@חנה שכטר רק עכשיו אני רואה את התגובה שלךאני משתמשת עם בשר לחי,
זה נשאר רך גם עם זה עובר הרבה מאוד שעות של בישול,
מומלץ מאוד.
כן, אבל בראש יש עוד חלקים שבד"כ אפשר להשיג משוחטים פרטיים ולא מחנויות רשמיותזה מה שנקרא גם בשר ראש?
2 מעולה. מהנסיון שלי בלי השוואה לאסאדו ו82? מה הקשר?
אסאדו ו8 הרבה יותר מתאימים....
להיפך.אכן כן אבל רק בצ'ונט (כי הם מפוררים את זה החתיכות ממש קטנות לכן זה לעיס.)
בחמין זה יוצא קרש...
זה באמת קשה להשיג לחי, לא כל כך מגיעה לחנויות,איפה את משיגה את זה כל שבוע אם יורשה לי לשאול?
ביררתם עם רב אם אין בזה בעיה של מגיס?מכירה את הטכניקה מאמא שלי
הבעיה שהכי הפריעה לי
זה שניהיה לכל אחד את הטעם שלו
לחמין אין את הטעם של הבשר
אבל גם לבשר אין את הטעם שהחמין מוסיף לו
לדעתי מה שאפשר לעשות
זה לשים בשקית קוקי
ובשבת בבוקר מיד כשקמים
לפתוח את השקית ושהבשר יהיה בחמין כמב שעות עד הסעודה
צריך שהתבשיל יגיע לשליש בישול לפני שבת... גם בדיעה המקילה ביותר...אני ניסיתי הרבה אפשרויות ולבסוף הכי הצליח זה להכניס בשר לחמין לתוך הסיר בלי לטגן אותו ולא לגעת בו אלא להכניס אותו 5 דק' לפני שבת ישר לפלטה והזמן שיקח לו להתבשל על הפלטה עד הבוקר זה בערך הזמן שנצרך לו לבישול ולי הוא נשאר רך וטעים
אך יש לזה משמעות מבחינה הלכתית ואני לא לוקח על זה אחריות אך לדעתי אסור להזזיז את הסיר על הפלטה בקבות כך
אני ניסיתי הרבה אפשרויות ולבסוף הכי הצליח זה להכניס בשר לחמין לתוך הסיר בלי לטגן אותו ולא לגעת בו אלא להכניס אותו 5 דק' לפני שבת ישר לפלטה והזמן שיקח לו להתבשל על הפלטה עד הבוקר זה בערך הזמן שנצרך לו לבישול ולי הוא נשאר רך וטעים
אך יש לזה משמעות מבחינה הלכתית ואני לא לוקח על זה אחריות אך לדעתי אסור להזזיז את הסיר על הפלטה בקבות כך
דבר ראשון על גרופה וקטומה מותר לשים גם אם אינו מבושל כמאכל בן דורסאיצריך שהתבשיל יגיע לשליש בישול לפני שבת... גם בדיעה המקילה ביותר...
האם 5 דקות זה שליש בישול?
מאוד יעזור לי!!!לאלה שכתבו פה לשים גוש שלם בבשר
אפשר לכתוב את כל התהליך מהתחלה איך אתם מכינים את הטשולנט כי אני כבר מיואשת
ולא מצליחה להגיע לנוסחה המושלמת
תודה רבה!
נראה שדווקא זה כן צ'ולנטאם נעשה לפי כל מה שכתוב כאן צולנט לא יהיה לנו.
רק 2. לא, רק 8. מה פתאום בכלל ראש.
כן לטגן. לא לטגן.
חתוך. נתח שלם.
בתוך שקית או לא
על פלטה (גרוף וקטום) מלכתחילה אין בעיה.(את זה למדתי מהלכות שבת - שליש בישול)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: