מבלי לזלזל במצוקה:אלימות שהיה נגדי
זה צרחות על כלום
וזה היה על בסיס יומי
היה אוכל?
היה בגדים הולמים?(עונה, סביבה)
קיבלת יכולת לחיים עצמאיים ?(לימודים/נדוניה)
אם כן, אף אחד אחר לא ייתן לך יותר.
גם הורים עם חסרונות הם הורים
מבלי לזלזל במצוקה:אלימות שהיה נגדי
זה צרחות על כלום
וזה היה על בסיס יומי
לא באה לזלזל בך כלל וכלל ,מבלי לזלזל במצוקה:
היה אוכל?
פליז רק לא זה..מבלי לזלזל במצוקה:
היה אוכל?
יש אנשים שגדלו מאוד יפה, אבל חושבים שההורים שלהם היו צריכים לתת את לשד עצמותיהם, יש לי חברה ממש מפונקת קיבלה דברים שאני אפילו לא העזתי לחלום, היא קיבלה דירה בירושלים, תמיד שהינו חזרות מבית הספר אמא שלה היתה מקבלת אותה עם ארוחות גרומה, רגועה ונינוחה, שרצתי אצלה בבית... היום יש לה ביקורת על ההורים שלה בלי סוף...פליז רק לא זה..
נזכרת בחברה שחוותה ילדות קשה ואלימה וכשהיא נפתחה סוף סוף בפני איזשהי מורה היא אמרה לה "בואי נחשוב ביחד על הדברים הטובים שההורים עושים בשבילך"
זה ממש לא נכון ילד צריך יותר מאוכל בגדים וקבלת יכולת לחיים עצמאיםמבלי לזלזל במצוקה:
היה אוכל?
זה כבר צריך בדיקה על מה זה יושביש אנשים שגדלו מאוד יפה, אבל חושבים שההורים שלהם היו צריכים לתת את לשד עצמותיהם, יש לי חברה ממש מפונקת קיבלה דברים שאני אפילו לא העזתי לחלום, היא קיבלה דירה בירושלים, תמיד שהינו חזרות מבית הספר אמא שלה היתה מקבלת אותה עם ארוחות גרומה, רגועה ונינוחה, שרצתי אצלה בבית... היום יש לה ביקורת על ההורים שלה בלי סוף...
ההורים שלי לא נתנו הרבה רצו ועבדו קשה ורק מילים טובת יש לי....
יש ילדים שכמה שתיתן לא יספיק כמו בור בלי תחתית
קמצנים במההיא אומרת שההורים שלה קמצנים, לא תמיד ההורים הם הבעיה לפעמים הילד!
לא תמיד זה עוזר.לפנות לרב השכונה? למשטרה? לרווחה?
אסור להתעלם מאנשים שסובלים וחייבים לעזר להם. מי יודע אם לא אחד מהפניות האילו הם שיצילו ילדים מהמשך מצוקה ואולי גם אישה שסובלת.
מה שהיה היה ועם כל הכאב אין מה לעשות ורק להשלים עם גזירת שמים. הנושא הוא כיום עכשיו... לא להתעלם ולא לפחד לעשות מה שנכון לעשות.
לצערי הרב,ו? הכל נשאר כמו שהיה?
יש מקרים קשים כאלו של הפרעות אישיות שאכן מהפחד לא מעיזים לדבר סרה.לצערי הרב,
זה היה מקרה של אלימות במשפחה... עד כדי מצב של ביה״ח....
אבל האשא הנפגעת הכחישה מכל וכל...לצערנו, והמצב שם נשאר קטסטרופלי,
זה מתבטא גם אצל חלק מהילדים שבאופן לא מפתיע עזבו את הדת, אבל עדיין לא מוכנים להעיד על האבא המכה
במערכת זוגית אלימה ישנם גם פרמטרים נוספים שנכנסים..יש מקרים קשים כאלו של הפרעות אישיות שאכן מהפחד לא מעיזים לדבר סרה.
ואיך באמת עושים את זה?במערכת זוגית אלימה ישנם גם פרמטרים נוספים שנכנסים..
מאפיינים אצל המכה והמוכה.
ועם כל הכאב כאשר מדובר במבוגר שמתמודד עם אלימות (אלא אם כן זו אלימות מאדם שהוא כפוף לו) אין הרבה מה לעשות, חוץ מלתמוך ולתת כח למוכה...עד שאולי יעיז להודות במצבו, ולקבל עזרה.
נכון מאודדאני לא יודעת אם בהתחלה ניתן לדעת.
מה שחשוב, זה לפקוח עין ולראות.
"לא תעמוד על דם רעך".
ברור שחשוב לבוא ממקום של בירור ולא של הטחת אשמה.
וזה שאנשים לא ינהגו באדישות-זה דבר מאד מאד חשוב!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: