלת"ק
אני מציץ מידי פעם במכשיריהם של הבוגרים שלי, בודק איזה מספרים מככבים שם, ו'מלשין' עליהם לקו של ועדת הרבנים לענייני תקשורת שיחסמו אותם...
זה מרוויח כמה ימים של שקט....
אם המטרה שלך היא להכניס להם אצבע בעין, אז אתה צודק.יש גם טקטיקה של הפוך על הפוך אבל היא מיועדת למיטיבי לכת בלבד:
להירשם לקבלת צינתוקים מהקווים הנ"ל ולאחמ"כ לדווח על כל קו פסול שמצנתק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: